Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

co mnie obchodzi referendum w stolicy , ja z prowincji

ale nie tylko klapa z powstańczą taktyką . Nawet okaleczone osoby czują wstręt do sku....hmmmm

"

- Tutaj państwo powinno interweniować, ale ponieważ nie interweniuje, to nasz klub parlamentarny jutro podejmie uchwałę o zbiórce i te pieniądze dla pana Dominika zbierzemy. Zapłacimy za to leczenie - zapowiedział Kaczyński na konferencji prasowej."

i mają w hmmmm jego zagrywki pod publiczkę

" Pracodawca obciął mu palce za to, że ośmielił się prosić o zaległą pensję. Groziło mu, że będzie musiał zapłacić wysoki rachunek za leczenie. Pomoc obiecał szef PiS, jednak Dominik Barszcz odrzuca hojną propozycję i nie chce mieć nic wspólnego z polityką.

Chciałbym, żeby świat polityczny nie brał mnie pod uwagę. Znalazło się tylu wspaniałych ludzi, że poradzimy sobie bez żadnego problemu. Bez polityki - mówi Dominik Barszcz Radiu ZET. To odpowiedź na ofertę prezesa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , że politycy tej partii zorganizują zbiórkę, by pokryć koszty leczenia mężczyzny. "

jak widzisz wybrałby śmierć zamiast pomocy prezesa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie jestem zdziwiony pisałem już o tym, lemingi osobiście będzie zakopywał Tusk, wcześniej pozbawiając wszystkiego, a oni jeszcze złożą podpis uwierzytelniający do głosowania korespondencyjnego na PO, tuż przed udaniem się do Domu Pana w Krainie Wiecznych Łowów.

Ten typ tak ma.

............

Powstaniemy w Warszawie.

skoro tak ... a kto ciebie szczeniaku do rozmowy zapraszał .

ja na pewno nie a nie sądzę żeby 747 tobą sobie głowę zawracał , podobnych pryszczy ma pod dostatkiem

tomuś tomuś przyczyną twoja głupota , ale tylko wobec głupoty

przykro po pogonieniu komuny oglądać jej reaktywację w postaci podobnych tobie pionierów , może z wiekiem coś zrozumiesz ale ciężko będzie czytając twoje wnioski po totalnej kompromitacji Antka, któremu zaufałeś

Wladek chlopie , ja ciebie nawet lubie . Wlasciwie to mi ciebie zal. Masz problem z akceptacja innych w ogole , nie chodzi nawet o poglady. Masz wszystkich w glebokiej pogardzie, procz takich jak ty . Ale takich jest malo. Klakierow ledwo tolerujesz. Musisz czuc sie bardzo samotny. Pozdrawiam Cie wladek.

seoul-gangnam-copy.jpg?w=625

To nie jest Warszawa.

gangnam-seoul.jpeg

Piękne miasto

Inside+Seoul+Gangnam+District+9YNf2Qmeai7l.jpg

Tam mieszka Hyuna, z dala od Hanny Gronkiewicz Waltz i Donalda Tusk.a

article-2250429-168E5CB6000005DC-10_634x440.jpg

Hanna Gronkiewicz Waltz obiecała mosty w Warszawie, jednak widzimy je w innych miastach, lepiej zarządzanych.

Seoul-South-Korea.jpg

Seul czeka już na nową Prezydent, przygotowano miejsce do lądowania samolotu z inicjałem imienia Pani Prezydent.

seoul-at-night-south-korea.jpg

Tak może wyglądać stolica w wolnym świecie.

View-of-seoul.jpg

Co kilkaset metrów kolejny most.

Inside+Seoul+Gangnam+District+l50pVW8izdvl.jpg

Sprawna komunikacja, szerokie arterie uliczne.

here-is-an-aerial-view-of-gangnam-gu-in-south-korea-gangnam-literally-means-south-of-the-river-the-district-is-about-half-the-size-of-manhattan.jpg

Z lotu

Aerial_view_of_Seoul_2.jpg

Wyżej

121006wip_psy.jpg

Popularny wykonawca podczas występu live.

Psy-Seoul-Concert.jpg

article-0-1559B868000005DC-341_964x620.jpg

80 000 ludzi

South-Korea-Gangnam-Style.jpg

PSY

62_01.jpg

Światowe centrum handlu

img_0404.jpg

3577630088_99c87de6c9_o.jpg

tumblr_m9mosnKx1Z1rxa8glo1_500_large.png

Szczęśliwa młodzież Seulu

4_Minute_in_Mnet_20%27s_Choice_Awards.jpg

Młodzieżowy zespół wokalno taneczny podczas występu.

1152184851_1945de76_BFACBFB9C0CE6.jpg

Uczniowie szkół w Seulu.

psy-hyuna.jpg

Popularni artyści, rozpoznawalni na całym świecie, okupujący czołowe miejsca na listach przebojów

hyuna-ice-cream-4.jpg

Gwiazda przemysłu rozrywkowego podczas spotkania z fanami.

tumblr_l9lne8Hk0Y1qbnw0xo1_500.png

Szczęśliwa młodzież odpoczywająca na prowincji po tygodniu nauki.

Warszawa_28-29.jpg

Warszawa centrum.

z11450661V,Warszawa-to-miasto-pelne-kontrastow---w-odbudowanej.jpg

Miejsce demonstracji Solidarności i innych organizacji społeczno-zawodowych.

2006_12_02_-_004_-_Warszawa_-_Srodmiescie.jpg

Możemy mieć piękną i nowoczesną stolicę Polski, możemy mieć swoje gwiazdy i wybitne postaci znane na całym świecie, musimy tylko tego chcieć, musimy pójść na referendum, aby odwołać osobę blokującą urzeczywistnienie naszych marzeń.

Musimy w referendum odwołać Hannę Gronkiewicz Waltz.

To pierwszy znaczący krok w kierunku rozwoju i spełnienia potrzeb nas wszystkich.

Wladek chlopie , ja ciebie nawet lubie . Wlasciwie to mi ciebie zal. Masz problem z akceptacja innych w ogole , nie chodzi nawet o poglady. Masz wszystkich w glebokiej pogardzie, procz takich jak ty . Ale takich jest malo. Klakierow ledwo tolerujesz. Musisz czuc sie bardzo samotny. Pozdrawiam Cie wladek.

człowieku pozostań z wypisywaniem patriotycznych idiotyzmów po Macierewiczu . To jest jeszcze głupsze , psycholog z koziej dupy .....

P.S.

człowieczku zanim kogoś ocenisz należało by przynajmniej poznać a nie bazować na forumowych wpisach . ... jak pisał horst " pryszczaty " odnoszę się do twojego forumowego patriotyzmu idiotyzmu .

Kolejny lodziarz IIIRP gnije w pierdlu! :) ZAPOWIEDŹ NOWYCH CZASÓW! :)

Ryszard Scigała, prezydent Tarnowa, niby z bezpartyjnej koalicji Tarnowianie a tak naprawdę z pełnym poparciem PO, wsławiony tym, że nadał placowi w Tarnowie imię Stanisława Opałki - członka organizacji przestępczej (Opałko był w KC PZPR) okazuje się być lodziarzem ściganym za ŁAPÓWKARSTWO przy budowie (a jakże! superlodziarnia!) autostrady.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W Irlandii, w hrabstwie Monaghan, ludzie stoją w kolejce po... domy.

Niesprzedane od 2006, wczoraj poszły po... 30 tys euro!

A po ile domy w Polsce?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Bolek i Oskar w jednym stali domu... :)

Bolek i Oskar w jednym stali domu... :)

a jezdzimy

" Mało kto pomyślałby, że Polska jest rozwojowym rynkiem dla producentów najbardziej luksusowych samochodów świata. A jednak przedstawiciele takich marek jak Aston Martin czy Bentley mówią o rekordowej sprzedaży"

jak twój Fiat Uno ?

jak twój Fiat Uno ?

A doskonale.

Tyle, że to nie mój - to syna. I nie Uno, tylko Grande Punto. Takie autko studenckie.

Ja jeżdżę E-klasą, mon cherie... :)

747 coś o tobie

A doskonale.

Tyle, że to nie mój - to syna. I nie Uno, tylko Grande Punto. Takie autko studenckie.

Ja jeżdżę E-klasą, mon cherie... :)

E- klasą u nas emigranci z Ukrainy jeżdżą , My polskie pany Astonami

Gratuluję zatem polskim panom.

Ja na Astona jestem za krótki.

wladz

Napij się wody..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ooooooooo laseczki! :)

W Irlandii, w hrabstwie Monaghan, ludzie stoją w kolejce po... domy.

Niesprzedane od 2006, wczoraj poszły po... 30 tys euro!

A po ile domy w Polsce?

Nie wiem , jak w Polsce - w Portugalii też za grosze. I to mnie ,k**wa - martwi. Brakuje mi czy pińdzieśont.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.