Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ten sam marketing.

Doskonala reakacja Meza Pani Szymanek Deresz.Oglosił ze prezydent dzwonił do kwaczynskiego z problemem ladowania na co kwaczynski powiedzial...Musicie ladowac w smolensku.Na pytanie czy ma na to dowody powiedzial, ze nie ma, ale to jest bardzo dobra ...hipoteza.Brawo...Panie Męzu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czytałem cały jego wywiad. Może ktoś podsunął mu taką informację. Rozżalonego męża można jeszcze zrozumieć.

Gorzej jeżeli takie nagranie istnieje faktycznie, ale się go nie ujawnia lub ujawni w bardziej odpowiedniej chwili. Będzie to świadczyło o innym mężu. Stanu(?). Brzydko.

szkoda , więc i tam masz Jezusa

" Dzisiaj posiadam wiarygodne informacje, kto jest informatorem "Gazety" - oznajmił Kaczmarek. Poseł przekonywał, że naszym informatorem jest osoba lecząca się psychiatrycznie, mająca sprawę o pobicie policjanta i zwolniona dyscyplinarnie ze służby. - Ta osoba, która rozmawiała z dziennikarzami, po prostu nie wytrzymała pewnego napięcia, które zaserwowało obecne kierownictwo CBA po odejściu Mariusza Kamińskiego ze stanowiska szefa - powiedział Kaczmarek. Pytany, skąd wie, kto jest informatorem - nie odpowiedział."

coraz ciekawiej , więc tak wyszkolono głupoty opowiadać . Ciekawe czy ktoś poza Macierewicz ich szkolił .Mieli niezłą zabawę palantom z PiS niezwykłą skuteczność w walce z układem wmawiając .... Tomek chyba ich wszystkich wyrolował i jeden z lepszych przekrętów rządu PiS.

narodowe kato może za jego duszę mszę u Rydzyka , oczywiście musicie zapłacić . Durniom zawsze wiatr w oczy

gdzie ten Broy i niezależny dumny Morven , chłopaki on z waszego klubu ofiar Gazety Polskiej .

Nie porównuj socjalizmu do Jezusa Chrystusa , Mesjasz w przeciwieństwie do w/w ustroju nikomu nie zabrał aby dać innemu .

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Niedawno pisałem o niezwisłych sądach w związku z ptaszkiem zakonnika. Teraz wypada napisać o niezawisłej prokuraturze w związku z ziołem celebrytki,. Otóż prokuratura umorzyła jej słynna sprawę, która poruszyła nie tylko obecnego Tuska i byłego Kwaśniewskiego, ale dosłownie wszystkich - tuzów niniejszego Forum nie wyłączając.

Niezwykle merytoryczne jest uzasadnienie umorzenia postępowania: pies nieczytelnie napisał adres nadania na paczce, do do tego go zwyczajnie na niego naszczał. W związku z tym prokuratura nic nie mogła ustalić nadawcy, a wstydziła się poprosić o pomoc prawna prokuraturę innego kraju, bo dowód rzeczowy śmierdział. Samo zaś posiadanie i przyznawanie się do posiadania przez człowieka nie ma znaczenia. W tym konkretnym przypadku oczywiście.

Wszyscy obrońcy Kory odnieśli sukces. Ona sama zaś staje się wzorcem do naśladowania, jak zioło ułatwia życie. Prokuratura zaś pokazuje jak obchodzi i nagina się prawo - nie pierwszy i nie ostatni raz i nie tylko z powodu takich czynów.

jak nie zabrał ,diabłu duszę Łazarza zabrał .... piszesz głupoty większe od przed chwilą przeczytanej .

Panie Włodku , Jezus diabłu dopiero duszę zabierze natomiast Łazarzowi duszę dał , wskrzeszając go .

Piotr

Rozumiem jak bardzo mozna nienawidziec TEGO Michnika.

Przed, czy PO?

a gdyby nie było USA to rzadzilaby rosja.

To byłby wielki Texas, a nie Rosja.

Są już pierwsze objawy totalnego śmiechu

Z tym i większością to uważaj wedle przysłowia kto ostatni

a raj to tylko w pismie swientym.

...i to zielone co "płemieł" Tusk miał ino swego czasu za plecami.

Doskonala reakacja Meza Pani Szymanek Deresz.

Jak zneutralizować Macierewicza? Stworzyć cud telekomunikacyjny Deresza.

Nie porównuj socjalizmu do Jezusa Chrystusa , Mesjasz w przeciwieństwie do w/w ustroju nikomu nie zabrał aby dać innemu .

To prawda bo ON stworzył idealany socjalizm, gdzie nikt nikomu nic nie zabierał ale każdy mógł być obdarowanym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dobrze powiedział i nie pieprzy jak Macierewicz.

W sumie w kabareciarstwie dawno go wyprzedził Tusk ze swoją kabaretową trupą z PO >>>to te glupoty DA sie przebic xinwax.Powaznie?????chiba zeby powtarzajac je, chodzic na renkach.

Przecież do wladza pisze non stop...penisem.Nie wiem tylko czy wladz o tym wie.

.Motloch wybiera tlum.....ókow.

mlus a ty jezdeś w tym motłochu?Jeśli chodzisz na wybory to jezdeś!Z tego co pamiętam to chodzisz.

to te glupoty DA sie przebic

Jesteś wirtualnym dowodem na to ;)

a jak wtedy pisze?

paranormal activity

mlus a ty jezdeś w tym motłochu?Jeśli chodzisz na wybory to jezdeś!Z tego co pamiętam to chodzisz.

Ręce mu trzymają, a on stawia krzyżyk ustami.

Oglądałem fragmenty posiedzenia Sejmowej Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka pod przewodnictwem posła Kalisza. Komisja zwołana na prośbę trotylowców z Macierewiczem na czele.

Spodziewałem się pyskówek i ogólnego chaosu i musze przyznać, że Kalisz mnie zadziwił. Prowadził wszystko twardą ręką jednocześnie nie zamykając nikomu ust i nie przerywając. Żadnych osobistych wycieczek, uwag nie na temat, aluzji.

Dał się wypowiedzieć Maciewiczowi, jednocześnie dyscyplinując go gdy zaczynał uciekać w gawędzenia. Z tego co widziałem zdyscyplinował też prokuratorów prosząc o dostarczenie konkretnych dokumentów.

W aktualnej atmosferze pyskówek i biorąc pod uwagę temperature tematu naprawdę zaskakująca odmiana. Jednocześnie pokazuje, że gdyby śledztwo było prowadzone naprawdę profesjonalnie i bez politycznych uprzedzeń i gierek bylibyśmy teraz w zupełnie innym miejscu, także jako społeczeństwo. Niestety tego wszystkiego zabrakło obydwu stronom.

Jestem Europejczykiem.

Oglądałem fragmenty posiedzenia Sejmowej Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka pod przewodnictwem posła Kalisza. Komisja zwołana na prośbę trotylowców z Macierewiczem na czele.

Spodziewałem się pyskówek i ogólnego chaosu i musze przyznać, że Kalisz mnie zadziwił. Prowadził wszystko twardą ręką jednocześnie nie zamykając nikomu ust i nie przerywając. Żadnych osobistych wycieczek, uwag nie na temat, aluzji.

Dał się wypowiedzieć Maciewiczowi, jednocześnie dyscyplinując go gdy zaczynał uciekać w gawędzenia. Z tego co widziałem zdyscyplinował też prokuratorów prosząc o dostarczenie konkretnych dokumentów.

W aktualnej atmosferze pyskówek i biorąc pod uwagę temperature tematu naprawdę zaskakująca odmiana. Jednocześnie pokazuje, że gdyby śledztwo było prowadzone naprawdę profesjonalnie i bez politycznych uprzedzeń i gierek bylibyśmy teraz w zupełnie innym miejscu, także jako społeczeństwo. Niestety tego wszystkiego zabrakło obydwu stronom.

chciałbym się mylić ale objawy ciszy przed burzą. Czy uwierzyć , że tych kilkanaście lat życia w nienawiści po spaleniu kukły prezydenta Wałęsy pozostawiło ich psychikę bez szwanku ?

i nie ma dwóch stron winnych obecnej polaryzacji społeczeństwa . Miałem do zaakceptowania tylko wnioski i prawdę prezesa przez komisję Macierewicza uzasadnioną albo automatycznie jestem wrogiem . Nie miałem wyboru , tak jak za komuny zło jest widoczne

Oglądałem fragmenty posiedzenia Sejmowej Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka.....

Oglądałeś początek...ja końcówkę i Kalisz pokazał klasę przerywając posiedzenie nie pozwalając posłowi Kamińskiemu nawet dokończyć wypowiedzi.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

ta miłujący prawdę i blizniego swego

" - To red. Gmyz miał rację, a nie wy, mówiąc, że detektory wskazały też m.in. trotyl - powiedział poseł Mariusz Kamiński (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) na posiedzeniu sejmowej komisji sprawiedliwości. - Nie mieliście prawa tego ukrywać przed opinią publiczną - dodał.

Szef Wojskowej Prokuratury Okręgowej w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) płk Ireneusz Szeląg replikował, że dla prokuratury wyświetlenie się napisu TNT "nie jest równoznaczne ze stwierdzeniem obecności trotylu". - Państwo nie przyjmujecie tego do wiadomości - dodał."

Maju nawet gdyś przyjął ,tej wiadomości nie zrozumiesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Niepokojące jest to że Kalisz nie jest apolityczny jako Przewodniczący Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka.Strategia jest taka jak Rosyjska,tylko ile Naród musi wycierpieć takiego traktowania na zmęczenie,..polityczne szambo cdn...haniebne to wszystko jest i pokazuje słabość naszej władzy...i zniechęca rzeczywiście,długo nie zaznamy spokoju,chyba.

faktycznie , pełna mobilizacja . Niektórzy forum mylą . Ty z jakim pomyliłeś ?

banda pseudo polityków wybrana przez Rydzyka , zgodnie z otrzymanymi uprawnieniami angażuje struktury państwa .Zabierając czas na poważne problemy stwierdzeniem , że jakiś redaktor wie więcej od osób od których otrzymał informacje ....

durniom może nie przeszkadza ale normalnym z przeciętnym IQ bardzo przeszkadza zawracanie głowy pierdołami

twoją wiedzę urabia kilka osób wydających i prowadzących kilka gazet i portali.Wszystko na jednym piętrze w jakiejś Pis fundacji. Strukturalnie , ideologicznie podporządkowane aktualnemu pijarowi PiS. I ty masz czelność o niezależności. To się narobiło , małpy w klatce uczą o wolności

Oglądałeś początek...ja końcówkę i Kalisz pokazał klasę przerywając posiedzenie nie pozwalając posłowi Kamińskiemu nawet dokończyć wypowiedzi.

No rzeczywiście, poszedłem odkurzyc mamie mieszkanie i tak w przerwach sobie oglądałem.

Jak wychodziłem to stan byl taki, że Macierewicz ciagle prowokowal Kalisza i prokuratorów ale Rysiu wszystko dzielnie wytrzymywał. Jak Kaminski poleciał takimi tekstami jak Antek + dodał swoje to wcale się Kaliszowi nie dziwię.

Poczekałbym na materiały z prokuratury które mają być dostarczone Komisji. Panowie Prokuratorzy nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia.

Jestem Europejczykiem.

Panowie Prokuratorzy nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia.

Dopiero teraz?

Jaro dlaczego popsułeś wątek o spiskowych teoriach?

Dopiero teraz?

Jaro dlaczego popsułeś wątek o spiskowych teoriach?

Na razie ich działaniami podniecał sie głównie Antek i zakochani w nim i w Prezesie, mnie interesowały fakty.

Już lecę naprawiać. Pozostałym Tupolewem.

Na razie ich działaniami podniecał sie głównie Antek i zakochani w nim i w Prezesie, mnie interesowały fakty.

Już lecę naprawiać. Pozostałym Tupolewem.

A co się tam do k... nędzy stało???

Właśnie mialem tam napisać o merytorycznej zawartości posiedzenia Komisji a konkretnie o wypowiedzi prof. Bokszczanina a tu d..., kłódka wisi.

jak mi ten wątek zamknęli to będę musial wrócic do tropienia pedofilów i ich patronów w Kościele Katolickim i jeszcze większe dymy będą. Biedny jacuś do szczętu wpadnie w szpony szatana i zacznie gadać językami... ;-)

Jestem Europejczykiem.

ta miłujący prawdę i blizniego swego

" - To red. Gmyz miał rację, a nie wy, mówiąc, że detektory wskazały też m.in. trotyl - powiedział poseł Mariusz Kamiński (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) na posiedzeniu sejmowej komisji sprawiedliwości. - Nie mieliście prawa tego ukrywać przed opinią publiczną - dodał.

Szef Wojskowej Prokuratury Okręgowej w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) płk Ireneusz Szeląg replikował, że dla prokuratury wyświetlenie się napisu TNT "nie jest równoznaczne ze stwierdzeniem obecności trotylu". - Państwo nie przyjmujecie tego do wiadomości - dodał."

Maju nawet gdyś przyjął ,tej wiadomości nie zrozumiesz

No rzeczywiście, poszedłem odkurzyc mamie mieszkanie i tak w przerwach sobie oglądałem.

Jak wychodziłem to stan byl taki, że Macierewicz ciagle prowokowal Kalisza i prokuratorów ale Rysiu wszystko dzielnie wytrzymywał. Jak Kaminski poleciał takimi tekstami jak Antek + dodał swoje to wcale się Kaliszowi nie dziwię.

Poczekałbym na materiały z prokuratury które mają być dostarczone Komisji. Panowie Prokuratorzy nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia.

Tak się składa Wladz że dość często oglądam posiedzenia (Sejmu, Komisji) i wiem kiedy nagina się procedury. W dobrym tonie jest pozwolić na serię pytań dodatkowych lub powtórzyć pytania na które nie otrzymano odpowiedzi bądź odpowiadający źle zrozumiał pytanie lub w kwestiach formalnych. Kalisz nie dopuścił do tego. Pani redaktor z TVP INFO też to zauważyła.. W kwestiach faktów i wypowiedzi z tej komisji się nie wypowiadałem choćby z racji że całości nie oglądałem. Ty lepiej wiesz chociaż nie oglądałeś.... zrozumiałeś!?

Dziwnym dla mnie jest, że nie przedstawiono faktów w tej sprawie w ten sam sposób po publikacji w "Rzeczpospolitej". Prokuratorzy nie ( nie chcieli?) odpowiedzieli dlaczego! ;)

jak mi ten wątek zamknęli to będę musial wrócic do tropienia pedofilów i ich patronów w Kościele Katolickim i jeszcze większe dymy będą. Biedny jacuś do szczętu wpadnie w szpony szatana i zacznie gadać językami... ;-)
Przywitamy.Będzie się działo... :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju już wszystko jasne , ty czyli wy jesteście nie skażeni inteligencją . Spokojnie , twoje umysłowe ograniczenie dowodem normalności . Ja zostałem uszkodzony

" Z najnowszych badań zespołu wynika, że już 500 milionów lat temu nastąpił przełom, dzięki któremu kilkaset milionów lat później ludzie mieli możliwość uczenia się złożonych czynności, dokonywania analizy sytuacji oraz przyjmowania różnych punktów widzenia. Naukowcy przekonują, że w pewnych organizmach nastąpił wówczas "genetyczny wypadek", który zaowocował pomnożeniem się genów odpowiedzialnych za inteligencję - czytamy w portalu sciencedaily.com."

Nie oczekiwałem z Twojej strony innej odpowiedzi. ;)

Maju kolejny dowód twojej pozbawionej intelektu normalności.Nie mogłeś oczekiwać tej odpowiedzi ... zresztą poruszasz się w obcej orbicie postrzegania rzeczywistości. Dla mnie 2 + 2 = 4 w twoim przypadku tylko tajemnicze znaki dostrzegasz nie potrafiąc ich zinterpretować

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.