Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ma fazę flustracyi:)

Raczej lustracji i demokratycznej kasacji.

Demokracja dopuszcza różne możliwości.

Przeciez Obywatel jest najważniejszy.

Jeśli P"O" się z tym nie zgadza to czas najwyższy wykastrować owego politycznego zbuka udającego liberałów ze seny politycznej raz na zawsze.

Haslo na wczoraj - różowe nie jest biało-czerwone.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bronisz prezesa jak źrenicy oka!

Nie muszę, z tego co widzę nie musi Go nikt bronić. Powiem więcej sam się obroni nawet przed Macierewiczem w odpowiednim czasie.

Tak jak nie żyjemy w ziemi wolskiej.

To oczywiste, lemingi tez nie, z tym że "wolą dziurę" w tej ziemi.

Haslo na wczoraj - różowe nie jest biało-czerwone.

haslo na dzisiaj....rozowe okulary.Rozowe okulary to symbol jasnego widzenia przyszlosci.To jest za trudne dla przecietnego teporyjka katolickiego.

i nie miesci sie w kanonie zacofanego koltuna.

Nacjonalistyczno-katolickiej indoktrynacji.

Tiaaaaaaaa

Powiedz to mojemu sąsiadowi niemieckiemu żydowi obywatelowi RP, który robi świetną nalewkę

Na pewno uwierzy.

rozowe okulary.

Mulsik różowe pełowskie okulary jako protezę jasnej przyszłości i szczęśliwości możesz sobie w dupę wsadzić

(pewnie się zmieści) i na niej siąść, a dla podtrzymania lekkości i poczucia humoru ze dwa różowe balony do uszu sobie jeszcze przyczep. może cię uniosą i skorzystasz z patrzenia na rzeczywistość z innej perspektywy .

Do widzenia jasnej przyszłości nie trzeba byle gówna na oczy zakładać tylko dlatego, że różowe.

Poza tym Prawdziwy Polak,Patriota,genetycznie związany z AK,Sól tej Ziemi nie może być optymistą,człowiekiem pogodnym,dowcipnym.Musi być zakompleksionym ponurakiem.Dlaczego?Bo niesie brzemię,które mu ciąży!A jekież to brzemię?Brzemię polskości.Prawdziwy Polak jest brzemienny!

Nie postawiłeś przecinka więc nie wiem komu przysolić. Ale za łyka nalewki nawet na Tuska ponadaje!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

xniwax

I na dodatek jesteś uzależniony od nalewki( nie chodzi o dzielnicę?) czyli od alkoholu!

Czy ten Twój sąsiad wie co wypisujesz o Żydach na tym Forum?

Mulsik różowe pełowskie okulary jako protezę jasnej przyszłości i szczęśliwości możesz sobie w dupę wsadzić

(pewnie się zmieści) i na niej siąść.

Do widzenia jasnej przyszłości nie trzeba byle gówna na oczy zakładać tylko dlatego, że różowe.

tak wiec potwierdzassz to co wczesniej napisalem dodatkowo nie rozumiejac tego co napisalem.Tak wiec z bogiem bozy bobku razem z twoim krzyzem ktory jest niczym a tylko symbolem.

takie cos na krzyz.

jak dla mnie to obojetne jest cZy teraz obgryzasz paznokcie w beznadzieji.

i obsrany ze strachu.

Poza tym Prawdziwy Polak,Patriota,genetycznie związany z AK,Sól tej Ziemi nie może być optymistą,człowiekiem pogodnym,dowcipnym.Musi być zakompleksionym ponurakiem.Dlaczego?Bo niesie brzemię,które mu ciąży!A jekież to brzemię?Brzemię polskości.Prawdziwy Polak jest brzemienny!

Skoro tak to widzisz przez owe różowe okulary to...miej pretensje do tego kto ci je zamontował i robi w różowego balona.

Czy ten Twój sąsiad wie co wypisujesz o Żydach na tym Forum?

Co takiego wypisuję?

Poza tym raczej byś się zdziwił po rozmowie z nim.

Skoro tak to widzisz przez owe różowe okulary to...miej pretensje do tego kto ci je zamontował i robi w różowego balona.

mozna by powiedziec ze to nie bylo skierowane do was tak jak do klasztoru nie wpuszcza sie golych bab bo ksiendze dostaja zawalu i ryptury.Tak jest z wami.

muls

Liczysz na kopa w dupę?

Nie ma mowy, szkoda tych różowych okularów w dupie i twej głowy w niej.

Liczysz na kopa w dupę?

to na co ja licze jest poza twoimi mozliwosciami tak ze zaloz sobie te ciemne okulary a lepiej zaloz sobie takie soczewki na stałe.

juz bawi mnie glupota rozpisana na glosy i gazety analizujaca kolor rozowy.Niektorym to pachnie jiuz zamachem stanu....

Co do możliwości to zapewne.

Ja bym tak nie potrafił sobie zrobić, jak ty sobie mulsie.

Nawet symbolicznie.

Daruj sobie bo się nadwyrężysz...znowu.

jak zwykle masom i ich wodzom..odbija.

Co do możliwości to zapewne.

Ja bym tak nie potrafił sobie zrobić, jak ty sobie mulsie.

Nawet symbolicznie.

to moze probuj sto razy zanim ci opadnie.

opiłki jak ktoś cóś robi.

W przypadku mulsa to już tylko opiłki i drzazgi z obciągania własnego ego.

Dobrze, że mieszkasz w Warsiawie i tusku nie zdążył autostrady wybudować na kolejnom rocznice/miesięcznice.

Ale muls i tak da rade. Nawet jak by miał wyjść...na dwór.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Już przyzwyczaiłem sie do faktu, że Tomuś to idiota ale fakt, że doktorek wklejane przez niego pierdoły uważa za "super" świadczy o rozszerzaniu sie tomusiowego niedowładu umysłowego.

Jestem Europejczykiem.

Ja dalej uważam, że el Dottore robi se jaja. To lekarz, a takich nie sieją z randapem:))

A, to moje niedopatrzenie i nadinterpretacja.

Myślałem, że Ty z KAiMa...

Ale racja, Jar by nie zdzierżył:))

fox Nie, doktorek pisze szczerze to co myśli.Znam takich.

xniwax

To dlatego takie bzdury wypisywałeś o autostradzie z Warszawy do Łodzi?Oczywiście zaraz napiszesz " a co ja takiego napisałem".Dla przypomnienia już od dawna można nią wygodnie podróżować.Wiem,wiem,teraz napiszesz,że te autostrady zaraz się rozpadną tak jak stadiony.W tym momencie stwierdzisz,że stadiony były niepotrzebne i nas na nie nie stać.To ja ci przypomnę,że w zeszłym roku sam przyznałeś,że jednak są potrzebne itd.,itd,itd.

To ja ci przypomnę,że w zeszłym roku sam przyznałeś,że jednak są potrzebne

Stadiony i owszem, autostrady też są potrzebne.

Czyżby jakaś poprawa w tym temacie od zeszłego roku?

.

wypisywałeś o autostradzie z Warszawy do Łodzi

Ważne, że jest już z Gdańska do Warszawy i Krakowa do Rzeszowa i oczywisty łącznik z Gorzowa do A2 i do A4..

a moglbyc tomus w czterech zdaniach kto to ten lewak????

muls , jesteś bezideowcem z domieszką lewaka, ten lewak został ci po komunie,przeprogramowali cię ...i teraz jedziesz tu z takim bezideowym bełkotem , że już mi ciebe żal , że są jeszcze tacy ludzie....i mamy przez to, to co mamy....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.