Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tego typu oddolne inicjatywy mogą byc wykorzystane dla dobra obywateli także naszego kraju....

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

miszczu

Katastrofą czego ?

Dotychczasowego układu, ma...

Mistrz i Małgorzata ....

z9678138Q,Donald-i-Malgorzata-Tusk.jpg

0002PZ2J8NM72RN2-C116-F4.jpg

to oczywiscie starczyloby najwyzej na pol lub rok

dd5ff3562b60f6090750c2d292b2267f.jpg

Za nierzetelne śledztwo chyba więcej....

Sam ze sobą gadasz. Sąsiad z suką ci już nie pozwala?

genralnie suka domaga sie ciebie ale sasiad nie pozwala.

<br />muls w sumie dobrze gadasz co trzecie słowo ale problem w tym, że w dziwnym narzeczu.<br />
wyrzuc co trzecie i zaniemówisz z podziwu.

<br />Za nierzetelne śledztwo chyba więcej.... <br />
podobno juz otwarli dochodzenie ale alojzy nie podlega skazaniu z uwagi na znaczace ubytki...kory musgowej.Beda badania dalsze....

<br />Dotychczasowego układu, ma...<br />
jestes przeciwko małzenstwom czy za monogamia.Co chiba kłoci sie...

domaga sie ciebie

Małżeństwo to wyrzeczenie, czego wyrzekłeś się przyjmując sakrament..?

Beda badania

Brzoza to wiatrołom.

zaniemówisz z podziwu.

ubytki...kory

To nie jest Kora...

To Koreanka...

Ukryta Zawartość

53323-648881395823054.jpg

49960-574561388135246.jpg

Sorry, ale............

Ukryta Zawartość

Domyślam się, że numerek wchodzi w stadium wtórnego analfabetyzmu i w coraz większym stopniu posługuje się pismem obrazkowym ?

Może zresztą przyczyna jest inna: w końcu rzeczony uprawia propagandę propisssssowską. A ta z definicji skierowana jest do najgłupszych i najprymitywniejszych, . Tacy czytać ze zrozumieniem potrafią raczej rzadko (jeśli w ogóle). A cała normalna reszta traktuje takie prawackie wciskanie kitu z obrzydzeniem

P.S.

Proponuję moderacji zwrócić uwagę na wklejane fotki koreańskiej lolitki - nie po to zamknięto topic z hooyanną, żeby nas katowano tym plastikowym paszczurem w innych wątkach.

Topic hooyanny został zamknięty trochę ponad tydzień temu. Nie wiem, czy to moderacja, czy sam tfffffurca tego horroru to zrobił, ale ten plastikowo - onanistyczny tasiemiec mamy z głowy. Trzymajmy kciuki, coby hydrze nie odrósł obleśny łeb w innym miejscu :)

Może jakiś nowy temat...

Po ch...?

Teraz jest tu więcej wątków niż piszących, po części z powodu chorych zasad banowania.

Prawaccy aktywiści banują w swoich wątkach zanim zdąży sie cokolwiek napisać po czym płaczą jaka u nas brutalna cenzura panuje.

Jestem Europejczykiem.

Prawaccy aktywiści banują

Bardzo interesujące, lecz prawda jak zwykle wygląda odwrotnie, agentura wpływu i idioctwo banuje wszędzie tam, gdzie przedstawiana jest prawda, niewygodna dla rządzącego reżimu, np moja skromna osoba, jeśli nie otworzy samodzielnie własnego tematu na forum dotyczącego faktów z zdarzenia w Smoleńsku, to nie ma możliwości na tym forum, przedstawienia ich publicznie, z powodu blokad.

Moderacja uważa taką sytuację za normalną.

Dlaczego nie jestem zdziwiony?

Oczywiście moderacja nie zapomni o mnie jeśli dostrzeże wiadomą fotografię, która rzeczywiście powoduje przerażające poczucie dyskomfortu wszystkich, to znamienne.

Dlaczego nie jestem zdziwiony.

Tyle jest wklejanych ordynarnych fotografii, klipów video, na żenującym poziomie każdego rodzaju, im wolno, Szubom, Filutom, i podobnym, lecz kiedy moja osoba wklei zdjęcie z poczuciem dobrego smaku, artystyczne, osoby o walorach estetycznych, wtedy następuje oburzenie !!!

Co za mili ludzie, pracują tu na forum, zupełnie się marnujecie Panowie, osoby tak szlachetne, wybitnie wrażliwe na wszelkie wartości, posiadające taki kunszt i warsztat, powinny aspirować i osiągać ZNACZNIE GODNIEJSZE WAS CELE..........

P.S,

Dostrzegalny na forum jest atak na polską rację stanu.

Wspomagany jest bezpłciowy kisiel, niszczone są jednostki pragnące zachować kreatywność i autonomię.

Żegnam Państwa.

747

z netu...

,,Tacy znani ludzie jak panowie Michnik i Sakiewicz, obojętnie jaki będzie wynik tej czy innej sprawy, poradzą sobie i tak. Są znani, mają różne plecy, jak nie u sasiadów za miedzami, to za oceanem albo w pewnym bliskowschodnim państewku. Krzywdy nie zaznają...

Ale proszę teraz pomyśleć i odpowiedzieć na takie pytanie, co mają robić zwykli niewinni ludzie polskiego pochodzenia poddawani takim opresjom, jak zalegalizowane odbieranie życia, mienia, i wolności /czyli Praw Naturalnych/. Siuchta robi sobie z takimi ludźmi co chce. Może np. bezkarnie popełnić na nich samobójstwo, nawet w celi monitorowanej 24/7.

Ludzie niewinni siedzą setkami tysięcy w aresztach /wydobywczych/. Tygodniami, miesiącami, latami, bez wyroku sądu, czyli lege artis niewinni. Kiedyś trybunał w Strasburgu - zanim został opanowany przez rewolucjonistów światowej czerwonej rewolucji, agentów /w tym co najmniej jednego z Polski/, zboczeńców i wszelaką swołocz - upominał w tej sprawie Polskę, lecz bezskutecznie. Zabiera się własność każdemu, kto nie ma mocnych pleców, "po uważaniu" jak po wojnie i bez odszkodowanuia. Oddać zabranego po wojnie Polakom polskiego pochodzenia uporczywie nie chcą, mniejszościom pooddawali błyskawicznie z pocałowaniem w rączkę. Zabiera się zwykłym Polakom, pod byle pretekstem, dzieci i oddaje zboczeńcom w wiadomych celach. Jeszcze zgodnie jak jeden mąż uchwalili w parlamencie przymusowe szczepienie Polaków nie wiadomo czym, bez żadnej ochrony prawnej i bez możliwości pozwania koncernów farmaceutycznych /od razu widać parlamentarną klientelę korporacyjną, czyli kto kogo kontroluje.../, uchwalili ogromną większością głosów możliwość zamykania do psychuszek "po uważaniu". Szanownemu Panu to nie grozi, ale zwykłym szarym ludziom polskiego pochodzenia jak najbardziej, więc mogą ich bezkarnie szantażować. Czyli wytworzyły się ponownie stosunki pańszczyźniane, urzędnik na stanowisku pracy pozorowanej, na którym jedynym zajęciem jest totalna inwigilacja Polaków, zrobi z ludźmi co zechce.

A panowie w telewizjach i innych mediach debatują - jak kompletni ślepcy - o duperelach i pierdołach, jak np. o majdanie na Ukrainie i wielu różnych innych coraz nowych otumaniaczach.

Tymczasem po prostu i tak naprawdę: w Polsce nieprzerwanie nie ma sądu od kilkudziesięciu lat.

,,

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W jednym wątku, w którym nie pisuję, ze względu na jego założyciela, tak napisał

"il Dottore

Użytkownicy

3469 postów

Napisano dziś, 05:10

"Ten region Polski jest również znany jako miejsce urodzenia niejakiego Agenta Oscara, autora wiekopomnego stwierdzenia (pamiętajmy o nim przy urnie wyborczej) "polskość to nienormalność"."

Niestety tacy ludzie rządzą dzisiaj Polską. Jeden miał dziadka w Wehrmahcie, drugi ściągał buty Czerwonoarmistom ubitym w Afganistanie - jako reporter wojenny z Kałasznikowem w ręku.

<br />Jeden miał dziadka w Wehrmahcie, <br />
ty tak na powaznie czy robisz za P0mylenca.

<br />drugi ściągał buty Czerwonoarmistom ubitym <br />
o ile pamietam oni nigdy nie mieli butow.Znaczy robisz za pomylenca.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(..)

o ile pamietam oni nigdy nie mieli butow.Znaczy robisz za pomylenca.

W Afganistanie już mieli. O złodziejach butów do dzisiaj Ruskie pamiętają. O jednym nawet przypominali przy okazji jego kijowskiego sukcesu dyplomatycznego.

ty tak na powaznie czy robisz za P0mylenca.

(...)

Ja tak POł żartem, POł serio, ale widzę, że ty całkiem tak, jakbyś miał reprezentanta w Sejmie lub przed.

Nie martw się jednak, są tacy, co traktują to jeszcze POważniej:

Donald-Tusk-150x112.jpg

http://www.monitor-polski.pl/dr-zbigniew-kekus-do-tuska-czy-byl-pan-agentem-stasi-o-pseudonimie-oscar/

<br />W Afganistanie już mieli. O złodziejach butów do dzisiaj Ruskie pamiętają. O jednym nawet przypominali przy okazji jego kijowskiego sukcesu dyplomatycznego.<br />
ty sie raczej martw zeby sobie nie przypomnieli o tobie i TWOIM dziadku

ja mam dowody ze kekus tak naprawde nazywal sie brochwicki pseudo żelek i za takiego robił jako furman u rotszylda jako agent banku swiatowego.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ty sie raczej martw zeby sobie nie przypomnieli o tobie i TWOIM dziadku

ja mam dowody ze kekus tak naprawde nazywal sie brochwicki pseudo żelek i za takiego robił jako furman u rotszylda jako agent banku swiatowego.

muls dalej mogę dyskutować co najwyżej z twoim opiekunem prawnym

wytłumacze ci roznice.Ja nawet widząc taki wpis dotyczacy kaczynckiego nie wpadłbym na pomysł jego wklejenia.Idiota nie.

idiota powiela idiote, za nim nastepny idiota.I ciagna, ciagna, wyciagnac...nie mogom.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wytłumacze ci roznice.Ja nawet widząc taki wpis dotyczacy kaczynckiego nie wpadłbym na pomysł jego wklejenia.Idiota nie.

idiota powiela idiote, za nim nastepny idiota.I ciagna, ciagna, wyciagnac...nie mogom.

tfoja szlachetność jest wręcz powalająca, a myśl głęboka i treściwa niczym rynsztok

dlatego na tym już naprawdę poprzestanę

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Były socjaldemokratyczny premier Norwegii Jens Stoltenberg został nominowany na nowego sekretarza generalnego NATO. Obejmie on tę funkcję 1 października 2014 r. O stanowisko sekretarza generalnego Sojuszu ubiegał się oficjalnie były szef włoskiej dyplomacji Franco Frattini. Komentatorzy wymieniali w tym kontekście nazwiska szefa polskiej dyplomacji Radosława Sikorskiego oraz belgijskiego ministra obrony Pietera de Crem."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Jens-Stoltenberg-bedzie-nowym-sekretarzem-generalnym-NATO,wid,16503234,wiadomosc.html

"Kilka dni temu kandydaturę Stoltenberga poparł publicznie brytyjski premier David Cameron. Media informowały, że miał on również poparcie Stanów Zjednoczonych, Niemiec i Francji."

Tak dalej być nie może. Sikorski to przecież wielki mąż stanu, z wieloma sukcesami w dyplomacji, że wspomną tylko Partnerstwo Wschodnie i Porozumienie Kijowskie. Jak długo jeszcze UE i NATO pomijać będzie takiego Polityka?

Stoltenberg ma większe sukcesy dyplomatyczne?Jakoś o nich nie słyszałem.

Po co dorabiać do czegoś ideologię w sytuacji gdy jej tam nie ma.Jeszcze długo kraje starego NATO( jak i starej Unii) będą wybierać przywódców spośród siebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.