Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

- udało się PO to co komunie przez dziesiątki lat się nie udało - spacyfikować większość społeczeństwa i zrobić z niej podmiot ze smoczkiem w ustach i czopkiem w dupie.- to spory wyczyn.

Gratulacje! Naqprawdę tak ci zrobili? W takim razie ciesz się, że nie na odwrót :-).

Jestem Europejczykiem.

Raczej na odwrót ;)

A przy okazji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

mam tego powyżej i nie wiadomo co z takimi byle jakimi robić . Tok rozumowania kopią hofmana . Mam kraj fryzjerów z żelem ...... qrwa mać skąd te typy się biorą . Czytam wspomnienia i wszystko ok .Czuć bunt polityczno społeczny z lat komuny a teraz typowy komuch .

kasa czy problemy z głową przyczyną zeszmacenia ?

a Opania niszczony przez podobne tobie men.y. Oczywiście nie ty , ty tylko milcząco przyklaskujesz lżeniu człowieka .... wspomniany brak zasad .

" Na prawicowych forach rozpętała się burza. Decyzję Opani uznano za objaw braku niezależności, lizusostwa wobec władzy i koniunkturalizmu. Niektórzy stwierdzili nawet, że odmową występu w filmie o prezydencie Kaczyńskm Opania przekreślił swoją karierę.

"PRL-owski celebryta, który za komuny miał się jak pączek w maśle", "propagandowy funkcjonariusz", człowiek, który "ma swoją teczkę i boi się, by jej nie ujawniono" – m.in. takie określenia padają pod jego adresem w komentarzach na wPolityce.pl. Krótko mówiąc, doświadczony aktor z miejsca wylądował na liście wrogów i sprzedajnych artystów.

Jeśli odnosisz się głupia mendo do mnie cytując innych zrównujesz się z nimi.cymbale w mendzeniu.

Ja bynajmniej nie podzielam zacytowanych opinii i nie wciskaj mi kitu jak nie przymierzając propagandowy głupek pełowskiej

pozarzeczywistości.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeśli odnosisz się głupia mendo do mnie cytując innych zrównujesz się z nimi.cymbale w mendzeniu.

Ja bynajmniej nie podzielam zacytowanych opinii i nie wciskaj mi kitu jak nie przymierzając propagandowy głupek pełowskiej

pozarzeczywistości.

Oczywiście nie ty , ty tylko milcząco przyklaskujesz lżeniu człowieka

Idiotą jesteś, czy za takiego robisz?

Nie podzielam całej opinii Opani o braciach JLK ale to nie oznacza, że mialbym go lzyć tak jak cytowani i brać przykład z twojego debilizmu w lżeniu innych. Może zapytaj tych co grali Hitlera, Stalina czy zagrali dlatego, że się z nimi utożsamiali?

Powód odmowy Opania wyjawił ale bardziej jest to obawa przed przypisaniem do pewnej wersji wydarzeń jednej grupy politycznej.

szkoda słów , fryzjerze. Żel przyklep niewiele więcej jesteś w stanie zrozumieć .Opania tylko kolejną ofiarą opcji politycznej którą wspierasz , broniąc marszów z pochodniami , prezesa nienawiść rozsiewającego i zasady TKM.

Ależ ty jesteś pierdolnięty wladzu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Fiasko budżetowego szczytu skłoniło rzecznika Prawa i Sprawiedliwości do odtrąbienia sukcesu. - Kraje, które nie zgodziły się z ustaleniami: Niemcy, Szwecja, Holandia i GB. PiS:PO 3:1 - cieszył się (?) Adam Hofman. Krótki tweet spotkał się z natychmiastową reakcją.

Trochę jestem na TT, ale tak debilnego wpisu jak @AdamHofman to jeszcze nie widziałem - napisał jeden z blogerów. Podobnie brzmiały inne tweety.

Przedwczoraj Jarosław Kaczyński chwalił się porozumieniem z Brytyjczykami. - Myśmy uzyskali tego rodzaju stanowisko Wielkiej Brytanii, które całkowicie uprawnia do stwierdzenia, że nie jest ona w tej chwili naszym głównym przeciwnikiem, w ogóle nie jest naszym przeciwnikiem - mówił Jarosław Kaczyński.

- Pan Cameron broniąc zaciekle polskich 500 mld - "za kasę waszą i naszą" - co obiecał Kaczyńskiemu uwalił szczyt UE. Vivat Prezes! Victoria!"

Jestem Europejczykiem.

Zaczekajmy na grudniowe lub styczniowe yes, yes, yes lalbo no, no, no.

Innej opcji nie ma chyba, że wzruszenie ramionami wystarczy.

Coś nam 747 przepadl. czyżby tak jak przewidywałem po fazie maniakalnej wpadł w dołek czy zwyczajnie dostał bana?

A może wziął sprawy w swoje ręce i ryszył z marszem Telewizji Trwam?

A może 747 to Brunon K. i chwilowo nie moze pisać z oczywistych względów?

Jestem Europejczykiem.

w obwodzie z tonami saletry został i instrukcją jak w sejmie eksplodować żeby prezesa nie uszkodzić

ciekawe czy znowu bez prawnych konsekwencji inspirowanie do zamachu na premiera pozostanie.

" Tomasz Kaczmarek, obecnie poseł Prawa i Sprawiedliwości, najbardziej słynny agent

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i CBA, gościł w sobotę wieczorem w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na zaproszenie tutejszego klubu "Gazety Polskiej" i NSZZ Solidarność Uniwersytetu Opolskiego...

- Polskie służby specjalne są w fatalnym stanie. Tusk świadomie je rozmontowuje, a coraz większe wpływy zdobywają służby rosyjskie - stwierdził na spotkaniu z mieszkańcami Opola Tomasz Kaczmarek, poseł PiS, szerzej znany jako Agent Tomek. "

Oczywiście nie zapomniał o najważniejszym , KASIE do wyciągniecie od urobionych tępych niezależnych

"

Stwierdził też, że prawdę przekazują tylko takie media jak Telewizja Trwam, Radio Maryja, "Gazeta Polska" i "Uważam Rze". A dzięki aktywności posłów PiS w terenie, ludzie mogą poznać prawdę. "

mamy i drugi . Po nieudanym zamachu frustratów wysyp

"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niezależny wladz i "Gazeta" też niezalezna

Efekt - wladz głupszy od krytykowanych przez niego.

jakby zaznaczyć , wątek polityka odzwierciedla sympatie polityczne wirtualnych ( przynajmniej dla mnie ) istot i kierowanie niechęci dotyczy tylko prezentowanych poglądów . W muzyce super , być może w realu jesteś bardzo sympatyczną polską konserwą w wydaniu dobrego progresywnego i starego rocka .

Polityka jest jednak szambem które złymi emocjami zapełniamy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.