Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Skoro sondaże są dla nas niekorzystne, to zrobimy własny: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,13571089,Wewnetrzny_sondaz_na_zlecenie_Ruchu_Palikota__15_proc_.html.

I od razu są wyniki:

"- 37 proc. dla PO, 26 proc. dla PiS i 15 proc. dla centrolewicowej Europy Plus - to wyniki sondażu GfK Polonia przeprowadzonego na zlecenie Ruchu Palikota. Partia chciała sprawdzić szanse listy Kwaśniewskiego do Parlamentu Europejskiego.

Czwarty w sondażu jest Sojusz Lewicy Demokratycznej (11 proc.), na kolejnych pozycjach PSL (6 proc.), Solidarna Polska (2 proc.)."

Ruch bez ruch, członków i programu, istnieje już ze trzy tygodnie albo cóś. Głownie w sondażach bi mediach. Znowu najważniejszy jest PR i notowania.

Tomuś

Polska nie jest potrzebna światu?A ja myślałem,że jest przedmurzem chrześcijaństwa i Chrystusem narodów?No i wzorem do naśladowania dla zdegenerowanej Europy Zach.?

pewnie foksik hehehehe........a co u ciebie , w domu siedzisz .....

46061_432856536777482_68920440_n.jpg

Dlatego trza płacić podatki, chodzic na wybory, głosować - i myć ręce przed jedzeniem (zamiast modlitwy).

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Sojusznik i przyjaciel nasz największy, znowu oszukał Polskę: "USA nie dokończą budowy tarczy w Polsce. Muszą oszczędzać na obronę przed Koreą Płn."

(http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,13572604,USA_nie_dokoncza_budowy_tarczy_w_Polsce__Musza_oszczedzac.html)

Czyli co - w Polsce ustawią atrapy i zrobią ośrodek wypoczynkowy dla USArmy.

Polska zawsze lepiej wychodzi na kontaktach z wrogami. Przynajmniej zdrowo jej wp***dolą...

Tusk ma dziadka z Wehrmachtu, a Merkel prababkę z Wielkopolski: http://wiadomosci.wp.pl/gid,15418701,gpage,19,img,15418790,kat,1342,title,To-zdarzylo-sie-w-Polsce,galeria.html.

I od razu wiadomo, czemu tak lubią się.

Tomuś masz jakieś pigułki?Na.................wstrzymanie?Użyj i sie nie obawiaj,pomogą i nie bendziesz tyle wklejał....pierdułek.

modrzew , to nie są pierdółki , to się teraz dzieje ....ale postaram się zmniejszyć ilość wklejek...

d651783eae13fdfa72c10495c5fde6fb.jpg

Właśnie w TVN24 obejrzałem wystapienie Kukiza. Mówił, że nie ma wolnych mediów i że takich jak on sie nie pokazuje. Hmmm..., to kogo ja oglądałem i gdzie?

Co do treści to Kukizowi zdecydowanie coś odpaliło.

Jestem Europejczykiem.

A co to kuśwa jest,jak nie popierdułki....trzy?Po co to wklejać?Tęsknisz do nich?

ja nie , ale niektórzy tak ..

zapewne tomus zawarł w tym jakons myśl glebokom i sie..

kaze domyslac.Taka gra dla intelektualistow.

muls wszystko jest proste , ale nie dla ciebie hehe...dopiero jak go poznasz wtedy załapiesz hehehe....

Właśnie w TVN24 obejrzałem wystapienie Kukiza. Mówił, że nie ma wolnych mediów i że takich jak on sie nie pokazuje. Hmmm..., to kogo ja oglądałem i gdzie?

Co do treści to Kukizowi zdecydowanie coś odpaliło.

spodziewałem się tej logiki jaro , hehe to wszystko tłumaczy hehehe....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.