Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Trzeba go zrozumieć.Idol go wydymał i teraz czuje się zagubiony.

Jesteś pan łgarz i kanalia,z braku argumentów postanowiłeś dorobić mo "gębę" doskonale wiesz co napisałem i z jakiego powodu.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł.

Masz dużo racji.

Nie dostrzegasz jednego.

Za PO wszczęto i był spokój.

Za PiS zrobiono z tego wydarzenie (media, TV,...).

Napisałem wcześniej. ze tu chodzi o niszczenie idei, legendy. Już w dużej części zniszczono legendę Wałęsy.

Mam w dupie, kto był Bolkiem, czy Pinior brał...

Wielu jest agentami, wielu bierze...

Chciałbym jako Polak mieć te legendy, chciałbym jako Polak nie być postrzeganym na świecie jako łajza ale jako obywatel narodu, który czegoś dokonał choć okoliczności temu nie sprzyjały...

PiSiory niszczą wszystko. Niszczą naszą dumę, tożsamość...

I to jest problem.

I mówi to Ja, który widział beznadzieję za rządów PO.

Zastanów się nad tym Pawle.

Zgadzam się z Tobą,dlatego ja odniosłem sie tylko do "przypadku Piniora" ale zaraz zlazły się trole,których jedynym pomysłem na dyskusję,była chęć zmanipulowania mojej wypowiedzi. Tak postępują kanalie. Wiele spraw mnie irytuje a bardzo wiele wrecz wk..wia. Jak słyszę morawieckiego,który pierdzieli o ciężkiej pracy posłów,albo jak kłamie na temat podniesienia kwoty wolnej od podatku,jak widzę kombinowanie z ustawą dotyczącą zgromadzen,to mnie bierze,ale ja napisałem tylko co myślę o działaniach dotyczących Piniora,resztę bzdur dopisały kanalie,nic na to nie poradzę.

Ten Skurzewski nie może po spokojności, awanturujący taki zawsze...

Może,pod warunkiem że nie manipuluje sie,lub wrecz kłamie na temat jego wypowiedzi,tylko tyle!

To jest ojciec narodu który łączy..................

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

( 2 filmy z powitania tego tam )

Koleżanki Koledzy

od roku mam demontaż tego co nazywamy państwem co dzień jesteśmy świadkami podzielenia na tych lepszych(w adresie powyżej) i tych z najgorszego sortu

wiele słów przez ten czas napisano ,............

czy mamy patrzeć i nie reagować?

15267870_344835929224456_7871931870242816440_n.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Myślę,że 13.12. to byłaby dobra data do masowej demonstracji antypisowskiej.Potem należałoby wprowadzić miesięcznice czyli 13 każdego miesiąca demonstracja.

Niedawno wróciłem z Kartuz tam bardzo wiele osób spotkanych ma dosc tej tzw....zmiany

Piękne miasto ludzie w większości mili ( były incydenty) ale ogólnie bardzo pozytywne wrażenia

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

A nasza kochana moderacja to ucina sobie właśnie drzemkę?

A drogiego usera adalberta,który nawtykał mi od wioskowych głupków nagle sumienie ruszyło i postanowił zaprotestować wobec oczywistych faktów?iwaszczukiewicz to łgarz i kanalia,dlaczego?wyjaśniłem,przy okazji sobie skopiowałem,gdyby jak zwykle paru troli zechciało odwracać kota ogonem.

Jak na razie, (p)rezydęt d**a przed chwilą zszedł z mównicy w toruniu z całkiem brązowym noskiem. Już dawno nikt tak głęboko nie właził bez wazeliny w niewymowny otwór łojca łoszuścika. Klesze pośladki zostały wylizane do czysta, a (p)rezydęt bezczelnie i wprost zadeklarował przed mikrofonami i kamerami oficjalne państwowe poparcie dla radyjka z ryjem i tivisram.

Kiedy Trybunał Stanu ???

a jak nazwiesz kogoś kto podnosi argument i nie potrafi go rozwinąć? debil?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ty wydałeś wyrok już wcześniej.

Napisałeś tak,łgarzu.

Wróce do tego wątku jak upublicznią kwity na Piniora. Według prokuratury to złodziej,jeśli to prawda to z ciekawością poczytam wpisy wszystkich oburzonych obecnym postępowaniem Prokuratury wobec Piniora. Czas świętych krów,ktore uwłaszczyły sie z komuną po okrągłym stole i oplotły ten kraj jak ośmiornica minął. Czekam na rozwój wypadków. Obrońcom establishmentu,jako przyklad podaję Izrael,gdzie w pierdlu przebywa obecnie dwóch niegdyś prominentnych polityków z abolutnego świecznika,premier i prezydent,jeden za łapówkę,drugi za gwałt,w Polsce,gdyby jakiś styropianowiec dopuścil sie takiego czynu a Pinior według śledczych jest łapówkarzem,może liczyć na kod,lub całą rzesze pożytecznych idiotów.

Podczas gdy ja napisałem to co powyżej. Dorobiłeś mi mały człowieczku gębę i spowodowałeś zlot podobnych tobie kanalii,w dodatku zrobiłeś to z premedytacją!Więcej gadał z tobą nie będę,bo nie jesteś wart nawet żeby cię opluć. Poczekam sobie na punkty karne,ale każdemu kto wejdzie z tobą w polemikę,będę przypominał,żeś łgarz i kłamca.

Ale dalej mnie intryguje skąd np. Robert dowiaduje się o istnieniu np. tego tam blastingnews. Kto mu to podsuwa? Innymi słowy co czy kto jest działem PR tego przemysłu post prawdy.

No stary...wrózka zębuszka...siedzi i podsuwa...

Twarzo-ksiazke (FB) masz? Tam wystarczy ze ktos ze znajomych to przeczytał i juz masz "podsuniete".

A czekaj sobie ,czekaj.Rzeczywiście polemika z tobą nie ma sensu.Nie wiem czemu to czynię.

Dobrze,że zacytowałeś swój post.Przecież tam wyraźnie insynuujesz,że Pinior dorobił się w sposób nielegalny.

Natomiast ta erupcja chamstwa przybiera już rozmiary paranoi.

A drogiego usera adalberta,który nawtykał mi od wioskowych głupków

Drogi user Adalbert - przez "A" jeśli łaska, bo tak właśnie się to pisze, sam pracuje na swoje nagany czy punkty od moderacji. I z pokorą przyjmie za wioskowego głupka i krzykacza czy napomnienia czy regulaminowe kary. User Adalbert tylko oczekuje, że moderacja nie będzie karać tylko za wioskowego głupka i krzykacza ale i za zdaniem usera Adalberta epitety cięższego i poważniejszego kalibru jakich używa Drogi ( bo to się pisze przez "D") user Paweł Skurzewski.

User Adalbert nie oczekuje już, że moderacja zrobi w końcu porządek z takimi trollami jak Drogi user Paweł Skurzewski. Stracił już niestety nadzieję...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Drogi user Adalbert - przez "A" jeśli łaska, bo tak właśnie się to pisze, sam pracuje na swoje nagany czy punkty od moderacji. I z pokorą przyjmie za wioskowego głupka i krzykacza czy napomnienia czy regulaminowe kary. User Adalbert tylko oczekuje, że moderacja nie będzie karać tylko za wioskowego głupka i krzykacza ale i za zdaniem usera Adalberta epitety cięższego i poważniejszego kalibru jakich używa Drogi ( bo to się pisze przez "D") user Paweł Skurzewski.

User Adalbert nie oczekuje już, że moderacja zrobi w końcu porządek z takimi trollami jak Drogi user Paweł Skurzewski. Stracił już niestety nadzieję...

Masz prawo do własnego zdania,ja też czekam na dzień,w którym Moderacja zrobi porządek z takim trolem jak ty,drogi adalbercie. Twojego wysublimowanego wpisu,dotyczącego wioskowej głupoty

(rzekomo mojej)nie zgłaszałem,więc spokojny bądź o swoje 4 litery.

Większa kasa.

tamten ma jaja, nasz ma tylko długopis.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.