Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

<br />Nie zapomnij o uosobieniu losu żołnierzy wyklętych szer. Okulickim, który został pozbawiony stopnia generała i zdegradowany za kontakty z Sowietami decyzją władz ladyńskich<br />

To źle, czy dobrze zrobił? Zdecyduj się.

<br />Poza tym, jeżeli ktoś chce dyskutować o tamtych czasach, to są lepsze wątki do takiej dyskusji.<br />

Dla ciebie takim miejscem jest cela więzienna albo miejsce pochówku Wyklętych.

Dla ciebie takim miejscem jest cela więzienna albo miejsce pochówku Wyklętych.

Sam widzisz co piszesz.Dobitnie o tobie świadczy.Świadczy o twoim braku szacunku do Polaków walczących z komunistami o wolną, niepodległą Polskę.Jak już wcześniej pisałem , bardzo łatwo wydobyć z was te lewackie poglądy.

Sam widzisz co piszesz.Dobitnie o tobie świadczy.Świadczy o twoim braku szacunku do Polaków walczących z komunistami o wolną, niepodległą Polskę.Jak już wcześniej pisałem , bardzo łatwo wydobyć z was te lewackie poglądy.

Pomydliłeś mnie z dziadygą. On ci tego nie wybaczy.

Tylko to potrafisz.Jak twoi komunistyczni idole.Zeszmacić,poniżyć,pozbawić honoru,strzelić w tył głowy i zakopać w niemieckim mundurze.Ale czego mogliśmy się spodziewać po lewaku ,wyznawcy pancernej brzozy, TVN i GWnianej.

topuś idź i się przejdź.

szarosc.jpg

Na horyzoncie majaczy w przenośni i dosłownie niejaki kszywokutas.

Tylko to potrafisz.Jak twoi komunistyczni idole.Zeszmacić,poniżyć,pozbawić honoru,strzelić w tył głowy i zakopać w niemieckim mundurze.Ale czego mogliśmy się spodziewać po lewaku ,wyznawcy pancernej brzozy, TVN i GWnianej.

Coś ci się znowu pomieszało, Tomula. Powtarzam - kszywokutas i dziadyga to nie ja.

Fakt, nie TY ćwoku czerwony, nie z idei a z głupoty.

Wracaj na obchód, bo nie dostaniesz nocnika.

20 zadam tobie proste pytanie.Czy uważasz , że raport Millera wyjaśnił przyczynę katastrofy smoleńskiej?Zastanów się.Odpowiedź cię określi.

Pytać to możesz sam siebie, czy ci sie skończyła sralnaja bumaga, bo cuchniesz.

W poście wyżej się określiłeś.Jesteś zwykłym lewakiem.Czerwono myślącym lewakiem.Będziesz zaraz zaprzeczał i takie tam.Ale tak jest.A najlepsze jest to , że nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.A może zdajesz.....to byłoby gorsze.

20 zadam tobie proste pytanie.Czy uważasz , że raport Millera wyjaśnił przyczynę katastrofy smoleńskiej?Zastanów się.Odpowiedź cię określi.

Wyjaśnił w stopniu o wiele bardziej prawdopodobnym jak komisja dyletantów chorego z nienawiści Macierewicza.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W poście wyżej się określiłeś.Jesteś zwykłym lewakiem.Czerwono myślącym lewakiem.Będziesz zaraz zaprzeczał i takie tam.Ale tak jest.A najlepsze jest to , że nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.A może zdajesz.....to byłoby gorsze.

Kim ty jesteś nie wie nawet twoja rodzicielka. A może ty jesteś kapuściany?

Jestem nieco zawiedziony poziomem wypowiedzi Kolegi. Ziela dobrego sortu nie stało?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dziś nie jarałem.Nie jaram codziennie.A tak na poważnie to szkoda mi was.Szkoda , że macie takie poglądy i przekonania.Lewackie.Szkoda, bo w końcu wszyscy jesteśmy Polakami , przynajmniej z nazwy ale niestety, nie z przekonania.

Co do jaranki.To nie byłby zły pomysł zajarać wspólnie.Na pewno sporo rzeczy byśmy sobie wyjaśnili i to w pokojowym charakterze , że tak powiem, hehe..Byłoby fajnie.....kto jara ten wie....

Jarałem z ciekawości...dobry nederlandse Wit. Nie dla mnie. Wolę dobry single malt, lub burbona.

Też wypiję , nie powiem , że nie.Ale zajarać w fajnym gronie przy wódeczce , to jest dopiero jazda.Kupa śmiechu , hehehe.Foksik palenia trawy samemu , nie to , że nie polecam , ale nie ma takich jaj, takiego brechtu, hehehe

Sikorski chyba czyta to forum i moje wpisy:

"Ambasador albo jego personel skontaktowali się z trenerem sióstr Radwańskich, który powiedział, że on niczego nie słyszał i nie proszą o interwencję dyplomatyczną - która skądinąd byłaby nieproporcjonalna do sprawy. To się kwalifikuje - gdyby było prawdą - na stosunki pomiędzy federacjami tenisowymi"

No i słusznie. A najarany tomuś niech sobie woleje przy ścianie poćwiczy.

Jestem Europejczykiem.

„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.

na cale szczescie idioci znikaja pierwsi.

jakim sposobem udalo sie kolesiowi??zasiedzial sie przy kozach??

Późniejsze posty zniknęły też.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.