Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

..."Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać.

Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki,

dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci,

dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo.

Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie.

Czy to możliwe? Udało się w Irlandii,

dlaczego ma nie udać się w Polsce?

Przecież Polacy to wielki i mądry naród.

Polskę też stać na swój cud gospodarczy.

Musimy tylko wygrać te wybory"...

Lechu mianował jakiegoś "strażaka miejskiego" /słowa Pana Szmajdzińskiego/ na stopień

generalski czekam teraz kiedy Prezes zrobi ze swojego kota......senatora.

Może zostanie vice-marszałkiem bo Romaszewski niegodny.

graaf czytając ciebie mozna rozpoznac jakis kompleks wykształciucha.Nie czujesz sie żle z tym swoim wykształceniem?.Robiłeś to na kursach??? Na kulu tak wszyscy maja???Cały czas ubolewasz ze ktos nie jest profesorem,ani nawet magistrem.U mnie portier zawsze rano utyskuje że te inzyniery to znowu nasmiecili i popielniczek nie wyrzucili.Z naciskiem na inżyniery.Ale on jest tylko portier.Jego rozumiem .Ale ty tak mniej wiecej, równasz.

Oj dziwy panie, oj cuda.

Jeden z zapowiadanych cudów już od dawna egzystuje na forum. Kiedy był uprzedni rząd wolno było pisać o polityce tylko w tym wątku, bo inne były wycinane.

Teraz można pisać gdzie tylko popadnie. Wniosków nie wysuwam, bo naprawdę nie warto.

Aktualizuję wątek, bo wypadł już na drugą stronę.

Z Łoneta

I:

Pytana, jak się będzie nazywało stanowisko, które otrzyma w rządzie Donalda Tuska, nie udzieliła jednoznacznej odpowiedzi, bo - jak powiedziała - "nazwa jest dla niej rzeczą drugorzędną".

- Trudno mi powiedzieć, bo to nie ma dla mnie znaczenia - mówiła Pitera.

II:

"Gazeta Wyborcza" ujawniła, że prokuratorzy chcieli zatrzymać Lipca na tydzień przed wyborami, czemu również sprzeciwiła się Janicka, mówiąc, że podczas kampanii wyborczej nie będą nikogo zatrzymywać.

Dwa dni później wyemitowano "taśmy Sawickiej". Prokuratorzy dostali też wtedy informację od funkcjonariuszy CBA, że kierownictwo biura nie chce zatrzymania Lipca, aby nie przykryć efektu z taśmami posłanki - pisze "GW".

Trzy tygodnie temu 10 prokuratorów warszawskiej prokuratury okręgowej złożyło wypowiedzenia z pracy. Prokuratorzy zarzucali szefowej Elżbiecie Janickiej ręczne sterowanie w interesie PiS m.in. w sprawie śledztwa dotyczącego ministra sportu Tomasza Lipca.

Nowy2, 19 Lis 2007, 12:02

>Oj dziwy panie, oj cuda.

>Jeden z zapowiadanych cudów już od dawna egzystuje na forum. Kiedy był uprzedni rząd wolno było

>pisać o polityce tylko w tym wątku, bo inne były wycinane.

>Teraz można pisać gdzie tylko popadnie. Wniosków nie wysuwam, bo naprawdę nie warto.

jedyny wniosek, jaki sie nasuwa to to, że zgłupiałeś do reszty.

KŁAMIESZ ! I sam wierzysz natychmiast we własne KŁAMSTWO !

• Redaktorzy

"Jeden z zapowiadanych cudów już od dawna egzystuje na forum. Kiedy był uprzedni rząd wolno było pisać o polityce tylko w tym wątku, bo inne były wycinane. Teraz można pisać gdzie tylko popadnie. Wniosków nie wysuwam, bo naprawdę nie warto."

Ale wysuń, bo to ciekawe. Tj. gdyby obserwacja była prawdziwa, bo nie jest (mylisz to forum z formu HFM, gdzie faktycznie taka zasada obowiązuje). Ale gdyby tak rzeczywiście było, świadczyłoby to o tym, że do wyborów PiS był pod ochroną administratora forum. Tak przynajmniej wynika z rozkładu sympatii dla partii - więcej wątków politycznych oznaczałoby więcej wpisów niechętnych PiS.

Ale tygodnie płyną, i zaraz się okaże, jak u tego posła, co to nie pamiętam jak mu było, że w wyborach przegrała większość (którą reprezentuje niezmiennie PiS, a konkretnie poseł Putra). Tak i tutaj - ograniczanie liczby wątków politycznych oznaczało kneblowanie oczywistej propisowskiej większości. Na wiosnę dowiemy się, że to w rzeczywistości PiS wygrał wybory, i tylko intryga zdradzieckiego Lecha przeciw prawemu Jarosławowi spowodowała, że wbrew woli ludu na premiera wyznaczono Tuska. Alzheimer wszystko zniesie...

Pozardrościłem seniczowi umiejętnego prowokowania mulsia i qBrysia i też sprokurowałem niewinny pościk.

CZUJNOŚĆ WYKAZALI I NA PUDLE STANĘLI:

1 miejsce - jaro_747,

2 miejsce - jar1,

3 miejsce - jozwa maryn.

Proszę zwrócić uwagę, że wszyscy mają kryptonimy zaczynające się na j, czyli uwspółcześnione forumowe wersje J-23. :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kolejny pokrzywdzony, kiedy to się skończy, niby reżym odszedł..

nie dziwię się że Olejniczak POstulował zamknięcie IPN w PISdu...

to tylko krzywdzi ludzi :-|

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Coś tu komuś nie wyszło. Przecież Siwiec to nie łże-elita, pseudo-opozycjonista czy różowa hiena, tylko zwykły, pełnokrwisty SLD-owiec. On tylko przez kurtuazję twierdzi, że jest pokrzywdzony, żeby Kurtyce przyjemność sprawić. Przecież jemu to wszystko ganc pomada.

Radzio Sikorski zapowiada pomoc dla młodej demokracji w Gruzji i obiecuje, że poślemy im to co mamy najlepszego w Polsce, czyli - Mazowieckiego, Gieremka i Michnika.

A ten ostatni dzisiaj wysmażył kolejną hucpę w "metro", a mianowicie na 3 stronie w tekst opisany dużymi literami pt. "Wolińska do aresztu" wtłoczono ogromną reklamę z wywalonym jęzorem. W tekście przywołują Wolińską: "Jeśli prokuratorzy nie mają niczego do roboty, to niech rozkręcają tę sprawę; ...sprawa ma charakter polityczny i antysemicki; ...nie mogę liczyć na sprawiedliwy proces w Polsce; ...nic mnie nie obchodzi; ...kretyńska sprawa".

Czyżby Adaś w ten sposób sygnalizował, że z próby sięgnięcia po Stasia też nic nie będzie?

Nowy2, 19 Lis 2007, 18:55

>Pozardrościłem seniczowi umiejętnego prowokowania mulsia i qBrysia i też sprokurowałem niewinny

>pościk.

>

>CZUJNOŚĆ WYKAZALI I NA PUDLE STANĘLI:

>1 miejsce - jaro_747,

>2 miejsce - jar1,

>3 miejsce - jozwa maryn.

>

>Proszę zwrócić uwagę, że wszyscy mają kryptonimy zaczynające się na j, czyli uwspółcześnione

>forumowe wersje J-23. :))

Karm swój MUZG kłamstwami, ale pamiętaj, ja zawsze będę czujny, gdy zaczynasz nimi karmić innych.

I wpisz sobie ten tekst do własnego CV (w 'o mnie) . Do kolekcji ;-)

Na odchodne minister Zbigniew Ziobro powołał 15 prokuratorów na stanowiska

w prokuraturach apelacyjnych. W ostatnim dniu urzędowania aż siedmiu.

W kilku przypadkach skorzystał z przepisu, który sam wprowadził dwa miesiące wcześniej

- szybkiego awansu w nagrodę.

Jestem Europejczykiem.

tak mu się wymskło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery, 27 Lis 2007, 08:49

>tak mu się wymskło:

>

Ukryta Zawartość

i co będą teraz bidulki głodować ;-)

taaa szmalec najważniejszy, a polityka.. mniejsza

Ukryta Zawartość

cudów nie ma..

Ukryta Zawartość

jeden z komentarzy:

"Wrocław?? HAHAHA Śmieszne Przez Wrocław nie da sie przejechać

w zwykły dzień, mam wrażenie że jak przybedzie jeszcze 10 aut to zapcha sie na dobre. Jednym słowem BIEDA

A WY CHCECIE EXPO EURO i Bóg wie co jeszcze. Litości zajmijcie się poprawą miejskiej infrastruktury a potem walczcie."

już drugi raz platfusy wrocławskie przegrały to samo- żenada, na błędach się uczyć nie potrafią

pamiętam jak za ich rządów w mieście bezrobocie osiągnęło 24%..

Ukryta Zawartość

Ile jeszcze syfilizmu PISdokomuchy po sobie pozostawili ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a wiesz Ty która ręka lewa a która prawa? :-))

czy też tylko jak Olka Grada stać Cię na "przerażenie"?

no i dodatkową ekspertyzę od kolegów - taką zawsze dobrze zamówić - ekspertyzy to świetny interes

c*p c*p c*p kurki !

no, która następna ?

gdzie jaja ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

biedny kolekcjoner, nikt nie zwraca na niego uwagi ani na jego tematy i wątki, wszystkim się znudził :-(

a pomyśleć, że to miało być jego forum, znaczy się "jego kurnik" a "kolecjoner vladcą kurnika" :-(

sic transit gloria mundus (po 60 tce trzeba to sobie już przyswoić)

kolekcjoner>

Nie zwracaj na nich uwagi, to ludzie zagubieni mający klapki na oczach, ich gaworzenie o polityce przyprawia mnie o wymioty i jednocześnie śmieszy. Niech sobie pisza to pięć osób na krzyż, do tego nikt tego nie czyta.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.