Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dlaczego ktoś broniący LGBT nie może być patriotą? Ja tam gotów jestem bronić przed wrogiem naszych gejów i lesbijki do ostatniej kropli krwi! Oczywiście powodowany patriotycznym uniesieniem.

Może najpierw trzeb by odpowiedzieć na pytanie czy tych LGBT faktycznie trzeba bronić i czy jest to największy problem dla rządzących i opozycji? Uważam, że nie.

Do tej pory powszechnie uważa się, że brak ideologii to głownie wada polskiej Lewicy, natomiast takiego zarzutu nie stawiano polskiej Prawicy. I to jest błąd. Obu można pod tym względem zarzucić wiele. Polska Lewica trochę sama, a w dużej części przez innych została wepchnięta w narożnik wolności obyczajowych i światopoglądowych. Prawica zaś skupiła się na dwóch nurtach: historyczno-martyrologicznym i paneuropejskim. Zaniedbano zdefiniowania na nowo roli państwa i społeczeństwa, stosunków pracy, stosunków gospodarczych czy ponoszenia kosztów, etc.

Nie wiem czy historyczną definicję państwa jako aparatu przymusu zastąpiono obecnie bardziej odpowiednia dla teraźniejszości. Można by przyjąć, że obecne państwo jest strukturą działającą w oparciu o kompromis w najistotniejszych dla społeczeństwa sprawach. To z kolei wymaga określenie co to są za sprawy, a następnie nakreślenia planów działania dla tych spraw. Bez tego jest tylko administrowanie od kryzysu do kryzysu, a nie prawdziwe rządzenie.

Przy takim myśleniu okaże się, że związki partnerskie i LGBT nie leżą w interesie społeczeństwa, a ważniejszy jest przyrost naturalny. Wobec tego państwo musi wspierać tradycyjną rodzinę opartą na związku małżeńskim kobiety i mężczyzny i wspierać np. model z minimum dwójką dzieci. I to nawet kosztem owych wolności. Z tej prostej przyczyny, że do tej pory nie wymyślono innego lepszego modelu na rozwiązanie problemów demograficznych.

dziadekwłodek

Mylisz pojęcia.Jeśli lewica nie zajmuje się sprawami wolności osobistych,obyczajowych,jeśli nie staje w obronie uciskanych mniejszości ( wszelkich) to nie jest lewicą.I taki mam podstawowy zarzut w stosunku do Millera i jego SLD.Jeśli Ty również tego nie dostrzegasz to znaczy,że nie jesteś lewicowcem.I tak zresztą jest.W swoich wypowiedziach niczym nie różnisz się od pisowców!I nie opowiadaj dyrdymałek o przyroście naturalnym i o tym co jest ważne a co nie jest ważne.Lewica ma stać na straży wolności osobistych i obyczajowych.Ma walczyć z religijnym fanatyzmem,klerykalizmem o państwo świeckie.Rozdział państwa od kościoła,nauczanie religii w szkołach,aborcja,in vitro,mniejszości to wszystko jest tak samo ważne jak wskażniki ekonomiczne.

Przy takim myśleniu okaże się, że związki partnerskie i LGBT nie leżą w interesie społeczeństwa, a ważniejszy jest przyrost naturalny.

geje klada przyrost naturalny.Faktycznie dudus z tymi gejami trzeba cos zrobic i z toba tez.

na gejów patrza teraz mlodzii im sie odechciewa dudus.Za przyklad biora i sie zarazaja wirusem.

dobre władziu....

d8c4d869d9f39ea4e84858f502a65624.jpg

Szef eurogrupy: nie będzie podatku od depozytów w innych krajach strefy euro poza Cyprem. Nie ma potrzeby wprowadzania podatku od depozytów w innych krajach strefy euro tak jak jest to planowane na Cyprze – zapewniał szef eurogrupy Jeroen Dijsselbloem.

całe lewactwo, nie władziu.....

d374c5698bb27950892c6e50dd65d5bf.jpg

taaa, boże jaki ty ograniczony , upośledzony a może tylko patrityczne mięso armatnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czemu taki gołodupiec jak Tomuś przejmuje się opodatkowaniem depozytów bankowych na Cyprze?Przecież jego to nie dotyczy!Czyżby był rosyjskim oligarchą lub mafiosem?

Ukryta Zawartość

Napisano dziś, 23:27

Czemu taki gołodupiec jak Tomuś przejmuje się opodatkowaniem depozytów bankowych na Cyprze?Przecież jego to nie dotyczy!Czyżby był rosyjskim oligarchą lub mafiosem?

Nie, to przecież Prawdziwy Polak i Patriota.

post-27349-0-45144700-1363732979_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dziadekwłodek

Mylisz pojęcia.Jeśli lewica nie zajmuje się sprawami wolności osobistych,obyczajowych,jeśli nie staje w obronie uciskanych mniejszości ( wszelkich) to nie jest lewicą.I taki mam podstawowy zarzut w stosunku do Millera i jego SLD.Jeśli Ty również tego nie dostrzegasz to znaczy,że nie jesteś lewicowcem.I tak zresztą jest.W swoich wypowiedziach niczym nie różnisz się od pisowców!I nie opowiadaj dyrdymałek o przyroście naturalnym i o tym co jest ważne a co nie jest ważne.Lewica ma stać na straży wolności osobistych i obyczajowych.Ma walczyć z religijnym fanatyzmem,klerykalizmem o państwo świeckie.Rozdział państwa od kościoła,nauczanie religii w szkołach,aborcja,in vitro,mniejszości to wszystko jest tak samo ważne jak wskażniki ekonomiczne.

Zamyśliłem sie nad tym wpisem dobrą chwilę. Dzieje się coś dziwnego skoro trzeba przypominać i tłumaczyć tak fundamentalne rzeczy.

Jestem Europejczykiem.

Zamyśliłem sie nad tym wpisem dobrą chwilę. Dzieje się coś dziwnego skoro trzeba przypominać i tłumaczyć tak fundamentalne rzeczy.

Lewica ma stać na straży wolności osobistych i obyczajowych.Ma walczyć z religijnym fanatyzmem,klerykalizmem o państwo świeckie.

Lewica stoi już na straży dobre 70 lat.Wynikiem jej działań jest wasze lewackie myślenie i postrzeganie świata.

Weżcie stąd tego debila bo nie wytrzymam!

To weź niezbędnik i okop się w rogu pokoju hehe....

Tomuś lubi oznaczać swoje terytoria przy pomocy czynności fizjologicznych.

,,Zamyśliłem się nad tym wpisem dobrą chwilę'' .Kim ir sen też się zamyślił kilka razy .Tam gdzie się zamyślił stanął pomnik.Ty jaro też masz szansę na pomnik hehe...

Tomuś lubi oznaczać swoje terytoria przy pomocy czynności fizjologicznych.

20 jak zwykle, czyli beznadziejnie hehe , tak po lewacku..... no tak , zapomniałem.Wy przecież tu jesteście wyznania lewackiego.Jedynej słusznej religii dla mas.Ciemnych mas hehehehe.....

Ktoś kiedys zwinie te twoje obrazki w rulon, wsadzi ci w dupę i zapali. Transmisję na żywo zapewni TV Trfam.

o już masz pomnik hehehe...

296480_238179719566337_1109875966_n.jpg

Ale jaro.Ciemna masa to lewacy.A więc ty i reszta bandy czworga.Bo mnie , wiedzącego , że Bóg istnieje trudno by nazwać lewakiem.A określenie ciemna masa do Boga ma się nijak hehehe.....także żyj sobie w swojej ciemnocie jak w czarnej dupie hehehe.....

307289_239520332765609_404749642_n.jpg

tej afery też nie było....według lewaków...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.