Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

P.S.

W przypadku tak upolitycznionej prokuratury jak obecnie ( za rządów PiS) należy szczególnie patrzeć jej na ręce.Pod rządami Ziobry nie jest to już instytucja niezależna i niezawisła.Zwłaszcza w sprawach związanych z politykami i działaczami opozycyjnymi.I pan panie skurzewski doskonale o tym wie tylko udaje naiwniaka.

Taaak? za czasów PO nie była upoityczniona,bo to nie Sienkiewicz i kamieni kupa kazał podpalać budkę w Ambasadzie Federacji Rosyjskiej?no tak twierdzi Wojtunik a kim był Wojtunik?to nie czasem za kadencji twojej ukochanej władzy o 5 rano zwinięto twórcę gry antykomor?no tak ale gdzieżby tam to miało związek z polityką.

Seremet był tak odpolityczniony,że w żadnej z tych i wielu innych spraw nie ruszył pacem w tyłku.Trudno się z tobą dyskutuje,bo zazwyczaj ty wiesz,co np ja wiem,w dodatku doskonale,to bufonowate i kompletnie niemerytoryczne. No więc jeszcze raz panie iwaszczukiewicz,kto zlecił i kto to zlecenie inwigilacji i nagrywania Piniora wykonał?tak krótko w żołnierskich słowach po proszę.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

.Nie ważne za czyich rządów rozpoczęto śledztwo.

Nie,to Ty i tobie podobni fani poprzedniej koalicji rżniecie głupa. Retoryka po aresztowaniu Piniora była taka,że Kaczyński go podsłuchał i zlecił zamknąć a tu zonk,nagrał Wojtunik na polecenie "nieupolitycznionej"prokuratury na rozkazach Kopacz i tego panie iwaszczukiewicz nie da się zachachmęcić,choć dzielnie pan się stara.

No więc jeszcze raz panie iwaszczukiewicz,kto zlecił i kto to zlecenie inwigilacji i nagrywania Piniora wykonał

I co się okazało? Nic. Dlatego nie było dalszego ciągu.

Fakt, że w ogóle za czasów P.O. wszczęto takie śledztwo, dobrze mówi o ówczesnym aparacie ścigania, które nie zamiótł sprawy pod dywan. Były podejrzenia, które się nie potwierdziły.

Teraz PiS chce to wykorzystać przeciwko Piniorowi.

A ktoś kogoś zamknął?

A nie? Co tam sfilmowała "państwowa" telewizja, nie aresztowanie?

Kopaczowa mogła nakazać prokuraturze podsłuchiwanie Piniora?Zapominasz,że wtedy prokuratura podlegała Seremetowi,który nie był bezwolnym narzędziem PO.Chachmęcisz ale nieudolnie. to do P S

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

I co się okazało? Nic. Dlatego nie było dalszego ciągu.

Były podejrzenia, które się nie potwierdziły.

Widzę,że groteska sięga nieboskłonu,to orzeczenie już otrzymałeś?możesz je nam tu wkleić?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Kopaczowa mogła nakazać prokuraturze podsłuchiwanie Piniora?Zapominasz,że wtedy prokuratura podlegała Seremetowi,który nie był bezwolnym narzędziem PO.Chachmęcisz ale nieudolnie. to do P S

Ależ oczywiście panie iwaszczukiewicz,dlaczego mnie to nie dziwi,to samo popierdywanie od 9 lat,nagrała PO ale winny jest pis,może idź na spacer?

Ty wydałeś wyrok już wcześniej.

Wskaż gdzie,albo napiszę żeś zwykły i prymitywny łgaż.

to orzeczenie już otrzymałeś

Nie jestem stroną w sporze Państwo-Pinior, więc żadnych orzeczeń nie otrzymuję. Potrafię natomiast wyciągnąć słuszny wniosek.

nagrała PO ale winny jest pis,może idź na spacer

PiS jest winny obecnej nagonce telewizyjno-propagandowo-policyjnej.

PO nie robiła szumu z podejrzeń. Ba, nawet nie wsadziła Kamińskiego ani Ziobry, a powinna była to zrobić.

Skórzewski wypisuje obficie te swoje banialuki , a nie wspomiał faktu, który podniósł obrońca Piniora - dlaczego od kwietnia zeszłego roku do tej pory prokuratura nie przesłuchała świadków? Zapomnieli? Nie chcieli im przeszkadzać?

Nie wiem, czy Pinior jest winny, czy nie, nie mam nawet zdania w tej sprawie, ale praktyka wsadzania do aresztu wszystkich jak leci może jest normalna w państwach totalitarnych, a nie w XXI wieku w środku Europy.

Jestem Europejczykiem.

dlaczego od kwietnia zeszłego roku do tej pory prokuratura nie przesłuchała świadków?

Czekała na okazję, żeby medialnie przykryć kompromitację rządów PiS.

Panie iwaszczukiewicz,jesteś pan łgaż i kłamca i dla mnie już takim pozostaniesz.

panie skuszewski czy macie zdolność honorową ( nie mylić z kredytową) w pojęciu Kodeksu Boziewicza?

zdolność honorowa? pisdnięty? takie coś nie jest możliwe. facet nie potrafi uzasadnić swoich argumentów i wychodzi mu na to, że jak nie ma wyroku to z założenia każdego trzeba zamknąć. to taka bolszewicka mentalność połączona z brakami w wykształceniu (establiszment się kształcił a Paweł Skurzewski nie mógł bo walczył z komunizmem itd.).

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Chyba że chodziło by o Skurzewskiego

Też nie. Netowymi trollami nikt się nie przejmuje i przejmować się nie będzie. Ot współczesny rodzaj wioskowego głupka i krzykacza. Bez znaczenie dla kogokolwiek.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

panie skuszewski czy macie zdolność honorową ( nie mylić z kredytową) w pojęciu Kodeksu Boziewicza?

Żeby według Kodeksu Boziewicza starać się komuś obić mordę,trzeba mieć nieposzlakowaną opinię i honor,pan mie masz nic z tych rzeczy,jest pan natomiast łgażem i kłamcą,wiec do pojedynkowania się z panem poszukaj pan sobie lokaja.

zdolność honorowa? pisdnięty? takie coś nie jest możliwe. facet nie potrafi uzasadnić swoich argumentów i wychodzi mu na to, że jak nie ma wyroku to z założenia każdego trzeba zamknąć. to taka bolszewicka mentalność połączona z brakami w wykształceniu (establiszment się kształcił a Paweł Skurzewski nie mógł bo walczył z komunizmem itd.).

Kolejny łgaż. Nigdzie tak nie napisałem,podaj sobie rękę z iwaszczukiewiczem. Co napisałem na temat "sprawyPiniora"jest w tym wątku,barankom którzy chcą te wpisy zmanipulować mogę tylko współczuć.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mylisz pan mordobicie pod budką z piwem z pojedynkiem.Ale to u pisowców normalne.

Nie wiem co u pisowców jest normalne,to ty masz niegasnącą obsesję na tym punkcie,natomiast u ciebie normalne,jak widać,jest kłamstwo,jesteś pan łgażem i to prymitywnym.

Jakie jest podejście pisowców do rozumienia państwa prawa pokazuje incydent sprzed jakiegoś czasu w czasie wizyty prezydenta Dudy na Śląsku.Przed przyjazdem PAD do katedry (w Piekarach?) funkcjonariusze BOR zatrzymali podejrzanie zachowującego się osobnika.Miał on przy sobie nóż i strzykawkę z nieznaną substancją.Natychmiast minister Paszczak triumfalnie ogłosił w mediach fakt brawurowej akcji funkcjonariuszy oraz aresztowanie niedoszłego zamachowcy.Ku ogólnej konsternacji w chwilę potem okazało się,że osobnik ten po wyjaśnieniu sprawy jako niegroźny dziwak został zwolniony.Minister również publicznie nie krył swego oburzenia z tego powodu i wyraził brak zrozumienia dla decyzji prokuratury.

Paweł.

Masz dużo racji.

Nie dostrzegasz jednego.

Za PO wszczęto i był spokój.

Za PiS zrobiono z tego wydarzenie (media, TV,...).

Napisałem wcześniej. ze tu chodzi o niszczenie idei, legendy. Już w dużej części zniszczono legendę Wałęsy.

Mam w dupie, kto był Bolkiem, czy Pinior brał...

Wielu jest agentami, wielu bierze...

Chciałbym jako Polak mieć te legendy, chciałbym jako Polak nie być postrzeganym na świecie jako łajza ale jako obywatel narodu, który czegoś dokonał choć okoliczności temu nie sprzyjały...

PiSiory niszczą wszystko. Niszczą naszą dumę, tożsamość...

I to jest problem.

I mówi to Ja, który widział beznadzieję za rządów PO.

Zastanów się nad tym Pawle.

Kolejny łgaż. Nigdzie tak nie napisałem

w tym problem, że albo nie piszesz albo pieprzysz głupoty. zadałem ci jedno pytanie trzy razy.

nie udzieliłeś mi odpowiedzi i oczekujesz, że ktoś będzie z tobą dyskutował inaczej niż z chamem

co ma kompleksy na temat establiszmentu? to są jakieś nowe pisdnięte standardy?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Paweł.

Masz dużo racji.

Nie dostrzegasz jednego.

Za PO wszczęto i był spokój.

Za PiS zrobiono z tego wydarzenie (media, TV,...).

Napisałem wcześniej. ze tu chodzi o niszczenie idei, legendy. Już w dużej części zniszczono legendę Wałęsy.

Mam w dupie, kto był Bolkiem, czy Pinior brał...

Wielu jest agentami, wielu bierze...

Chciałbym jako Polak mieć te legendy, chciałbym jako Polak nie być postrzeganym na świecie jako łajza ale jako obywatel narodu, który czegoś dokonał choć okoliczności temu nie sprzyjały...

PiSiory niszczą wszystko. Niszczą naszą dumę, tożsamość...

I to jest problem.

I mówi to Ja, który widział beznadzieję za rządów PO.

Zastanów się nad tym Pawle.

ale oni mają legendę: lecha wielkiego, słońce północy.

pokonał turków pod wiedniem, pokonał niemców w powstnaniu warszawskim,

dostał pokojowego nobla i jest powszechnie rozpoznawanym przywódcą

Solidarności, no i oczywiście przegonił ruskich.

On nie jest pisowcem.On jest kukizowcem.Konsumentem trawki.

trawka tak mózgu nie wyżera. to musi być jakaś tania wóda.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.