Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wiem jakie były cele gospodarcze tej wizyty.Usiłuję ci tylko wykazać,że Nigeria to nie jest banalny,bananowy bantustan.To najludniejszy kraj Afryki,który jest poważnym eksporterem ropy i który dużo inwestuje.

Ignorancja nie popłaca. to było do Tomka

747

A nie mówiłem!

Ja nie wiem jakie były cele gospodarcze tej wizyty.Usiłuję ci tylko wykazać,że Nigeria to nie jest banalny,bananowy bantustan.To najludniejszy kraj Afryki,który jest poważnym eksporterem ropy i który dużo inwestuje.

Ignorancja nie popłaca. to było do Tomka

747

A nie mówiłem!

jakbym słyszał głos z czasów propagandy sukcesu....hehe...no ale teraz też mamy propagandę ....

Może nie wiesz ale twoje wklejanki to też propaganda.

Nie propaganda,tylko świetna satyra.

Ty zapewne wolisz wysublimowany humor lewaków niemieckich, więc coś Ci wkleję, żebyś i Ty się pośmiał.

W KAŻDYM NORMALNYM KRAJU REDAKTORZY TEJ HITLEROWSKIEJ GADZINÓWKI MIELIBY ZAKAZ WJAZDU PO TAKIEJ PUBLIKACJI!

180px-Tageszeitung2.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tomuś jako propagandzista świetnie byś się sprawdził we wczesnym PRL!

doktorku

Zgadzam się żart kiepski ale nie sądze aby za taki humor był zakaz wjazdu do Irlandii.

747

twój idol też nie wylewał wina za kołnierz!

doktorku

może z Irlandii tego nie widać dokładnie ale w Europie juz od jakiegoś czasu nie ma granic!

Nigeria to nie jest banalny,bananowy bantustan.To najludniejszy kraj Afryki,który jest poważnym eksporterem ropy i który dużo inwestuje.

Proszę, nie rozwalaj mnie! W NIgerii podział PKB jest nawet jeszcze bardziej bandycki niż w Republice Bananowej Polandia. W tym kraju LUDZIE UMIERAJĄ Z GŁODU i są mordowani na najwymyślniejsze sposoby przy byle okazji. Rząd to marionetki koncernów naftowych, trzymają się władzy tylko dzięki krwawemu terrorowi.

I taki kraj odwiedza Tusk. Przecież każdy demokratyczny rząd powinien trzymać się od tych bandytów nigeryjskich na kilometr!

Pocztówka z NIgerii:

0NIG0.jpg

Po co on tam pojechał? Po szczaw?

A może na szkolenie, jak trzymać głodujący naród przy pomocy terroru za mordę? Czy Nigeryjskie doświadczenia mogą nam pomóc w budowaniu naszej młodej demokracji, profesorze Drogi Bronku?

551895_10151064592651312_978976914_n.jpg?w=450&h=450

Z takimi ludźmi się nie rozmawia! Do takich ludzi się strzela!

A Tusk się nie brzydzi - pieniądze Kulczyka nie śmierdzą.

Bo jedynym Polakiem, co ma tam interesy jest Kulczyk. Nieważne że Kulczyk nie płaci grosza podatku w Polsce. Są sprawy do załatwienia i Pan Premier usłużnie jedzie do Nigerii, ściskać ręce tłustym mordercom własnych obywateli.

Tutaj tylko link, bo foto zbyt drastyczne...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

może z Irlandii tego nie widać dokładnie ale w Europie juz od jakiegoś czasu nie ma granic!

A no faktycznie! :)

Moja wina! Jak się mieszka na peryferiach Europy to takie szczegóły umykają! :)

gorsze zdjecia widzialem w chinach na obrzezach miast a zdjecia zabitych czy spalonych to zdaje sie tez nic nowego.

A no faktycznie! :)

Moja wina! Jak się mieszka na peryferiach Europy to takie szczegóły umykają! :)

spokojnie mozesz sie przeniesc dalej na polnoc . Dla Polski jest to bez znaczenia.

doktorku

no to jeszcze raz ci przypomnę,że m.in. twojemu rządowi nie przeszkadzało robić interesy z Kaddafim,Asadem i innymi demokratami.Chiny inwestują i budują w całej Afryce i Ameryce Płd. i nikomu to nie przeszkadza.

Tylko Polska nie może.

żadnemu krajowi nie przeszkadza - tyle że tusk tam raczej w interesie kraju nie poleciał - chyba że stara się o kontrakty dla bumaru to wtedy ok ( w co jakoś słabo wierzę )

sprawa była znana juz przed wyjazdem.Jedzie organizowac obozy koncentracyjne dla polskich idiotow najpierw tych z obozu smolenskiego.Za tych idiotow do Polski maja przyjechac normalni nigeryjczycy...Podobno ma to potrwac trzy lata ale nie wierze z uwagi na ilosc ..idiotow.

wierzyć a wiedzieć to dwa diametralnie różne stany

tak - jakoś nauczony historią wierzę w to co mówię - ale tak szczerze to chciałbym się rozczarowywać codziennie ( wręcz marzę o tym ) jeżeli chodzi o "polityke" polską

Dlaczego nie, czy to wstyd przyznać że oczekują na spotkanie z Antonim Macierewiczem, bo widzą i każdy widzi, że to dziś jeden z najistotniejszych polityków w Polsce, który posiada zdolność zjednywania wyborców wokół głoszonych tez.

Antoni Macierewicz powinien jak najszybciej spotkać się z psychiatrą.Ty również!

747

przypomnij mi kto uratował się z katastrofy smoleńskiej?

Właśnie to wyjaśniać będzie prokuratura, która dysponuje materiałami na ten temat, nie wiadomo tylko dlaczego nie drąży go dalej, skoro po katastrofie była to informacja znajdująca się w obiegu publicznym, również bodaj TVN24 podawała ją do wiadomości widzów.

Może nie wiesz ale właśnie prokuratura zaprzeczyła?

747

Czy jak oglądasz TV Trwam to nie masz wrażenia,że np. prowadzący mruga do ciebie albo daje ci jakieś znaki?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.