Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 22 Gru 2006, 16:40

>dudivan >>> a ty zdaje sie szkalujesz kraj na forum anglojęzycznym.

A co ja, biedny żuczek znaczę wobec Pejsatego Richelieu?

Chetnie dajesz po mordzie, sam chowając sie za

>tatusia jak po mordzie chcą dać tobie.Czy ty masz tak naprawdę jakąś mordę?.Zeby mieć mordę trzeba

>mieć coś na czym ta morda by sie trzymała.

Roztopiło ci się słonko nagle w plusze,

Choć powinno obiektywnie wszystko grać.

Transcendentny spokój kładzie się na duszę

Coś dziwnego się zaczyna w tobie dziać.

W innych krajach nazywają to "weltszmercem"

I tabletki na to różne muszą brać.

A Słowianin z duszą jasną, rzewnym sercem,

Musi na to wziąć i komuś w mordę dać.

I dopieroż to okrutne są katusze,

Gdy dokoła taka pustka, że psia mać!

Tu się czuje: dać po mordzie komuś muszę,

A tu nie ma - a tu nie ma komu dać!

W mordę dać, w mordę dać.

Nie ma komu w mordę dać!

To nie musi wcale być antagonista

Taki facet na uboczu może stać.

Bezinteresowna chęć to jest i czysta

Można nawet go przeprosić i mu dać.

W mordę dać, w mordę dać

Przeprosiwszy, w mordę dać!

jar1, 22 Gru 2006, 16:25

>"Jej prostolinijność i uczciwość ujęły niejednego warszawiaka, zmęczonego polityczną grą bliźniaków

>Lecha i Jarosława Kaczyńskich, którzy kierują państwem w oparciu o chaotyczną koalicję z populistami

>i skrajną prawicą" - czytamy w "Le Monde".

pieprzysz.. ?

bo mię ujęłła prostalinijność jóźwy maryna

choć nie czytam lemonde

jar.. te święta będą szczęśliwe, a przynajmniej wolne od deprech

dobre jedzonko, picie [W MIARĘ]

nie bój nic..

a sylwek jeszcze lepszy

tak jak szczęśliwa 7ka roku 2007!

To już nie zwykły skok na "SKOK", to jest normalny napad na bank!

Dokonany przez nieatrakcyjny PIS za pomocą atrakcyjnego kazia.

Przemysław Edgar chce wybudować międzynarodowe lotnisko w Kielcach. Lepper chce napisać książkę.

Dwa Wieśmaki na wynos proszę!... to znaczy niech lepiej opuszczą KaczyLand.

Idą Święta, zapewnie jakiś polityk się wychyli i przypadkiem przemówi ludzkim głosem. Niech więc tak zrobi używając choćby skrótu myślowego.

Taaaak, LeStat, Jaruzel do ciebie przmówi o północy. Że zarządza na terenie całego kraju że nie ma żadnych świąt a jak ci się komuś nie podoba to dostanie w ryja! Na pocieszenie, żebyś się mógł pomasturbować estetycznie wstawią ci foto knurzej facjaty Kwaśniewskiego. Piękny Lolo, osia jego mać!

• Redaktorzy

"prostolinijność i uczciwość atoposa ujęły niejednego warszawiaka, zmęczonego polityczną grą Vlada, Rozmaryna, BanBana, sopoty i im podobnych, którzy kierują wyplataniem obraźliwych głupstw w oparciu o chaotyczną koalicję z samymi sobą" - czytamy w "Le Monde".

• Redaktorzy

atopos był uprzejmy powiedzieć:

"Przeczytalem to wszystko tylko po to, zeby stwierdzic, Ty - SKONCZONY MATOLE, ze znowu - NIC NIE ZROZUMIALES ! Nie pytalem Cie JOLOPIE, czy sie WYWIAZUJESZ czy nie, tylko - CZY JESTES czy NIE JESTES - Moderatorem na HFM !!! To ze sie z NICZEGO dobrze nie wywiazujesz, to KAZDY WIDZI ! Twoja narzeczona zapewne - tez !"

...

Natomiast ja odpowiadam, żeby już było konkretnie i wyczerpująco, a także w celu zamknięcia tej żałosnej wymiany zdań:

Tak, wstrętny gnoju, odpowiedziałem na twoje debilne pytanie, tylko z powodu kłopotów z małymi literami nie byłeś widocznie w stanie tej odpowiedzi przeczytać. Odpowiedź brzmi tak - podaję jeszcze raz, żebyś nie musiał znowu wracać na hi-fi i z mozołem szukać. A teraz, jeśli idzie o mnie, sp***dalaj.

Natomiast co do gróźb karalnych, proszę bardzo - jeśli kiedyś cię spotkam, to skuję ci tyłek na niebiesko, nie brudząc sobie rąk, kijem, tak jak to należy czynić z agresywnym chamem. Chyba że przedstawisz zaświadczenie o niepoczytalności, wtedy dostarczę cię tam, gdzie twoje miejsce, w kaftanie bezpieczeństwa.

Pozostałym życzę serdecznie Wesołych Świąt i przepraszam za wyskoki tego zapienionego pajaca. Może niektórzy koledzy uznają, że posunąłem się za daleko, jednak pozostali mam nadzieję uznają, że byłem mimo wszystko sprowokowany. Trzymajcie się, i do poczytania po świętach.

>jozwa maryn

Widzisz jozwa ! :)

A chyba nie uwierzyles za pierwszym razem, kiedy Ci powiedzialem,

ze jestes dla mnie przewidywalny jak woda w klozecie dla hydraulika !

Robie z Toba i bede robil (kiedy mnie najdzie ochota) - CO CHCE ! :))

Posypales sie, jak Twoj najlepszy kolega : Jazz :-) !

Moim skromnym zdaniem, OBAJ jestescie juz - DEFINITYWNIE skonczeni na Tym Forum !

Z OBU WAS wyszly - trociny, malosc, zwykla podlosc i manipulacja !

Rozszyfrowani, dajecie ujscie podlym prymitywnym emocjom i ... co dalej ?... KICHA !

Byc moze tolerowani jeszcze przez jakis czas bedziecie z litosci, jako dwoch, smiesznych,

totalnie SKLAMANYCH - Pajacow, ale to chyba wszystko (i tak za duzo), na co mozecie Tutaj liczyc !

Agresywnym chamem okazales sie - wylacznie Ty i to dopiero z tym wpisem,

bo dotychczas ukrywales sie pod maska wrednego, oslizglego, gnidowatego i mendowatego - padalca !

A za wszelkie wyskoki, przepraszaj w SWOIM IMIENIU - hucpiarzu i prostaku !

>jozwa maryn

A kto to jest : sopota, Rozmaryn, Mandaryn, LaBanBa, BanBanTulipan etc. nie masz - PAJACU bladego pojecia,

wiec nie osmieszaj sie jak swego czasu Lukar, banujacy ludzi nie majacych fizycznie z "atoposem" nic wspolnego !

>jozwa maryn

Mozemy nawet tak zrobic, ze w pewnym momencie umowimy sie i WSZYSCY jednoczesnie,

bedziemy na AS i to na tyle dlugo aby sprawdzic kto, z jakiego IP i z jakiego miasta surfuje !

A jesli wtedy, kolejny raz wyjdziesz na - DURNIA, to obiecasz,

ze nigdy Swego klamliwego ryja na Tym Forum nie pokazesz !

Chyba tyle "honoru" - posiadasz ?!

Czy sie myle ?

Vlad, ty osle. Zanim polece dzisiaj na narty, mam troche czasu wiec poswiece ci kilka minut swojego cennego czasu. Matole. Zaczne od tego, ze w Kongresowej mialem wlasciwie podejsc, ale (serio) kiedy niemal sie o mnie orales "jaralo" od ciebie odorem potu i brudu, wiec odpuscilem sobie spotkanie. Muszisz tez naprawde dobrze zastanowic sie nad swoimi zabiegania prowokacji, namolnego i niekonczacego sie obrazania ludzi oraz przede wszystkim psucia tego forum. Byc moze, ze w rzeczywistosci jestes inny, natomiast twoja rola tutaj, droga ktora sie poslugujesz (powiem ci w bardzo szczerze), nadmiar twojej meczacej bezczelnosci wywola czestu wsrod ludzi usprawiedliwiona agresje. Pisze ci o tym, poniewaz nie jestes az tak glupim gnojem, zeby nie pamietac jak mala jest np warszawa i jak latwo w efekcie mozesz po prostu (niekoniecznie akurat od Jozwy), ale dostac w morde. Zwroce ci uwage ze to jest taka tendencja samobokcza i jezeli nie zmienisz tonu, swojego opryskliwego zachowania pod parasolem "wolnosci slowa", Vlad, uwierz mi, predzej, czy pozniej ktos ci da bardzo bolesny wp***dol. Nie bedzie tam syriusza, nie bedzie twjej malgosi, nie bedzie twojej "sztuki", bedzie to proste. Wychaodzac z domu, czy z jakiegos koncerty, czy ze sklepu, podejdzie do ciebie jeden, dwoch facetow i zleje ci po pysku w bardzo dobitny sposob. Jezeli nawet w towarzystwie znajdzie sie Malgoska i inni twoi znajomi, gwarantuje ci, ze stana biernie wryci patrzac sie jak jestes lany po pysku przez kilku wkurwionych facetow. Mocno po mordzie. To nie bedzie az takie zle. Najgorszy bedzie moment, kiedy juz odejda i twoi zapewne bardziej pedalscy niz mescy znajomi zbiora cie z dziurawego warszawskiego chodnika wysluchajac twoje brednie, ze nie wiesz co sie stalo i dlaczego cie napadnieto. Wiesz, wiec uwazaj.

Jazz :-) ty ośle ty lepiej uważaj bo możesz na tej warszawskiej dziurawej ulicy podejść do niewłaściwego człowieka. I następnie mieć problemy z odejściem. Potem będziesz musiał narty tyłem do przodu zakładać (LOL)

Naobrażałeś tutaj tylu ludzi, że gdyby byli aż tak prymitywni jak ty, to powinni ci nogi w dupie poprzekręcać, twoim zwyczajem zakompleksionego prostaczka o intelekcie mały.

Widzę, że następny prymitywny przygłup prosi się o rozmowę ze smutnym panem prokuratorem. Tym razem warszawskim.

Jesteś brzydki, tępy, brudny i biedny. I będziesz biedny bo jesteś głupi. fruwaj już tam na narty, śmigłowcem lub bez :)))

Wkurwik, nie podniecaj sie zawistny warczacy piesku. W Polsce od pewnego czasu wszystkich straszy sie prokuratorem. LOL. za kazdym razem jak slysze takie brednie ogarnia mna smiech. Wkurwik, pokaz jak wygladasz, moze ci dam przy okazji po ryju? Wlasciwie nie mam powodu, zeby ci dac w mordzie, poniewaz jestes mi zupelnie obojetny i tylko wirtualny, ale tak moze dla rekreacji, przy okazji?

>Jazz :-)

Czy Ty z jozwa, nie jestescie przypadkiem - kochankami ?

Chyba tylko rozmawiajac dlugo i namietnie z dupa przez wiele nocy,

mozna sie tak wzajemnie mentalnie przeniknac i utozsamic !

Gdyby nie nicki w naglowku, nie wiedzialbym ktory jozwa, ktory Jazz !

Ktory piesek, a ktory - suczka !

Bo ktory kundel, a ktory mieszaniec, poznaje za kazdym razem !

Oczywiście Jełopazzik, już się w zasadzie miałem pokazać ale tak też nie z zawiści a pro forma tylko musiałbym cię zatłuc na ulicy jak wieprza, którym niewątpliwie jesteś. A w zasadzie nie mam powodu ponieważ dostarcza mi wirtualnej rozrywki.

Ponieważ jednak słoma z bucików ci tak elegancko i klasowo wystaje i ta polska twoja morda robi za afisz łupkowatości to przytoczę wierszyk który wcześniej wkleił kolega Dudivan – w sam raz dla ciebie i o tobie (choć oczywiście na pewno nie zrozumiesz skojarzenia, półgłówku)

Roztopiło ci się słonko nagle w plusze,

Choć powinno obiektywnie wszystko grać.

Transcendentny spokój kładzie się na duszę

Coś dziwnego się zaczyna w tobie dziać.

W innych krajach nazywają to "weltszmercem"

I tabletki na to różne muszą brać.

A Słowianin z duszą jasną, rzewnym sercem,

Musi na to wziąć i komuś w mordę dać.

I dopieroż to okrutne są katusze,

Gdy dokoła taka pustka, że psia mać!

Tu się czuje: dać po mordzie komuś muszę,

A tu nie ma - a tu nie ma komu dać!

W mordę dać, w mordę dać.

Nie ma komu w mordę dać!

To nie musi wcale być antagonista

Taki facet na uboczu może stać.

Bezinteresowna chęć to jest i czysta

Można nawet go przeprosić i mu dać.

W mordę dać, w mordę dać

Przeprosiwszy, w mordę dać!

Po tym Jełopazz :-) wsiądzie do smigłowca w klacie economy (nosze na płozie hughesa) i odleci na narty do Aspen, które sam jeden otoczy biorąc szturmem wszystkie kobiety, mężczyzn i zwierzęta domowe (LOL)

I tak jest cienias. Małysz kiedy chce skoczyć na narty do Aspen to rozpędza się ze skoczni w Wiśle

>jar1

Na Syriuszu, antysemityzmu - JESZCZE nie mamy !

Widocznie izraelskie, zalogowe rakiety maja jeszcze za krotki zasieg !

A co, tak wyszlo ?!

Czysty przypadek !

Nic nie wiedzialem !

A i tego rodzaju "argumentami", tez nigdy sie nie posluguje !

Pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.