Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

coś numerek zamilkł, widać mu nie pasują sukcesy Polski. jak widać innym zakompleksionym również

Poczekaj z tym trąbieniem o sukcesie. Tusk nie zaczął nawet urzędowania na uchodźstwie.

Właściwie, to nic się nie zmieniło - tylko skala się rozszerzyła. Uważam, że dobrze się stało, że Angela wprowadziła Donalda na salony. Zawsze jakąś kość do obgryzienia dostaniemy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Tusk wykopany z pozycji premiera w Polsce.. na inną orbitę..

Wygląda to na robotę Anglosasów.

Cameron zmienił zdanie..interesujący jest tylko powód, którego łatwo nie poznamy..raczej się spostrzeżemy po czasie.

Teraz potrzebny jest najgorszy możliwy premier z PO..najlepszy/a/ byłby wzorzec metra w głąb ziemi.

Teraz potrzebny jest najgorszy możliwy premier z PO.

Nawet z najgorszym nowym premierem PO znów wygra wybory. Bo nie ma kto z nimi walczyć.

Opozycyjne oszołomy mają tylko 35 % głosów i ani jednego więcej. I NIKOGO kto chciałby wejść z nimi w koalicję :-)

Ewa już się oświadczyła…. Ma większe doświadczenie niż Hanna Suchocka

— mówił Janusz Lewandowski w tvn24.

Ewa Kopacz jest znana przede wszystkim z niezwykłej lojalności wobec Donalda Tuska. Do historii przeszły również jej słowa o „przekopaniu ziemi metr w głąb” w Smoleńsku - wypowiedź tę marszałek Sejmu usuwała następnie ze stenogramów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Małgorzata Kidawa-Błońska.

– Donald Tusk przestanie być premierem, ale wcale nie musi rezygnować z funkcji szefa Platformy Obywatelskiej – twierdzi rzecznik rządu w rozmowie z RMF FM.

Dodała też, że scenariusz pozostania u steru partii jest poważnie rozważany przez samego premiera.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę Państwa

Przyznacie Państwo, że pozbycie się herr Tuska z Polski stało się szybko i nagle, chociaż scenariusz był znany z taśm aferalnych, przejścia na inną orbitę, od tego syfu, aby zostać dużym misiem.

Ludzie potrzebują trochę czasu aby oswoić się z tym wydarzeniem, które już zaczyna wyglądać na zwykłą ucieczkę w imię czysto osobistych partykularnych interesów jednego człowieka, któremu być może ktoś pomógł podjąć jedynie słuszną decyzję, aby w Polsce mogły nastąpić zmiany.

Interesująca jest obecnie postawa osób, które z osobą b premiera wiązały swe plany przyszłościowe, zostali niestety z ręką w nocniku, a jeszcze wczoraj mieli TAAAKIE UKŁADY!!!

Żenada, nie wiem czego się spodziewali po herr Tusku..

eraz potrzebny jest najgorszy możliwy premier z PO..najlepszy/a/ byłby wzorzec metra w głąb ziemi.

no i czego życzysz PL? najlepiej to najgorzej? czas się rozpędzić i poszukać muru.....

Proszę słuchać muzyki, zamiast rozpatrywać czy rozpamiętywać przeszłość z rolą DT w Polsce.

Liczy się teraz tylko nowa perspektywa, odrodzenie państwowości polskiej do której jest zdolny tylko Pi S, pod przywództwem Jarosława Kaczyńskiego, z pomocą Antoniego Macierewicza, pogromcy WSI.

czas się rozpędzić

Proszę ochłonąć rozumiem podniecenie oraz lęk przed przyszłością, nie ma na szczęście nikogo gorszego od Tuska, jestem więc spokojny, w przeciwieństwie tu do wielu..

życzysz PL

Życzę Polakom podejścia do muru i uderzenia w niego z wystarczającą mocą zdolną przebudzić zmysły postrzegania rzeczywistości, radzę rozpocząć jej analizę od ...........

no właśnie nie wiadomo od czego zacząć, wszystko spieprzone, dług.........

a4d079aaeb720c4e8d0e02a6ed7adb89.jpg

Niedługo przyjdzie sprzątać cały bajzel po ekipie PO i Donaldu Tusku.

b46b71f048a63c6d20939cfe73140ce1.jpg

Ale Was wykiwał, Popier....ni...

Shane pożyteczny kacap cieszy się...co za kacapstwo...

Niewyobrażalna skala ślepoty..

Kominy malował, kolędy śpiewał w szansie na sukces, teraz będzie uczył się j angielskiego..słupem był siedem lat, teraz będzie 105 kpln co miesiąc przytulał, bo spełniał zachcianki oligarchów...

Błyskotliwa kariera, tylko jest małe ale, gdzie jest Lech Kaczyński?

e88e44f2af34b61806e81136781de3b9,14,1.jpg

4d79df6811805_k22.jpg

..........

Słoma z butów..

Żenada

Żegnam.

– Donald Tusk przestanie być premierem, ale wcale nie musi rezygnować z funkcji szefa Platformy Obywatelskiej

Nie jest tak!Redaktor Antosiewicz podał,że jest oczekiwanie złożenia przywództwa w platformie a to z powodu nagromadzenia zajęć i odpowiedzialności za przewodnictwo.

Numerek,kuśwa wolę już jak wklejałeś tom hujne.

na Wawelu

Jak być chodził kiedyś do szkoły, to już w pierwszej klasie, dowiedział byś się, że na Wawelu lub niedaleko obok, mieszka Smok, tzw wawelski, siedmiogłowy.

/siedem lat herr Tusk był premierem/

/siedem chudych lat/

Smoka pokonano podstępem, dając mu pokarm zwierzęcy wypchany prochem strzelniczym.

Tusk dostał 105 000pln co miesiąc...

Nażre się i ....

P.S.

Shane

Przestań robić z siebie pośmiewisko forum, obejrzyj sobie film Alternatywy4, w ostatnim odcinku Anioł dostaje koopa w górę, gdyż na dole już rozpieprzył wszystko.

ewa-kopacz-bedzie-marszalkiem.jpg

Służba zdrowia nie funkcjonuje, czas więc zostać kimś nowym, na przykład .....m.

kopacz_mamy_niepodlegla_pap_600.jpeg

Opozycyjne oszołomy mają tylko 35 % głosów i ani jednego więcej.

W sumie opozycja ma 70 % głosów w sondażach.

Komuniści i różowomaryhowy tłumek to też opozycja.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

747 do moderacji

Robmit to klon

Niech żyje Tusk!

Wstyd mi. że nie głosowałem na PO!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niech żyje Tusk!

...a dlaczego miałby nie żyć?

Wstyd mi. że nie głosowałem na PO!

Możesz to zmienić za rok i wstydzić później żeś zagłosował.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A mnie jest wstyd,że ....głosowałem!

...mi też wstyd, że głosowałem,...2 razy, i na pewno tego błędu nie popełnię w następnych wyborach.

... Polacy za granicą nie zagłosują,... jeśli PO będzie dążyć do wprowadzenia euro,...

Tusk

Proszę Państwa

Moja misja na forum właśnie dobiegła końca.

Jej celem było przysłużenie się wszelkimi dostępnymi metodami do pozbycia się z szczytów polityki w Polsce, Donalda Tuska.

Właśnie osiągnąłem swój cel.

Niebawem nastąpią przetasowania i turbulencje, zbliża się seria wyborów, za dwa miesiące pierwsze z nich, nie wiadomo jakie wypłyną przed nimi taśmy czy inne materiały kompromitujące polityków.

My wszyscy Polacy, ludzie dobrej woli musimy w tym czasie zorganizować się i zmobilizować bliźnich do udziału w akcie wyborczym aby czynnie wesprzeć kandydatów zaproponowanych przez Jarosława Kaczyńskiego.

Pragnę z całego serca podziękować wszystkim Kolegom za czynną wymianę poglądów tu na forum, przepraszam urażonych, jeśli kogoś skrzywdziłem niesłusznym osądem.

Dziękuję za tolerowanie mojej wybranki z przestrzeni wirtualnej.

Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego.

747

J.K.

W ub. tygodniu w polskim Szczecinie odbyło się trzydniowe posiedzenie niemieckiej SPD landtagu Meklemburgii-Pomorza Przedniego. Głównym celem zorganizowania spotkania w Szczecinie było dobitne pokazanie, jak wielką wagę przywiązuje do sąsiedztwa i współpracy z Pomorzem Zachodnim przywiązuje lokalna SPD. Z polskimi władzami miasta i województwa oraz samorządowcami debatowano o współpracy w dziedzinie oświaty, ochrony zdrowia czy policji i o paru innych sprawach. Szczecin w raz z Hamburgiem ma być lokomotywą rozwoju... Meklemburgii-Pomorza Przedniego. W doniesieniach nie wymienia się w tym miejscu Pomorza Zachodniego.W tej sprawie lokalna SPD przyjęła "Deklarację szczecińską". Wyjazdowe posiedzenie SPD w Szczecinie było własną inicjatywą niemieckich polityków. Warto podkreślić, że właśnie ci niemieccy przyjaciele krytykują polskie plany budowy elektrowni atomowej w Żarnowcu w woj. pomorskim. W ramach transgranicznej współpracy. Ciekaw jestem, czy na ten czas Szczecin udekorowano niemieckimi flagami.

Przyjaźń polsko-niemiecka pokonuje wszelkie bariery. Merkel załatwiła Tuskowi przednią posadę w UE. Będzie z pewnością dozgonnie wdzięczny. W polityce takich gestów nie robi się bezinteresownie. Oczekuję, że wkrótce pokonane zostaną we wzajemnych relacjach kolejne bariery. Bundestag będzie miał wyjazdowe posiedzenie w polskim Sejmie, a niemiecki rząd wyjazdowe posiedzenie w gmachu Rady Ministrów w Warszawie. Zaś polski Śląsk stanie się lokomotywą napędową dla jakiegoś innego niemieckiego landu, co zostanie potwierdzone w deklaracji przyjętej na Górze Św. Anny w czasie "Deutschlandtreffen" - zwołanego tam z inicjatywy jakiegoś niemieckiego ziomkostwa.

z16564938P.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.