Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ale porównanie!Niesiołowski jest nieszkodliwy,nikomu nie zaszkodził.Natomiast Macierewicz to szkodnik jak najbardziej.Najpierw wykończył polski wywiad,potem pomówił wielu niewinnych ludzi o współpracę z UB a obecnie jest narzędziem rosyjskich służb w dziele podjudzania Polaków przeciwko sobie.

trafna ,sarkastyczna uwaga odnośnie planowanego wiecu

" Wiec przeciw faszyzmowi: oto, gdzie dobrnęła po 23 latach odrodzona Polska."

obawiam się , że niestety niewiele pomoże gdy ministrem sprawiedliwości jest faszyzujący Gowin

ministrem sprawiedliwości jest faszyzujący Gowin

Póki co to Ty faszyzujesz wraz lewakami od siedmiu boleści.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jak zwykle , prostota ameby

Gowin nie jest faszystą to typowy chadek.

no nie wiem , stawianie równości pomiędzy krytyką polityczną a zadymami narodowych faszystów w kontekście delegalizacji świadczy o pewnych sympatiach ...dlatego faszyzujący nie faszysta

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pierdzielisz dziadekwłodek tak samo jak PiSSmani bo cię Tusk wk...

Widziałeś jakąś manifestację na której ludzie skandują Niesioł, Niesioł???

Przeciez on istnieje tylko i wyłącznie w telewizji bo nawet w swojej partii ma niewiele do gadania.

Może i pierdziele, a Niesołoowski jest bardziej niewinny od niemowlęcia. Obrażał tylko majestat urzędu Prezydenta RP. Ale cóż tam, raz chodziło o byłego konuniste, a za drugim razem o obecnego PiS-owca.

A telewizja, cóz tam taka telewizja ma za oddziaływanie i kto ją teraz ogląda?

Ale porównanie!Niesiołowski jest nieszkodliwy,nikomu nie zaszkodził.Natomiast Macierewicz to szkodnik jak najbardziej.Najpierw wykończył polski wywiad,potem pomówił wielu niewinnych ludzi o współpracę z UB a obecnie jest narzędziem rosyjskich służb w dziele podjudzania Polaków przeciwko sobie.

A znasz jedną chociaż wypowiedź Niesiołowskiego przeciwko POPiS-owej ustawie o weryfikacji WSI.

A dupa gębie zazdrości.

U niego gęba brudniejsza - niz u niejednego dupa.

Gdzies ty widział tych lewaków? Na Agrykoli?

Popatrz na dziadkawłodka gdzie mamy dzisiejszą lewicę. Jak Kaczyński wygra wybory to Miller bedzie u niego wicepremierem (o ile dożyje).

Jestem Europejczykiem.

Popatrz na dziadkawłodka gdzie mamy dzisiejszą lewicę.

Ja nie pisałem o lewicy lecz lewakach.

Jedyne dobre od lewaków to niemiecka muzyka po grzybkach sprzed 40 lat

Na Agrykoli byli ani lewi, ani prawi, tam byli ONI - marginesik, którego mozna i trzeba sie czepiać.

Nie ma to nic wspólnego z żadną z obecnych opcji politycznych.

Jak Kaczyński wygra wybory to Miller bedzie u niego wicepremierem

Myślałem żeś bardziej czujny intelektualnie ;)

Spory ten marginesik na Agrykoli. A lewaków to w ogóle nikt nie widział, może to byli przebrani policjanci którzy w tym roku przebrali sie za kiboli i na lewaków już ich nie starczyło?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Popatrz na dziadkawłodka gdzie mamy dzisiejszą lewicę. Jak Kaczyński wygra wybory to Miller bedzie u niego wicepremierem (o ile dożyje).

Nie roszczę sobie ambicji bycia góru lewicy jak Sierakowski. Więc nie wiem, czemu ma słuzyć podpieranie się mną w opisywaniu tejże. Nawet, gdyby Kaczyński wygrał wybory za życia Millera, to i tak ten nie byłby u niego wice.

Rządzący doprowadzili nas do największego kryzysu światowego. Prostą drogą prowadzą załamania gospodarczego i upadku finansowego. Wiele osób jest świadomych zbliżającego się tego faktu. Zaczynają się tworzyć nowe ruchy niosące nowa jakość.

Polecam z uwagą obejrzeć wczorajszy program Niezależnej Telewizji i ciekawą rozmowę jednego z przedstawicieli nowego ruchu demokracji bezpośredniej Jordanem Ciburą. W nich jest nasza przyszłość.

Stop Nowemu Porządkowi Świata - 14.11.2012 - Demokracja Bezpośrednia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Osobiście ie mam wątpliwości, że demokracji my nie mamy. Jesteśmy rządzeni pod dyktando finansjery. Prawdziwą demokrację musimy sobie wypracować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Szef polskiej dyplomacji Radosław Sikorski ocenił w Paryżu jako "arcytrudne" negocjacje w sprawie przyjęcia nowego wieloletniego budżetu UE. Podkreślił zarazem, że "ambitny budżet" jest konieczny, aby Europa stała się supermocarstwem militarnym." (http://wiadomosci.onet.pl/swiat/sikorski-dla-obronnosci-europy-konieczny-ambitny-b,1,5305910,wiadomosc.html)

Mówi jak minister SZ co najmniej regionalnego mocarstwa. A może jeszcze fotel prezydenta supermocarstwowej Europy mu się marzy?

Podkreślił zarazem, że "ambitny budżet" jest konieczny, aby Europa stała się supermocarstwem militarnym."

Idiota z tego naszego miniMSZ?

Mocarstwo z rurą w dupie i z kurkiem w Rosji.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a ty jak ciec z ministerstwa..mocarstwa.

Za rzecznika MSZ zapierdalasz - za PLN, czy jako wolontariusz. A może odniósłbyś się - jeśli potrafisz oczywiście - do idei ministra Sikorskiego. Bo mnie ona się absolutnie nie podoba, podobnie jak wielu internautom. Jesteśmy członkiem NATO - nie widzę potrzeby tworzenia jakiejś internacjonalistycznej armii. Lepiej niech nie wychodzi przed szereg - bo w Waszyngtonie będzie się tłumaczył. Nabili mu do głowy,że Polska potęgą jest w Europie.

Idiota z tego naszego miniMSZ?

Mocarstwo z rurą w dupie i z kurkiem w Rosji.

Raczej cwaniak, który zatrzymał się na etapie między maturzystą, a mężem stanu. Ambicje, go jednak rozsadzają.

Za rzecznika MSZ zapierdalasz - za PLN, czy jako wolontariusz. A może odniósłbyś się - jeśli potrafisz oczywiście - do idei ministra Sikorskiego. Bo mnie ona się absolutnie nie podoba, podobnie jak wielu internautom. Jesteśmy członkiem NATO - nie widzę potrzeby tworzenia jakiejś internacjonalistycznej armii.

Nie czytałeś o priorytetach geopolitycznych USA?

Gdzie Obama wybrał się z pierwszą wizytą? jeżeli nie chce Ci się szukać to proszę:

" W pierwszą podróż zagraniczną po reelekcji Barack Obama wybierze się do Azji Południowo-Wschodniej. Biały Dom poinformował, że 17-20 listopada Obama odwiedzi Myanmar, Tajlandię i Kambodżę."

I jeszcze to:

"Niemiecki minister spraw zagranicznych Guido Westerwelle zapowiedział, że po reelekcji prezydenta USA Baracka Obamy będzie z jeszcze większą determinacją niż dotychczas zabiegał o wycofanie z terytorium Niemiec amerykańskiej broni atomowej."

Jestem Europejczykiem.

Wzorowy wielbiciel Prezesa.

Co ma prezes do tego?

Jaro, myśl samodzielnie.

Co do Radka to aż dziw bierze, ze się tak skiepścił przez te kilka lat.

Niestety przebywanie w gronie przyborów toaletowych Tuska mu zaszkodziło.

I jeszcze to:

Znaczy opuszczamy łapki i zakładamy nowe siły ogołacając cywilne tyły.

Urzekła mnie Twoja historia Jaro, naprawdę.

Za rzecznika MSZ zapierdalasz - za PLN, czy jako wolontariusz. A może odniósłbyś się - jeśli potrafisz oczywiście - do idei ministra Sikorskiego. Bo mnie ona się absolutnie nie podoba, podobnie jak wielu internautom. Jesteśmy członkiem NATO - nie widzę potrzeby tworzenia jakiejś internacjonalistycznej armii. Lepiej niech nie wychodzi przed szereg - bo w Waszyngtonie będzie się tłumaczył. Nabili mu do głowy,że Polska potęgą jest w Europie.>>>bardzo podoba mi sie tylko jedno stwierdzenie...jak i wielu internautomNormalnie warto was czasami czytac bo normalnie....rozwala kicszke stolcowa.Jak i wielu...internautom.a kto to???

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie czytałeś o priorytetach geopolitycznych USA?

Gdzie Obama wybrał się z pierwszą wizytą? jeżeli nie chce Ci się szukać to proszę:

" W pierwszą podróż zagraniczną po reelekcji Barack Obama wybierze się do Azji Południowo-Wschodniej. Biały Dom poinformował, że 17-20 listopada Obama odwiedzi Myanmar, Tajlandię i Kambodżę."

I jeszcze to:

"Niemiecki minister spraw zagranicznych Guido Westerwelle zapowiedział, że po reelekcji prezydenta USA Baracka Obamy będzie z jeszcze większą determinacją niż dotychczas zabiegał o wycofanie z terytorium Niemiec amerykańskiej broni atomowej."

Bez zgody USAmeryki nie będzie żadnych zmian w militarnym statusie NATO i UE.

Niemieccy oficjele ostatnio sporo pohukują - wybory będą.

Za rzecznika MSZ zapierdalasz - za PLN, czy jako wolontariusz. A może odniósłbyś się - jeśli potrafisz oczywiście - do idei ministra Sikorskiego. Bo mnie ona się absolutnie nie podoba, podobnie jak wielu internautom. Jesteśmy członkiem NATO - nie widzę potrzeby tworzenia jakiejś internacjonalistycznej armii. Lepiej niech nie wychodzi przed szereg - bo w Waszyngtonie będzie się tłumaczył. Nabili mu do głowy,że Polska potęgą jest w Europie.>>>bardzo podoba mi sie tylko jedno stwierdzenie...jak i wielu internautomNormalnie warto was czasami czytac bo normalnie....rozwala kicszke stolcowa.Jak i wielu...internautom.a kto to???

Jak zwykle, czyli stolcinteligentnie.

Bez zgody USAmeryki nie będzie żadnych zmian w militarnym statusie NATO i UE.

Niemieccy oficjele ostatnio sporo pohukują - wybory będą.

Ale to już się dzieje. Amerykanie juz od dawna mówią że Europa musi wziąć ciężar swojej obrony w większej mierze na siebie. Status prawny może się nie zmienia ale faktyczny owszem i to nie przeciw Ameryce tylko na jej życzenie.

Jaro, myśl samodzielnie.

Znaczy opuszczamy łapki i zakładamy nowe siły ogołacając cywilne tyły.

Urzekła mnie Twoja historia Jaro, naprawdę.

Rozwalasz mnie iksik. Dziś pleciesz wyjatkowe bzdury, nawet jak na ciebie.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ale to już się dzieje. Amerykanie juz od dawna mówią że Europa musi wziąć ciężar swojej obrony w większej mierze na siebie. Status prawny może się nie zmienia ale faktyczny owszem i to nie przeciw Ameryce tylko na jej życzenie.

(...)

Owszem, ale tu raczej chodzi o wszelkie koszty: ludzkie, materiałowe, sprzętowo-zbrojeniowe i finansowe - a nie o wyzbycie się kontroli i dowodzenia.

Jak zwykle, czyli stolcinteligentnie.>> jako ze widac ze kiszka ci nabrzmiala to zeby cie rozluznic.Majac taka zone jak R.Sikorski niewatpliwie bedzie sie musiał odwolac do internautów, byc moze do ciebie......osobiscie.Ale jaja ..teraz ,mie nabrzmiała!!!!!!!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak zwykle, czyli stolcinteligentnie.>> jako ze widac ze kiszka ci nabrzmiala to zeby cie rozluznic.Majac taka zone jak R.Sikorski niewatpliwie bedzie sie musiał odwolac do internautów, byc moze do ciebie......osobiscie.Ale jaja ..teraz ,mie nabrzmiała!!!!!!!

Nic nowego. Ciągle o odbycie i okolicach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.