Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i się zaczyna.

W poniedziałek będzie już więcej wiadomo,kto kogo kim.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Miller jakby celował w prawicowy elektorat o lewicowych poglądach na sferę gospodarczą i społeczną. Absurd?

Celuje i jak widać taki target jest, stare dziadki którum za komuny było dobrze. Ale będą wymierać tak jak elektorat drugiego starego pierdoły czyli Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

tak jak elektorat drugiego starego pierdoły czyli Prezesa.

Pierdoły politycy może i wymrą ale elektorat zostanie.

Tak prawicowy, jak lewicowy pozostając przy tym nazewnictwie.

Niestety środek został tak zepsuty, że elektoratu za kilka lat nie znajdzie.

Pozostaną skraje i skrajności oraz wieczny PSL.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dlaczego środek zepsuty??? Jak rozumiem masz ludzi za idiotów łykających każdą propagandę. Oczywiście innych ludzi, bo siebie i kolegów juz nie ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jak rozumiem masz ludzi za idiotów łykających każdą propagandę.

Nie mam za idiotów łykających, gorzej z tymi co widzą a udają, że jet wszystko w porządku.

Dlaczego środek zepsuty???

Nie żartuj.

Wystarczy popatrzeć na tzw. słupki żeby stwierdzić, że tak całkiem żle nie jest. Ja Prezes przestał pierdzielić i pokazał Glińskiego od razu PiSowi wzrosło. Ale jak nic sie nie działo i wrócili Hofman z Płaszczakiem wszystko wróciło do normy. Gowin wykiwał Tuska i od razu platformie spadło. Ludzie juz nie wierza politykom na ślepo tylko obserwyją to, co mowią i co robią. Palikot pogrązył sie w jakichś dziwnych rozgrywkach i też od razu widać odwrót elektoratu.

Problemem nie są wyborcy tylko politycy którzy podzielili sobie torcik i tylko udają jakieś spory o wartości.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Budujący nową centolewicę były Kwaśniewski nie wspomniał ani słowem o programie tego towarzystwa wzajemnej adoracji, poza stołkami w ojroparlamencie i innych takich.

O takim pomyśle nawet nie zająknął się: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,13496779,Szwajcarzy_poparli_w_referendum_ograniczenie_wynagrodzen.html .

Wątpię, aby jego lewicowa wrażliwość pozwoliła mu na wyjście do elektoratu Lewicy z takim projektem. Porzucenie tego elektoratu nie boli, natomiast utrata zaufania i pracy u pewnego biznesmena z pewnością tak.

politycy którzy podzielili sobie torcik i tylko udają jakieś spory o wartości.

Co do tego nie ma sporu - to jest "polityka" właśnie.

Wartościowanie polityków w Polsce polega na określeniu stopnia patologi w życiu społecznym.

Nad tym "czuwa" przede wszystkim parlamentarna większość i rządząca w danym momencie opcja.

Dziś patologie uprawia PO z PSL-em, a jutro zobaczymy.

Wystarczy popatrzeć na tzw. słupki żeby stwierdzić, że tak całkiem żle nie jest. Ja Prezes przestał pierdzielić i pokazał Glińskiego od razu PiSowi wzrosło. Ale jak nic sie nie działo i wrócili Hofman z Płaszczakiem wszystko wróciło do normy. Gowin wykiwał Tuska i od razu platformie spadło. Ludzie juz nie wierza politykom na ślepo tylko obserwyją to, co mowią i co robią. Palikot pogrązył sie w jakichś dziwnych rozgrywkach i też od razu widać odwrót elektoratu.

Problemem nie są wyborcy tylko politycy którzy podzielili sobie torcik i tylko udają jakieś spory o wartości.

Jaro , uważam , że PiS jako partia by ci generalnie leżała tyle , że nie z tymi ludźmi.

Celuje i jak widać taki target jest, stare dziadki którum za komuny było dobrze. Ale będą wymierać tak jak elektorat drugiego starego pierdoły czyli Prezesa.

Jaro skoro lewica(SLD) nie, prawica (PiS) nie to jaką byś widział partię czy ugrupowanie za dobre dla ciebie?Pytam tak z ciekawości.

Jaro , uważam , że PiS jako partia by ci generalnie leżała tyle , że nie z tymi ludźmi.

Nie z tymi ludzmi i nie z tym programem. Poza tym wszystko OK ;-).

Jestem Europejczykiem.

Powiem tak : rozliczajcie sobie. mam to głęboko w dupie.

Przypomina mi sie tylko teza Stalina o zaostrzaniu sie walki klasowej w miarę postepów rewolucji. Tłumacząc to na bardziej zrozumiały język Stalin twierdził, że im dalej od zwycięstwa rewolucji tym zawzięciej należy walczyć z jej wrogami. Oczywiście skończyło się tak, że po wykończeniu wrogów rzeczywistych trzeba było sobie stworzyć nowych dla wykarmienia uruchomionej machiny terroru.

Czytając i sluchając takich głupiutkich rewolucjonistów jak ty od razu przypominam sobie idee Stalina.

Jestem Europejczykiem.

Przeszkadza ci potrzeba rozliczenia morderczych czasów komuny?

masz jakons perspektywe czasowa zakonczenia tej wali koles, czy raczej staly punkt programu.Nawet jak wszyscy umra to pozostana jeszcze dzieci wnuki..czyż nie heheheheh???Po tym mozna by im zburzyc domy,usunac groby rodzicow???odebrac obywatelstwo???koles do rzeczy...Odkryj karty,.na co was stac.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

masz jakons perspektywe czasowa zakonczenia tej wali koles, czy raczej staly punkt programu.Nawet jak wszyscy umra to pozostana jeszcze dzieci wnuki..czyż nie heheheheh???Po tym mozna by im zburzyc domy,usunac groby rodzicow???odebrac obywatelstwo???koles do rzeczy...Odkryj karty,.na co was stac.

Jestem przeciwny burzeniu czegokolwiek. W Polsce mamy dużo zabytkowej infrastruktury i miejsc nadających się do jej odtworzenia, a i kadry pewnie się znajdą. Można by tam umieścić wszystkich zasługujących na rozliczenie z rodzinami włącznie. Niech tam pokutują i cierpią. Dodatkowo można w oparciu o te elementy rozwinąć dochodową katoturystykę (od "katowni").

W ten sposób połączy się interes patriotyczno-polityczny z biznesem.

Ale w sumie co tobie, konkretnie, przeszkadza w programie?:)

Przeszkadza ci potrzeba rozliczenia morderczych czasów komuny?

tomuś ty ty ty i jeszcze raz ty ..... koleś przeszkadza powrót PRL w najgorszym wydaniu . Przypominasz sobą partyjny aktyw PZPR . Nie uczą jak PZPR kadry uczył ?. Poczytaj i przyjrzyj się sobie ....

raz sierpem raz młotem syna idiotę ..hehehe

"

"Gierek chciał siły Polski"

Kandydat PiS zaznaczył, że choć jako działacz opozycji demokratycznej był czynnym przeciwnikiem Edwarda Gierka, cenił w nim m.in. to, że "opozycję jakoś tam tolerował, a nie zamykał do więzienia", co - jak mówił - było w komunizmie bardzo rzadkie. Przede wszystkim jednak cenił to, że Gierek "chciał siły Polski".

- Śmiano się często z tego 10. miejsca na świecie (które w PRL miała osiągnąć Polska pod względem gospodarczym - red.). A ja się z tego nie śmiałem. Ja wiedziałem, że to nieprawda, ale uważałem, że to zdrowa ambicja. On miał nawet ambicje ( ) dalej idące, takie mocarstwowe. Ja akurat to uważam za dobre - mówił Kaczyński.

- Działał w takich okolicznościach, jakie wtedy były, ale to, że chciał uczynić z Polski kraj ważny - w tamtym kontekście, w tamtych okolicznościach - to była bardzo dobra strona jego działania, jego osobowości, jego poglądów, wskazująca na to, że był komunistycznym, ale jednak patriotą - podsumował kandydat. "

i co teraz synu idioto ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie czyli z Tuska drogi won smrody.

."Jak donosi "Fakt", premier Donald Tusk jest kolejnym politykiem, który przepisy ma za nic. Limuzyny, które odebrały szefa rządu z lotniska gnały przez miasto ponad 120 km/h! Zdaje się, że premier zapomniał na chwilę, iż prędkość zabija. "

"Premier Donald Tusk to neofita fotoradarowy, który z zatwardziałego przeciwnika, stał się ich miłośnikiem. Szef rządu twierdzi od niedawna, że służą one jedynie poprawie bezpieczeństwa i wszyscy powinni zacząć przestrzegać przepisów. Niestety Tusk okazuje się zwykłym hipokrytą. Żeby była jasność - to on sam określił się tym mianem, gdy z poważną miną przemawiał o bezpieczeństwie na drogach i politykach łamiących przepisy"

He he, gdzie Jarek nie może tam babę pośle.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Błąd! Jaka Mata Hari Kaczyńskiego?! To są metody żywcem wzięte z działań CBA pod kierownictwem Mariusza Kamińskiego. Taki damski agent Tomek.Obojętnie duży czy mały.

Muls , podstawą odbudowy Polski jest odsunięcie komuchów od władzy.Jest to jednoznaczne z ich rozliczeniem.I nie mówię tu o krwawej rewolucji ale o realnym rozliczeniu i osądzeniu tych , którzy działali na szkodę kraju.Sęk w tym , że dobrowolnie tej władzy nie oddadzą.Jeżeli przy władzy pozostaną zostaną po Polsce zgliszcza.Z resztą już to już się dzieje,zwijanie państwa.

Sęk w tym, że ponad połowa Polaków chwali sobie PRL i nie chce takich rozliczeń.

Sęk w tym, że dobrowolnie władzę oddali w 1989 (Sejm i Rząd) oraz w 1990 (Prezydent).

Powiem tak : rozliczajcie sobie. mam to głęboko w dupie.

Przypomina mi sie tylko teza Stalina o zaostrzaniu sie walki klasowej w miarę postepów rewolucji. Tłumacząc to na bardziej zrozumiały język Stalin twierdził, że im dalej od zwycięstwa rewolucji tym zawzięciej należy walczyć z jej wrogami. Oczywiście skończyło się tak, że po wykończeniu wrogów rzeczywistych trzeba było sobie stworzyć nowych dla wykarmienia uruchomionej machiny terroru.

Czytając i sluchając takich głupiutkich rewolucjonistów jak ty od razu przypominam sobie idee Stalina.

Zaraz, zaraz.To nie ja narzuciłem siłą komunizm Polakom.I to nie my robiliśmy rewolucję.Rewolucję nam narzucono 50 lat temu.Krwawą , jak nie raczyłeś zauważyć.Teraz chcemy to po prostu odkręcić.Przywrócić normalność.A ty zarzucasz robienie kolejnej nam.Trochę więc odjechałeś.Być może tobie odpowiada taka Polska jak teraz.W takim razie współczuję.

Sęk w tym, że ponad połowa Polaków chwali sobie PRL i nie chce takich rozliczeń.

Sęk w tym, że dobrowolnie władzę oddali w 1989 (Sejm i Rząd) oraz w 1990 (Prezydent).

Kto oddał dobrowolnie?Nie zauważyłeś ,że po prostu dogadano się pod okrągłym stołem(Magdalenka) za naszymi plecami.Zrobili to komuniści z przedstawicielami opozycji bez zbytniej wiedzy tej ostatniej.

tomuś ty ty ty i jeszcze raz ty ..... koleś przeszkadza powrót PRL w najgorszym wydaniu . Przypominasz sobą partyjny aktyw PZPR . Nie uczą jak PZPR kadry uczył ?. Poczytaj i przyjrzyj się sobie ....

W PRLu władz nadal jesteśmy.W PRLbis.Uważasz ,że dużo się zmieniło od tamtych czasów?Uważasz , że żyjesz w wolnym , suwerennym kraju?A to ja jestem idiotą.Różnica jest praktycznie w tym , że teraz możesz swobodnie ,a i to nie wszędzie, wyjechać.
<br />Kto oddał dobrowolnie?Nie zauważyłeś ,że po prostu dogadano się pod okrągłym stołem(Magdalenka) za naszymi plecami<br />

Przegrali wybory, a myśleli że wygrają. Nikt się z nikim nie dogadał, szło na ostro i do końca nie było wiadomo, czy nie skończy się jak w Rumunii. Uważam, że żyję w wolnym, suwerennym kraju. Kim jesteś, mogę się tylko domyślac. ;)

W każdym razie ponad połowa Polaków nie popiera Twojego stanowiska i nie chce rozliczeń w tym stylu.

S

Muls , podstawą odbudowy Polski jest odsunięcie komuchów od władzy.

spoko oni jeszcze przez nastepne 50 lat beda szukac komunistow a potem zaczna znowu zydow.Tak juz maja ..ciagle musza kogos szukac .Holota ma to do siebie ze najpierw zaczyna sie ogladac... komu zabrac.Nieudacznicy zas zawsze beda holocie wmawiac ze byloby lepiej gdyby....Tomus to typowe mieso armatnie na etapie..peklowania.

Frasyniuk wzial sie za interesy,sam dorobił sie tego co ma i do glowy mu nie przyjdzie pieprzyc ze mialby wiecej gdyby nie komuchy.Caly swiat gebe rozdziawil ze mozna tak zalatwic problemy i transformacje spoleczme.Duza grupa przyjezdzala na konsultacje a ci zalują ze nie polala sie krew.Patryjoci warszawscy.....z podziemii .CZesi zrobili te swoja rewolucjez komunistami i co ..gdzie sa???

Dodaj muls Gawronika,Sekułe tych z FOZ-u i innych byznesmenenow,którzy to sie dorobili....uczciwie.

Cuś na głowe ci nie spadło....ciężkiego?Okrągły stół i porozumienie z esbekami stworzyło te elyty a Frasyniuk był wtedy gdzie?Jak wiesz to sypnij...........wiedzom.

Tworzenie prawa z furtkami dla cwaniaków,taki był początek tej elity.

Zaraz, zaraz.To nie ja narzuciłem siłą komunizm Polakom.I to nie my

zaraz to nie koles, ale był taki czas ze byliscie wszedzie i nazywaliscie sie endecja.Nie ma sie czym chwalic rowniez koles.Wole sobie nie wyobrazac co by sie dzialo gdyby w swoim czasie nie dano wam po lbie.Pamietamy hiszpanie portugalie argentyne...

Co tu dużo gadać.Koń jaki jest każdy widzi. Muls i 20 chociażby , nie widzą nic złego w tym , że rządzi nami nadal stara nomenklatura, która doprowadza do degradacji, a właściwie likwidacji Polski.Im żyje się dobrze, oglądają TVN , czytają GWnianą.Sądząc po waszej postawie czerwoni wygrali.

Frasyniuk wzial sie za interesy,sam dorobił sie tego co ma i do glowy mu nie przyjdzie pieprzyc ze mialby wiecej gdyby nie komuchy.

Zapytaj może o to Solorza, Kulczyka,Waltera i paru innych kto im pomógł.

Dodaj muls Gawronika,Sekułe tych z FOZ-u i innych byznesmenenow,którzy to sie dorobili....uczciwie.

Cuś na głowe ci nie spadło....ciężkiego?Okrągły stół i porozumienie z esbekami stworzyło te elyty a Frasyniuk był wtedy gdzie?Jak wiesz to sypnij...........wiedzom.

Tworzenie prawa z furtkami dla cwaniaków,taki był początek tej elity.

a jak ci sie nie podoba to sie ..spal.Afery sa wszedzie a u nas były z komuchami akurat bo taki to był czas transformacji.Zawsze na takim etapie plus wojna mozna dobrzre zarobic..Genralnie mozesz sie powiesic zeby zaprotestowac ale ..chiba jus za pozno.po prostu cie wysmieja.

Co tu dużo gadać.Koń jaki jest każdy widzi. Muls i 20 chociażby , nie widzą nic złego w tym , że rządzi nami nadal stara nomenklatura, która doprowadza do degradacji, a właściwie likwidacji Polski.Im żyje się dobrze, oglądają TVN , czytają GWnianą.Sądząc po waszej postawie czerwoni wygrali.

Zapytaj może o to Solorza, Kulczyka,Waltera i paru innych kto im pomógł.

koles nie zamierzam nikogo pytac.Ci ludzie zrobili pieniadze, zrobili zaklady i dali zarobic tysiacom.Twoj kaczynski kupil by sobie jeszcze trzy koty.co najwyzej.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.