Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 Twoja diagnoza jest jak zwykle fałszywa.Tylko 19% ludzi chce Polski skłóconej ze wszystkimi sąsiadami.z UE,zarządzanej przez nawiedzonych dyletantów,klerykałów nieliczących się z zasadami demokracji i ekonomii.Za wizją wszechwładnego państwa wtrącającego się we wszystkie aspekty życia obywateli.

747 Twoja diagnoza jest jak zwykle fałszywa.Tylko 19% ludzi chce Polski skłóconej ze wszystkimi sąsiadami.z UE,zarządzanej przez nawiedzonych dyletantów,klerykałów nieliczących się z zasadami demokracji i ekonomii.Za wizją wszechwładnego państwa wtrącającego się we wszystkie aspekty życia obywateli.

Z pewnością mniej, skrajnych idiotów jest znacznie mniej.

Jarosław Kaczyński bawi się Wami jak dziećmi

Kaczyński nie ma już nic do gadania. Już nikt się z nim liczy. Oto już nastąpiła walka o tron wśród ekipy rządzącej. Właśnie jesteśmy świadkami tego wydarzenia.

Żenadą to jest to,że szef partii rządzącej walcząc z opozycją posługuje się nielegalnymi nagraniami służb specjalnych.To świadczy o upadku demokracji w naszym kraju.

Nie jest to prawdą,to świadczy o nagranych i ich upadku.

Akurat tutaj dobrze, że nie dotrzymał swojego słowa, ale sam fakt kolejnych kłamstw nie tylko wyborczych, ale i tych już z czasu jego ,, prezydentury'' świadczy o tym z kim mamy do czynienia.

A pamiętasz co obiecywał Tusku-Peruwiańskie słońce?Więcej nie dotrzymał obietnic niż wszystkie poprzednie rządy!I nic nie widzę krytyki.

Rzeczywiście ciekawa sprawa z tymi nagraniami. Są na nich wyłącznie przeciwnicy PiS a nagrania pojawiają się na zawołanie wtedy, gdy reżim ma problemy i trzeba od nich odwrócić uwagę.

Jestem Europejczykiem.

Aha. Czyli cała zasługa Dudy jest taka, że nie jest w niczym lepszy ani gorszy od poprzedników (może za wyjątkiem klęczenia). I za to mamy go kochać? Słabiutko.

Jestem Europejczykiem.

Jaruś,gdzie to u mnie wyczytałeś?Duda jest jaki jest,ani lepszy ani gorszy a na pewno do kochania Dudy jest bardzo daleko.Zobaczymy co wyniknie dalej, z Maciarkiem-Oszołomem i z wetem.

Typowe PiSowskie pier...nie. Jak złodziej, to od czego jest prokuratura podległa panu Zbyszku? Gdzie są służby podległe Kamińskiemu i Błaszczakowi? Czemu nie ma aktów oskarżenia?

Pieprzysz dennie głupie kawałki dla matołkowatego elektoratu PiS, zlituj się nad nami i nad sobą.

Jestem Europejczykiem.

Oho, Coś Kolega jakby wytrzeźwiał. Ciekawe, ale nie jestem w tym przypadku optymistą więc przewiduję, że otrzeźwienie jest wyłącznie chwilowe.

Jestem Europejczykiem.

Nie zgodzę się z tobą i dam jeszcze jeden przykład.Nagrano żonkę kolesia,który to nagranie zlecił jak dawała ciała kochankowi i co winien jest zdradzany mąż bo nielegalnie nagrał żonę?Mylisz pojęcia.Ci nagrywani są tak samo do pogardzenia.

A co do PiCmanów to nie przypisuj mi ich ani innym,którzy będą krytykować PO.

Czemu nie ma aktów oskarżenia?

Chciałoby się...

Szukasz frajerów, żeby zamknęli żulików i dali obrońcom demokracji powód do protestów, manifestacji, a z żulików żeby tzw zachód zrobił męczenników i dawał ultimatum, kolejne, no po wyjściu to już elita by była pierwszorzędna, styropianowa..

Jaro, weź się w garść, nie będzie już tak jak było, tu teraz rządzi USA.

Proste pytanie - skoro twierdzicie, że są złodziejami to dlaczego przez dwa lata rządów PiSowskiego reżimu nie powstały akty oskarżenia??? Za głupi są?

Co do nagrania - przykład jest kompletnie bezsensowny.

Jestem Europejczykiem.

Fajni są ci niepismani,którzy wyłącznie atakują PO i niedostrzegają,że od dwóch lat rządzi PiS.To się nazywa chyba obiektywizm?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.