Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaaa, bardzo przepraszam!!! Nie przyjrzałem się dokładnie i myślałem, że trafiłem na wpis TomkaL3 a nie na jakiegoś Pisowskiego proleta. Bardzo przepraszam, teraz już będę pisał do Szanownego Kolegi na adekwatnym poziomie. Jeszcze raz proszę o wybaczenie ale rzadko mam do czynienia z tego rodzaju osobnikami.

Jestem Jarku pod dużym wrażeniem. Pozytywnym oczywiście.

Zauważ jaka i jak szybko zmiana w Tobie postępuje. Oczywiście nie jest tak zawsze. Ale takie momenty określiłbym skokami kwantowymi świadomości.

a kicia ma dziś dyżur. takie wytyczne z centrum dowodzenia?

dziwne że podobnie pisałeś jak go popierał swoim nazwiskiem .

Nie mierz innych swoją miarą.

I mógłbyś przypomnieć co pisałem?

Macie w ogóle jakąś ofertę..ofermę..chyba...

Dla Ciebie i Tobie podobnych żadną.

kicia poważnie oczekuję że będę szukał?

problem w tym że ja nie mam dyżuru. jestem tu prywatnie i nie dostaje hajsu za klick klick więc szkoda mi czasu.

Ale rozumiem że Ty twierdzisz że nigdy nie popierałeś Grzesia w tej sprawie.

Jestem pewny że poważną słabością Waszej strony tzw opozycyjnej jest czynnik osobowy.

Natomiast czynnik osobowy strony PiS-owsko-rządowej nie jest poważną słabością, lecz dramatem i tragedią dla Polski.

Poleciała i znalazła pocieszenie w PISie

Znamienita postać, usunięto ją z powodów, które o PISiorów wzbudzają uśmiech rozbawienia.

Przykładów można znaleźć więcej.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

U Was nikt nigdy nie poleciał - NIGDY

rzeczywiscie wyrzucanie jako jedyny sukces to zaszczytne zadanie kazdego rzadu.Temu akurat tylko to wychodzi bo generalnie nie wychodzi mu nic..Numerek jestes skonczony,Tak ma marginesie poleciało wielu w PO przy okazji sukcesow.A tu bryndza..ale to bardzo dobrze bo łatwiej bedzie stawac z kolan po.Mam nadzieje ze to rolnicy widlami was wygonia.

Przykładów można znaleźć więcej

Nie masz żadnego przykładu, robiliście czystki poleciała Śp min finansów, nie pasowała Wam do układanki oddania Polski Niemcom za bezdurno i okradaniu.

f rzeczywiscie wyrzucanie jako jedyny sukces to zaszczytne zadanie kazdego rzadu.Temu akurat tylko to wychodzi.Numerek jestes skonczony,

Taak.

Macie naprawdę poważne problemy z czynnikiem osobowym..

kogo wyrzucono

Nikogo, masz pecha, nikogo, dopiero po wielkich aferach jako skutek, robiliście roszady, nikt nie został usunięty, z powodu niekompetencji.

Przeciwnie, im bardziej nikłe tym wyższe stanowisko vide Kopacz.

numerek.... chlebowski.

nie mam przyjemnosci gaworzyc z facetem skonczonym.A w skrocie... w normalnym swiecie NIE JEST mozliwe zgromadzenie tylu idiotow naraz.Wam sie udało.

To jest z czego wyrzucac tyle ze jeszcze wielu zostało a nie ma kto ich zastapic.Teraz idiota zastepuje idiote bo ławka krotka.

chlebowski

Wiesz co..brak mi słów, jaką aferę rozpętał Świrski - żadną, poleciał za obciach jaki wytworzył, Chlebowski był aż spocony kiedy tłumaczył się z afery hazardowej podczas konferencji prasowej.

swoja droga chwalic sie wyrzucaniem potrafi tylko idiota.Ne znam wielu oprocz ciebie..Trzeba było pomyslec przed.Wszyscy wiedzieli ze swirski to swir z powodu procesow jak robił.Ale jak swir rozpozna swira?

anie ma kto ich zastapic

To prawda.

Trzeba było pomyslec przed

Dobrze powiedziane / napisane.

chwalic sie wyrzucaniem potrafi tylko idiota.Ne znam wielu oprocz ciebie.

Pomówienie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.