Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

spokojnie wlodzimierz bo dostaniesz wypryskow .Zachowaj spokoj bo nie przezyjesz.Ale do rzeczy.... to kto kogo??

to wsrod zachodnich nie było ..wschodnich??Towarzyszu.Byli tylko zachodni gotujacy los w garnku??

Następny chory...

no patrz tylko ty zostales zdrowy z wysoka gorączka.

to wsrod zachodnich nie było ..wschodnich??Towarzyszu.Byli tylko zachodni gotujacy los w garnku??

to nie jest trudne.

no chiba ze musisz sie zastanowic.

nie dziwie sie bo rzeczywiscie masz dobry argument w sytauacji kiedy sie nie ma zadnych.Gratulacje..Przypominam ze zaczales od ujadajacych swin.Tak dla porzadku.....,

a poza tym rutyna.Musze cie pocieszyc ze wszystkie niedorajdy tak tutaj..zaczynaja.,

i koncza.

swoja droga to co wklejiles to doskonale cie okresla.Te stronki to sa stronki dla wybranych...i niech tak zostanie.Normalny wchodzi tam zeby sie ..odprezyc.Ale absolutnie wstydzi sie do tego przyznac.

Skąd wiesz,że mu mało płacą?Na propagandę za granicą zawsze mieli kasę.Za związunia również.

Dziadekwłodek nie jest w stanie zrozumieć ( albo udaje,że nie rozumie),że nie można postawić na jednej szali roli w 39r. Francji i ZSRR.Nie wypełnienie zobowiązań sojuszniczych a bezpośrednia agresja to nie to samo.

Zastanawiają mnie tacy forumowicze jak fxx.Skoro blokują posty forumowiczów o odmiennych poglądach to po co działają na tym forum?Dyskutowanie z tak samo myślącymi jest jałowe i bez sensu.No chyba,że się ma jakieś kompleksy.

Niekoniecznie. To może być objaw demencji(w końcu napisał, ze jest straszy od mulsa a ów podał w profilu wiek 75 lat)

k,NjkyNzkyMjEsNDcxMzcyMjI%3D,f,Dzialaczka_ruchu_oporu___bojowki__moherowych_beretow___na_patrolu....jpg

ffx w natarciu

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe komu płacą więcej?Temu co pisze czy temu co czyta?

Lektorzy chyba zarabiają mniej? Ale zapewne się mylę bo gdy tekst czyta celebryta stawki są zupełnie inne.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zastanawiają mnie tacy forumowicze jak fxx.Skoro blokują posty forumowiczów o odmiennych poglądach to po co działają na tym forum?Dyskutowanie z tak samo myślącymi jest jałowe i bez sensu.No chyba,że się ma jakieś kompleksy.

dyskutować mogę z każdym ale wyłacznie merytorycznie natomiast muls poza obrzucaniem mnie wyzwiskami nie napisał nic konkretnego.

Jak chcesz podyskutować to odnieś się do tego co napisałem i napisz cokolwiek konkretnie w sprawach:

Ciech, rozmowy u Sowy, Amber Gold, wyprzedaży majątku narodowego, ale nie "nie masz racji" tylko konkretnie co jest nieprwdziwe w tym co napisałem i co zacytowałem

Problem z PO i .N polega na tym że poza furiackim atakiem na PiS w sprawie TK nie mają kompletnie nic do zaproponowania NIC

natomiast PiS poza tym co im Gąbrowiczowsko "gębę przyprawia" (o ile to zrozumiałe dla interlokutorów) w ciągu kilku miesięcy zajął się gospodarką i poprawą warunków życia młodych rodzin (mnie to nie dotyczy - to raczej z moich podatkow idzie) z czym się głęboko zgadzam

z TVP wyrzucili wreszcie Lisa dojącego MOJE opłaty RTV, Lewacką i inne tuby ancient regime..

O tych sprawach dyskutuję od dawna i nie mam zamiaru się powtarzać tylko dlatego,że teraz masz na to ochotę.Mam dokładnie odmienne zdanie od Ciebie ale nie zamierzam Cię blokować.I jeszcze się z tym obnosić.

Zęby zjadła na wojaczce.

Jak rozpoznałeś płeć? Czyżby w podeszłym wieku moherów narządy były widoczne na twarzy?

fox

Ta kobiecość po prostu z niej emanuje.Ale w sumie masz rację.Obecnie z tą płcią różnie bywa.

hmm ja zawsze myślałem że LGBT to waszej opcji bliższe :P

Mogę Ci zaproponować pojedynek na miny ( jeśli jest to dla Ciebie zrozumiałe).

to do fxx

no tak tak.... :) to własnie robi PO i .N ;) zgadza się.... nic poza tym

Trzeba mieć pieniądze i fantazję na LGBT, dziadku:)

fox

Ta kobiecość po prostu z niej emanuje.Ale w sumie masz rację.Obecnie z tą płcią różnie bywa.

To ja już nie wiem czy mam z powrotem edytować czy nie...

pewnie pewnie lepiej pod kołdrę zaglądać niż powiedzieć coś merytorycznie :) jeszcze o aborcji tekst poproszę :) na tym się każdy zna

Powtórzę się, @ffx:

Bo mulsa trzeba umieć czytać...

tzn rynsztokowy język znam ale nie używam ... chyba że muszę

Prawdziwy pisowiec nie odczytuje ironii,niuansu,groteski,pastiszu.Nie ma poczucia humoru.Jeno honor i Ojczyznę (Synczyznę? nie wiem czy to zrozumiałe).

... chyba że muszę

A kto lub co Cie zmusza? Bo jeśli ktoś to tyko przemocą a jeśli coś to tylko pycha.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.