Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytane:"Rydzyk to jest prawdziwy przywodca ! swietny biznesmen , strateg , menager polityk .

Tylko na milosc boska przestancie go nazywac ojcem a zobaczycie ze bedzie wszystko dobrze.

Ten facet nie ma dzieci i nie jest ksiedzem , wyrzekl sie swojej rodziny i stworzy sztuczna rodzine radiowa .

Naprawde jest za co go szanowac i cenic ale napewno nie za ewangelizacje, a chyba deewangelizacje .

No wiec moja prosba od dzis pan dyrektor Rydzyk i skończcie z tym ojcem bo to zakrawa na zboczenie."

I to by rozwiązywało problem tego radia. Niech sobie jest radio, ale trzeba powiedziec prawdę ludziom ze ten caly Rydzyk z kościołem katolickim nic nie ma wspólnego.

Podobnie zreszta jak Ojciec Pralat Jankowski i inni kolesie z tej "duchowej" organizacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

noster, masz wątpliwości co do tego, ze doktryna KK mija się naukami Jezusa ?

Niepotrzebnie...ale jak chcesz to można o tym porozmawiać....zaczynamy tradycyjnie od życzenia Jezusa, który polecił żeby żadnego z ludzi nie nazywać "Ojcem Świętym"....

A jak już rozmawiamy o samej instytucji(trafna nazwa uważam)KK to czym ona sie rżni od RM ?

Też sa dogmaty, eż sie opowiada bajki z mchu i paproci i też się dobrze zarabia...tylko kazdy adresuje swoje "przesłanie" do innej klienteli. Warunek: klient nie może myśleć samodzielnie....bo sie wypisze :)

Vlad, myślę ze prałat mialby Ci za złe, ze nie przedstawiasz go w pełnej "duchowej" zbroi !

Czy ta twarz nie jest odzwierciedleniem nauk Jezusa ?

A czemu ?:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Lancaster, przyspieszaj i na kolana, może się jeszcze załapiesz :-)

"Nowy pakt PiS z o. Rydzykiem

Dwie spikerki Radia Maryja, Antoni Macierewicz, były premier Olszewski i posądzony o współpracę z SB poseł mają się znaleźć na listach Prawa i Sprawiedliwości w przyspieszonych wyborach parlamentarnych - informuje "Wprost"."

to tylko swiadczy o determinacji facecikow.Nie moze byc komisji .I pojda na całość>Bo za nimi tylko przepasć>Ale przeciez bezrobocie spada i nadal utrzymuje sie dobra pogoda -od dwoch lat.

>lancaster, 26 Sie 2007, 11:56

>Obecnie pomimo wszystko mamy najlepszy rząd po wojnie.

Ale jaja! Facet to chyba na poważnie pisze. Ale przecież

od dawna wiadomo, że uwielbienie zaburza percepcję.

A tak swoją drogą, może ktoś mi wyjaśni, dlaczego za każdym razem

kiedy wskazuję kłamstwa rządzących pigmejofile zamiast coś sensownie

odpowiedzieć piszą o Tusku, Millerze czy o innych takich tam.

Przecież miało być inaczej, lepiej! To gdzie to jest? Układ przeszkadza?

Znowu Tusk jest wszystkiemu winny? Uczciwych ludzi brakuje?

Jestem Europejczykiem.

jaro......spokojnie.a co ci napiszą?.Ze lubia malych.Jeszcze po przegranej czwartej wojnie swiatowej beda wspominac czasy millera.I wspominac ,jak to było dobrze, ale niestety niemcy znowu nawalili/A bylo tak fajnie ,bezrobocie spadało a pogoda ladna utrzymywala sie trzy lata.

Zakladam sie z kazdym , ze jezeli Filutek obejmie rzady na nastepny rok to nie wplynie to ani pozytywnie ani negatywnie na bezrobocie w PL.

Sorry ale chwalenie sie rozwojem i spadkiem bezrobocia w klaju z ktorego masa ludzi spitolila jest dla mnie smieszne do perwersyjne.

To tak jakbym swojej zonie powiedzial "dziekuj mi/moja zasluga ze mamy dzisiaj dobra pogode"

szumi>>a czym jest chwalenie sie ze spada przestepczosc .Spada juz od 5 lat a nie widac zeby w policji cos sie dziala od czasu nastania tych niewyrosnietych.Po wyjechaniu wszystkich nadajacych sie do pracy, oglasza sukces inwestycyjny -jakoby powstało tyle nowych miejsc pracy ze trzeba brac chinczykow do polskiJedyne co trzeba im przyznac to stalosc pogody od trzech lat>Ale jakos tego,jeszcze nie zauwazyli..No po prostu dobrzy som.

Jakos nie dokonca moge sie polapac w tym kto z was jest zwolennikiem jakiejs partii czy polityki. Lancaster to zwolennik pis. Jarki chyba SLD? muls Ikonowicza? czy dobrze przydzielilem? a kto PO kibicuje? Panowie tak pisza pisza a moze jakos zdeklaruja sie jako zwolennicy danej opcji? bo to by wyjasnilo sporo nieporozumien. Odrazu bysmy wiedzieli co za kim stoi. Czy dobro Polski i spoleczenstwa czy partyna agitacja? Warto tez chyba sie przyznac do czlonkowstwa w jakiejs partii. Niedosc ze panowie za pseudo sie ukrywaja to tak jakos piszecie aby za nic nie zorientowac sie co ktory naprawde mysli.

jar, olac moherowy berecik...pod czymś zawsze bedzie sie trzeba podpisać...opowiadajac bzdety w Twoim stylu napiszę, ze głosując na zeromilera - głosujesz na stalina i megazłodziejstwo w jednym !:)

Bzdura totalna i demagogia.

Pierdolenie jak o tym, ze nie głosując wogóle - głosuję na tych co wygrali :))) Lipa dla słabych umysłów, wymyślona przez niemocniejsze....i to ma być jakikolwiek argument ? Tekst, ze niegłosujac głosujesz na upr ma tyle samo sensu... albo, że głosując na milera głosujesz na rydzyka, bo i tak rządzic bedzie rydzyk a nie zeromiler:)))

Pomyśl co takiego złego stało sie w gospodarce, zyciu publicznym, polityce ogólnie za czasów Kaczorów....ale realne negatywne wyniki rzutujace na życie, a nie kabaret polityczny rodem z teletubisi.

Za to w poprzednich kadencjach typowo - kradli...bez najmniejszych konsekwencji.

I takiej polityca ja mówię - nie...a Ty mówisz - czemu nie ?

....uważam, ze jest to niskie(sporo bardziej od obu braci)

....qrde moherowy beret....ze ja prędzej na to nie wpadłem ....listopad, AudioShow...po "grzyba" koszulki forumowe, czy klubowe:))))

szumidokolalas....może nie ma sie co podniecać samym spadkiem bezrobocia, ale tak jak pisałem wcześniej obecnie jest w Polsce zapotrzebowanie na zwiększenie etatów...czyli miejsc pracy przybywa, a nie tylko bezrobocie na skutek emigracji spada - bo to jak zauważyłes żedna sztuka.

Acha i po raz pierwszy od bardzo długiego czasu nie słysze, ze przy okazji jest potrzebnych milion nowych urzędasów :) ... jak dla mnie - mieszkanca i podatnika są to bardzo dobre objawy....

....po tej 18 letniej transformacji zakończonej exodusem 2 mln Polaków zwanej staczaniem się a firmowanej przez prezia/zeromilerka/bolka i tego typu postaci, oraz ich popychadła w stylu Waldka P, obLesia-balcesia czy przycinającego sie dońka to bardzo miła odmiana....niektórzy chcą do tego wrcic jeszcze - to się nazywa niezłomna wiara w stalina !:)))

Wygląda na to, ze skończyły sie naprawdę czasy czerwonego rządzenia....teraz różowi trochę powieżgają i może nawet za jakieś 10 lat zrobi się dobrze...

....ze swojej strony czekam na lewicową partię z prawdziwego zdarzenia.

postPZPRowcy po swoich grubymi nićmi sztymi numerach powinni mieć dożywotni zakaz udzielania sie w polityce....trzeba być nienormalnym, żeby np. ułaskawić bandziora(sobotke) po udowodnieniu mu zażyłości z mafią ! ...to tak jadąc w karierze prezia "od końca"....a doniek cóż...zawsze posłuszny, zawsze spolegliwy....obejrzyjcie sobie tego gościa dokladnie i zastanówcie się co on takiego dobrego konkretnie w życiu zrobił w polityce dla Polski ? ....frazesy to opowiadają wszyscy, a ten gość w tym temacie jest wyjątkowo niewiarygodny jak dla mnie.

Forever Peace :)

Pozdrawiam

senicz, muls jest fanem imPOtencji(antymacho) i kononowicza....bo, to, ze tusk nie różni się od konona niczym to juz w innym waku ustaliliśmy(wspólnie z mulsem!).

Pozdrawiam

wybory za dwa lata,

a najbliższe dwa lata koalicja POPiS.

co wy na to?

ulegną, przecież nie wytrzymają dwa lata bez koryta,

a wtedy? z PO zostanie to co zostało z LPR i SMBR,

i znowu tylko PiS zostanie na scenie, i PiS wygra kolejne wybory bo nie będzie miała konkurencji,

i znowu 6 lat w PiSdu,

ja wyjezdzam do Holandii w pizdu

A ja jestem za szybkimi wyborami i żeby PIS wygrało i objęło rządy samodzielnie. Wtedy Kaczyńscy wobec braku wewnątrz koalicji wrógów, sami rozwalą PIS uderzając w tzw. nieprawomyślne frakcje w PISie. Po czym najdalej po roku odbędą się kolejne wybory w których PIS nie odegra już istotniejszej roli.

A potem już tylko sprzątanie tego syfu zostawionego przez PIS...

senicz>>ja jestem za zlodziejami.Ale zdrowymi psychicznie.I nie wpierdalajacymi sie do wszystkiego, łacznie z garnkiem prezydentowej>Zaden zlodziej nie przebije psychopaty.Psychopaty nawet ukarac sie nie da.

Szkoła tow. Rydzyka znalazła się na liście projektów kluczowych.

"Wyższa" Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu, ukochane dziecko dyrektora Radia Maryja, dostała się na specjalną listę projektów unijnych, tzw. listę projektów kluczowych.

I tak oto największy gorszyciel RP, guru, hipokryta, wróg UE sięga do kasy Unijnej. Jak wiadomo jemu żadne pieniądze nie śmierdzą.

Współczuję tylko absolwentom tej niby szkoły. Dyplom tej szkoły nie ma żadnej wartości.

Powiem więcej - niezła "siara". Osobiście, jak bym był absolwentem tej "szkoły", to w CV bym się tym nie chwalił.

• Redaktorzy

A ja jestem za szybkimi wyborami i żeby PIS wygrało i objęło rządy samodzielnie. Wtedy Kaczyńscy wobec braku wewnątrz koalicji wrógów, sami rozwalą PIS uderzając w tzw. nieprawomyślne frakcje w PISie. "

Przeciez juz to robia. Kwestia jest tylko, czy zdaza zalatwic Ziobre.

Dzisiejsze serwisy podają:

"Platforma prowadzi rozmowy z Kazimierzem Marcinkiewiczem i Radkiem Sikorskim, aby startowali z ich list wyborczych. Nie wiem, ile jest w tym prawdy i czy PO będzie skuteczna, wiem, że PiS skutecznie pozbywa się poważnych polityków. Następny w kolejce jest Paweł Zalewski, wiceprzewodniczący partii"

Nie zdziwię się, jak następny będzie Zbigniew Ziobro. Na koniec zostanie prezes i jego dawni druhowie z PC" - kończy na swoim blogu Janke.

PIS to zwolennicy Rywinladu, Osocza i politycznej korupcji.

Miał rację Piłsudski, że na Polaków trzeba bata. Obecnie tym batem jest nasze członkowstwo w UE i tylko dlatego nei jestesmy po 2 latach rządów PISu Białorusią. Tylko tak Polską można rządzić.Spójrzcie wstecz. Przecież cały ten PIS i koalicjanci już kiedyś rządzili (PIS to dawne PC i oszołomskie skrzydło dawnego AWS, Samoobrona to dawny PZPR i ZSL a LPR to formacja z nikąd która nie ma nawer rodowodu wolnościowego i solidarnościowego a wielu jej członków było w PRON). I co nam ta koalicja zostawiła? Afery i śmiech sasiadów jacy to jestesmy śmieszni. Kto dzis jeszcze popiera ministra sprawiedliwości w rządzie? Tylko ci co sami mają coś na sumieniu czyli wszystkim zwolennikom Aferlandu. Cała ta pożal się Boże koalicja ma na sumieniu śmierc Blidy, bo przez szaleńczy amok Ziobry i premiera Kaczyńskiego oraz wszystkich którzy o tym wiedzieli doszło do tej tragedii.

Czy znowu ma sprawdzić się stwierdzenie zaborców że Polacy nie potrafią się rządzić sami?

noster>>wpierw trzeba zmienic statystyke 70 % statystycznych narodowych idiotów na odwrotnosc.Jak znacznej ilosc idiotow odpowiada zniszczenie jakiejkolwiek opozycji w postaci gazet i telewizji(status grafa co do GW,TVN).Taka ilosc idiotow determinuje kto ty idiotami bedzie rzadził.Co niektorzy mowia ze trzeba byc skutecznym > No to mozemy miec skutecznosc hitlerka .Jak graf zapomnial jak to bywało, to niech sobie wypozyczy film kabaret.Dobrze obrazuje ową skutecznosc i stopień zidiocenia ówczesnego społeczeństwa.Wtedy tez pism przeciwnych było pięc no i moze jeden kabaret.Na tamtym etapie to właściwie juz nie były potrzebne.Na obecnym etapie pisma opozycyjne już przeszkadzaja wiekszosci 70 % narodowych idiotów.A wiec prawdą jest ,że dzialanie komisji i jej efekty durniom i tak nic nie wyjasnia ...A ci co wiedza o co chodzi są w mniejszości.I o co chodzi?

Cała ta pożal się Boże koalicja ma na sumieniu śmierc Blidy, bo przez

>szaleńczy amok Ziobry i premiera Kaczyńskiego oraz wszystkich którzy o tym wiedzieli doszło do tej

>tragedii.

Ta koalicja ma wiele złych rzeczy na sumieniu, ale z tą Blidą to wybitnie przeginacie. Koalicja ma być odpowiedzialna za to, że ktoś z strzela sobie w łeb? Albo w cokolwiek innego? A to, że jakaś łapowniczka ucieka przed wymiarem sprawiedliwości na tamten świat, to jakaś tragedia??? Opamiętajcie się!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.