Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

znowu układ prezesa gnębi

" Wielkie podziękowania dla Katarzyny Kolendy za rozmowę z profesorem Zbigniewem Brzezińskim. I wielkie podziękowania oraz wyrazy najgłębszego szacunku dla profesora Brzezińskiego za jego mądre i odważne słowa. Profesor Brzeziński powiedział jasno, że gadanie o smoleńskim zamachu, to brednie, że opowiadanie tych bredni jest i głupie i wredne, i że w związku z tym zasługuje na pogardę. Powiedział coś więcej. Powiedział, że to, iż polityk, który takie rzeczy opowiada ma jakieś "problemy psychologiczne", co po ludzku może być zrozumiałe, ale w przypadku polityka jest absolutnie dyskwalifikujące."

narodowe chamstwo po Bartoszewskim kolejny starzec do zniszczenia , do roboty łajdaki ...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kluczowe są tu błędy polskiego premiera i polskiego rządu. W wymiarze zewnętrznnym - np.: skoro na czele rosyjskiej komisji stanął Putin - to na czele polskiej powinien stanąć Tusk. I wewnętrznym. Tu dziwi mnie defetystyczna polityka informacyjna rządu. Rządu, który utworzyła PO idąca po władzę wyłacznie z hasłem zwalczania PiS-u. Teraz PiS musi mieć zła i tępą twarz - a jak jej nie ma - to trzeba mu w tym pomóc. Inaczej PO nie ma pomysłu na rzadzenie. Tu trzeba przyznać, że PiS bardzo pomaga PO w tym dziele. Bo PiS bez PO... też nie ma racji bytu.

Wywiad Brzezińskiego nic tu nie zmieni. Tak samo, jakby Obama ogłośił, że USAmeryka nie ma żadnych dowodów na poparcie tezy, iż Putin zabił Kaczyńskiego za Gruzję. Zresztą Obama tego nigdy nie powie, bo potrzebuje agresywnego NATO-wskiego szczeniaczka - poszczekujacego na Federacje Rosyjską. Zresztą nawet gdyby powiedział, to i tak w Polsce by to kontestowano - wiedzieliście o Katyniu i tailiście to! Obama się nie ośmieszy, ani nie zapomni o strategicznym interesie własnego państwa.

Przykład maturzysty Bartoszewskiego nie jest tu najlepszy. W dodatku nie jest to niedołężny, ukrzywdzony przez wszystkich i niewinny starzec! To jest ostry gracz poliotyczny!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

No i do czego to w polskim Sejmie dzoszło! Zgroza! Obecnie lewak, Palikot straszy posłów PiS-u nową Berezą Kartuską! A jak wróci do skrajnie prawicowych przekonań? Strach się bać!

skynek słuchając ponurej klasyki nie zagłuszysz prostactwa i tępoty narodowo katolickiej opcji .

Zagłuszysz za to debila pseudoliberała i jego pięrdnięcia chorego umysłu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No i do czego to w polskim Sejmie dzoszło! Zgroza! Obecnie lewak, Palikot straszy posłów PiS-u nową Berezą Kartuską! A jak wróci do skrajnie prawicowych przekonań? Strach się bać!

I bardzo dobrze. Polsce trzeba sanacji i Marszałka!

Pytanie do Warszawiaków, czy Poniatowskiego jeszcze jest?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

wiekce ciekawa uwaga w toczacej sie dyskusji ;D

eee, nic.

Nie chciał mi wejść post w innym wątku, więc szukając przyczyny zrobiłem próbę tam gdzie będzie ona najkrócej widoczna.

Może elektronika ma tę wadę w stosunku do papieru, że nie każdą bzdurę przyjmie ?

Zagłuszysz za to debila pseudoliberała i jego pięrdnięcia chorego umysłu.

Przekraczasz iksik granice zostania oficerem propagandowym PiS i bezmózgim pacholkiem Prezesa. I po co ci to?

Jestem Europejczykiem.

"PiS musi mieć złą i tępą twarz"- w tym to akurat nie trzeba im pomagać

Wszystko to prawda ale żeby od razu do więzienia zamykać PiSiorów?Oni z ta obłędną twarzą swojej parti nadają się raczej do.................szpitala.Wiadomo jakiego.

Przekraczasz iksik granice zostania oficerem propagandowym PiS i bezmózgim pacholkiem Prezesa. I po co ci to?

Jedni są oficerami PiSmanów inni POpaprywnych a co ztego wynika dla tych mądrzejszych?

Wszystko to prawda ale żeby od razu do więzienia zamykać PiSiorów?Oni z ta obłędną twarzą swojej parti nadają się raczej do.................szpitala.Wiadomo jakiego.

Jedni są oficerami PiSmanów inni POpaprywnych a co ztego wynika dla tych mądrzejszych?

Wbrew propagandzie jakichś miłośników PO a w szczególności Tuska tu nie widzę. Nie jestem też zwolennikiem karania en bloc. Natomiast ostatnie wyczyny konkretnych polityków są karygodne i ich poczucie bezkarności jest porażające.

Wystapienia Palikota nie znam więc nie skomentuję, wystapienia smolenskich oszołomów wystarczająco skomentował Brzeziński.

Jestem Europejczykiem.

Na prawicy konsternacja po wypowiedzi prof.Brzezińskiego.Prezes zaniemówił a głos wydały jedynie dwa zera czyli Hofman i Błaszczak.Głos żenujący.

Wypowiedź Błaszczaka-Płaszczaka na miarę jego możliwości czyli mniej niż zero. Kompletny brak jakiejkolwiek refleksji. I to ma być prawa ręka Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

granice zostania

Dopiero? Myślałem, żem daleko w tyle za Wami kolesiami.

Słowa Brzezińskiego o politykach PO bardzo dobre i mocne.

Sugerujesz, że w polskiej polityce jest jakaś a-klasa? Bo o wyższych ligach nie myślimy nawet:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Koledzy wyżej raczej nie silą się na taki podział ról,a że prezes pod ręka w sejmie sporo kretynów to inna sprawa.

Zastanawia tylko równie skuteczne jątrzenie przez pełoaktywnych w tej sprawie. Po co?

xniwax

Nie zrozumiałeś słów prof.Brzezińskiego.On mówił m.in. o Tobie!Czyli o ludziach,którzy grają kartą smoleńską wiedząc,że żadnego zamachu nie było.

Wojciechu ależ Ty się łapiesz na każdą prowokację z mojej strony.

:)

Brzeziński mówił o prowokujących i prowokowanych.

Te role są mocno przemieszane.

On mówił m.in. o Tobie!

Raczej nie, bo ja o zamachu nie mówiłem i że w niego wierzę. Raczej w dziwne okoliczności po katastrofie i wykorzystywanie jej zaistnienia przez obie strony konfliktu. Nie mówię tu o oczywistej głupocie rządu i PO jatrzących tak samo jak PiS.

.

Kołtuństwo zawsze związane jest z prawicą.

Taaaaaaa z przerwą 1944-1990

Wladz

Zasyp się, poszukam.

xniwax

A jakaż to prowokacja?Nie żartuj!To Ty jak zwykle usiłujesz wszystko pomieszać i zrelatywizować.W myśl zasady,że nie ważne czy ukradł czy jemu ukradli.Prawica pisowska w swym oszołomstwie przekroczyła wszelkie ramy i normy i za to profesor ją zaatakował.On przemawiał jako polityk i mówił językiem polityki.Tak więc nie musiał nazywać wszystkiego po imieniu.Każdy w miarę inteligentny człowiek zrozumiał o kogo chodzi.Prezes pewnie też zrozumiał bo jak na razie nie komentuje.A skoro ma jak napisałeś w Sejmie sporo kretynów to widocznie sam jest kretynem.

xniwax

Czyli co wg. Ciebie to Tusk wymyślił koncepcję zamachu?A Antoś to pewnie jego człowiek?

Prawica pisowska w swym oszołomstwie przekroczyła wszelkie ramy i normy i za to profesor ją zaatakował.

Tak razem z pseudo liberałami z PO, lecz o tym nie należy.

Ciebie to Tusk wymyślił koncepcję zamachu?

Tego nie wiem ale koncepcja jątrzenia jest oczywista.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.