Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

Gafa Ławrowa. Pierwszy wyciągnął rękę do króla Norwegii

ajajajajaj.... a jakby był jeszcze czerwony dywan??

putinek go odwoła niechybnie.Wstyd dla rosji i wladimira putinowicza.

Raczej na to nie wygląda, bo "(...)król Harald V jednak uścisnął wyciągniętą dłoń i nie zwrócił uwagi na naruszenie etykiety." (za:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Poza tym możlwość przywrócenia eksportu norweskiego łososia na rynek rosyjski jest ważniejsza od etykiety. A naciski podobno są duże, aby ten eskport przywrócić. Wprawdzie łososie, jako ryby, głosu nie mają - jednak w drodze protestu odmówiły tarła i pożerają własną ikrę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />e TEn prezydent nie używa tajnego pucybuta. <br />
podobno ma kieszonkowego a to ktorys z tajemnych braci kurdupla.Jeszcze mniejszy.Podobno było ich trzech.

<br />Raczej na to nie wygląda, bo "(...)król Harald V jednak uścisnął wyciągniętą dłoń i nie zwrócił uwagi na naruszenie etykiety."<br />
zdaje sie ze Kopacz tez nie zostala skopana z dywanu.

podobno ma kieszonkowego

W sfery intymne TEgo prezydenta jak i innych nie wypada wnikać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

baaa widac ze ten facet ma jaja.

Jeśli według ciebie tak wygląda facet z jajami,to jestem ciekaw jak wygląda.... bez jaj.Rozumiem,że wzorem takiego gościa bez,może być....Grodzka.

baaa widac ze ten facet ma jaja.

(...)

Odkrywcze. Podobno w Platformie wszyscy mają. O kopacz też tak mówią.

Tylko, że w dobie gender nie ma to większego znaczenia.

Po wysłuchaniu wywiadu sądzę, że Sikorski ma wieksze gadane, niz jaja i głowę. Co praktyka najlepiej pokazała. I to nie raz.

Jednego zbuka udało się wyeksportować.

powaznie???A te zbuki przystepujace z nogi na noge w oczekiwaniu... niestety nie chca.Inna sprawa ze TYCH zbukow nikt nie przyjmie.

<br />Tylko, że w dobie gender nie ma to większego znaczenia.<br />
nie ma i ty jak widac umiesz tylko ...sprzatac.

(...)

nie ma i ty jak widac umiesz tylko ...sprzatac.

Za fachowe sprzątanie bardzo dobrze płacą. Żadna praca nie hańbi, a pieiądz nie śmierdzi. W przeciwieństwie do ludzi - za kazdym ciągnie sie jakiś smród. Nawet jak zamyka sie w słoiku.

baaa widac ze ten facet ma jaja.w przeciwienstwie do ciebie majacego tylko hujnie.
Ten styl zachowania i wypowiedzi jest, na co zwrócił uwagę w niedawnym artykule dla „Gazety Polskiej Codziennie” prof. Ryszard Legutko, charakterystyczny dla Sikorskiego. Niestety, do tej pory nie wzbudzał specjalnie emocji ani sprzeciwu u większości Polaków. Dość wspomnieć, że Sikorski zawsze królował w rankingach najlepiej ocenianych ministrów. Oto przykłady świadczące o dziwacznej inklinacji Talleyranda z Chobielina do formułowania swoich poglądów przy pomocy antytez.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Raczej na to nie wygląda, bo "(...)król Harald V jednak uścisnął wyciągniętą dłoń i nie zwrócił uwagi na naruszenie etykiety." (za:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Poza tym możlwość przywrócenia eksportu norweskiego łososia na rynek rosyjski jest ważniejsza od etykiety. A naciski podobno są duże, aby ten eskport przywrócić. Wprawdzie łososie, jako ryby, głosu nie mają - jednak w drodze protestu odmówiły tarła i pożerają własną ikrę.

Kierowany proputinowskim sentymentem piszesz głupstwa.

Król pewnie pomyślał sobie "co za bezczelny cham" bo w przypadek nikt rozsądny nie uwierzy.

A rybki kupi kto inny, popyt jest spory.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Sawicki kupi za 3 i sprzeda Putinfirerowi za 1.

W ramach rewanżu jako frajer.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sawicki? Nie wygląda mi na smakosza i konsumenta owoców morza. Natomiast Polacy jako całość jak najbardziej, jesteśmy jednym z większych klientów norweskiego importu w tym zakresie.

Jestem Europejczykiem.

zabawia co innego.Ta smieszna polaczkowatosc wladimira putinowicza ktory klania sie ławrowi a osmiesza Premier wlasnego kraju.Niewątpliwie jest to wysokiej klasy patryjota polski.

Kierowany proputinowskim sentymentem piszesz głupstwa.

Król pewnie pomyślał sobie "co za bezczelny cham" bo w przypadek nikt rozsądny nie uwierzy.

Zdziwiłby sie bardzo, gdybyś nie wiedział, co ma na myśli norweski król. Rybki były tylko pretekstem do pokaznia tego, że sankcje przeciwko Rosji biją takze w Zachód. Gdyby tak nie było, to przedstawicielw waznych niemieckich firm, nie wzięliby udziału w spotkaniu z Miedwiediewem wbrew stanowisku Merkel. Wsród nich był m.in. przedstawiciel Coca-Coli w Niemczech. Obroty tego swiatowego koncernu spadły o 14 %.

Przypomnij tez sobie jak zachowywały się wobec królowej brytyjskiej Carla Bruni i Michelle Obama. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek nazywał je wówcas bezczelnymi chamkami.

Co najwyżej podkreslano ich luz wobec etykiety. Obiektywizm tu takze byłby wskazany.

Drogi Włodzimierzu!

Przecież oczywistą oczywistością jest, że sankcje mają działanie obustronne, natomiast problem w tym, komu szkodzą bardziej.

Jeżeli chodzi o ryby, to Norwegia da sobie radę bez Rosji, natomiast Rosjanie albo zamiast łososia będą jedli śledzie albo i tak będą tego łososia importować, np. z Białorusi, albo przemycać.

Co do króla i luzu - Ławrow jest zawodowcem, jestem pewny, że zrobił to celowo i król Norwegii doskonale o tym wiedział.

Co oczywiście niczego nie zmieni poza poprawieniem sobie samopoczucie przez zakompleksionych Rosjan.

Jestem Europejczykiem.

Ławica śledzi potrafi przesłonić wszystko. Podziwiam twoje talenty - jestem przekonany, że znałeś mysli Ławrowa znim on je jeszcze miał.

Jeszcze raz powtarzam - Ławrow jest zawodowym dyplomatą. Do wizyty z pewnością się przygotował, zwłaszcza w obecnej sytuacji. Przypadkowo to mógł kichnąć a nie wyciągnąć łapę do króla.

Jestem Europejczykiem.

Jeszcze raz powtarzam - Ławrow jest zawodowym dyplomatą. Do wizyty z pewnością się przygotował, zwłaszcza w obecnej sytuacji. Przypadkowo to mógł kichnąć a nie wyciągnąć łapę do króla.

To, że Ławrow jest dyplomatą z 42 letnim stażem nie wylucza, iż i jemu może przytrafić się protokolarna gafa. To tylko człowiek. Natomiast z góry zakładanie, że ów gest był przejawem zaplanowanego hamstwa jest brakiem obiektywizmu. Widziałem w swoim zyciu wiele potknięć profesjonalistów.

To, że Ławrow jest dyplomatą z 42 letnim stażem nie wylucza, iż i jemu może przytrafić się protokolarna gafa. To tylko człowiek. Natomiast z góry zakładanie, że ów gest był przejawem zaplanowanego hamstwa jest brakiem obiektywizmu. Widziałem w swoim zyciu wiele potknięć profesjonalistów.

To była zaplanowana gierka w stylu Putina i numeru z psem czyli demonstracja arogancji i siły.

Co ma do tego "obiektywizm"?

Jestem Europejczykiem.

To była zaplanowana gierka w stylu Putina i numeru z psem czyli demonstracja arogancji i siły.

Co ma do tego "obiektywizm"?

Dużo. Przypuszczenia, uprzedenia, jasnowidzenie, etc. - to jeszcze nie dowód materialny czy prawda obiektywna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.