Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywistym jest to, ze jako analityk jesteś spalony w sieci. Zajmij się więc swojom Hujniom i badaniami a właściwie dosypywaniem Calgonu do pralek automatycznych i ręcznych typu Frania.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

legł w gruzach

Nie żartuj, skoro mój niby legł to co mają napisać inni...?

Palikociarze, Peowcy, etc..

Mnie interesowało tylko zamykanie, jeszcze jest jakaś szansa, że jak będą sądy to się zacznie żwawiej..

Oczywistym jest to, ze jako analityk jesteś spalony w sieci. Zajmij się więc swojom Hujniom i badaniami a właściwie dosypywaniem Calgonu do pralek automatycznych i ręcznych typu Frania.

Mylisz się, nikt w Polsce jako polityk nie dorównuje Jarosławowi Kaczyńskiemu, pomimo wszystkich elementów, które można by potraktować jako zarzut.

Ostrzegałem i przypominałem, że wybory a władza realna to dwa różne światy, że układ władzy nie odda pisałem ok 2012 roku.

Nic innego nie było treścią moich analiz, przykro mi fox, ale Wasze projekcje kazały Wam zrobić ze mnie osobę popierającą PiS jako partię polityczną, tak wyglądają fakty, biedni ludzie, działacze PiS nie mogli być traktowani w kategoriach innych jak idący do władzy zmiennicy dotychczasowego układu urzędniczego.

Fox, Ty mnie ciągle z kimś mylisz, to jest już nie uciążliwe a śmieszne.

powinni skończyć w pierdlu

Wszystko zależy od tego czy dopuszczą się przekroczenie prawa.

Z nikim Cię błaznie nie mylę.

Nie jestem błaznem, wiesz o tym i to Cię dręczy..

Naród rozliczy rządzących w wyborach, osądzi, kto cofa a kto popycha do przodu..

Niemcy sporo tu zainwestowali, teraz USA im pomieszało szyki, reszta jest bez znaczenia, innej polityki tu nie ma, nawet Rosja jest na dalszym planie.

Wracaj do badań nad Hujnom i Calgonem.

Ten kierunek rzeczywiście wygląda mi na bardziej obiecujący (ze względu na osobę badacza rzecz jasna).

Jestem Europejczykiem.

zapalę telewizor

Już Ci tyle razy mówiono abyś nie palił więcej tego świństwa.

Mylisz się, nikt w Polsce jako polityk nie dorównuje Jarosławowi Kaczyńskiemu

To się akurat zgadza. Nawet jakby takiemu Schetynie obciąć nogi przy samej d... nadal byłby wyższy.

ODI1L3VfMS9jY19mODA0Zi9wLzIwMTgvMTAvMTgvODI1LzM2MS9jOGMwZjA3YjdhZDc0ZTc1YTQ0NTRmOTMyYTgwYzFmOC5qcGVn.jpeg

Mateoł pojechał do Merkel powiedzieć co mają na Tuska..żeby już schowała BND te swoje PSY z Onetu z tymi swoimi rewelacjami na premiera Mateoła..bo jak nie to to co pokazano na temat PSL, Kośiniaka, Pawlaka, to tylko drobny pokaz możliwości jakie czekają do użycia..

Widać że Angela zrozumiała przekaz, jest żenująco rozbawiona, próbuje obrócić wszystko w żart...wicie..rozumicie..Mateoł, kopiemy się, ale tylko po kostkach...

Kolego, obecne wybory nie są głosowaniem na ugrupowania polityczne, tylko na samorządowców, gospodarzy, konkretne osoby, znane społecznościom lokalnych.

Małgosia czy Patryk, na pewno zasługują na zaufanie, barwy partyjne nie mają tu nic do tego.

Kolego, obecne wybory nie są głosowaniem na ugrupowania polityczne, tylko na samorządowców, gospodarzy, konkretne osoby, znane społecznościom lokalnych.

Małgosia czy Patryk, na pewno zasługują na zaufanie, barwy partyjne nie mają tu nic do tego.

Całkiem ci się we łbie pomieszało. Prezesa już nie kochasz i jego ludzi?

Jestem Europejczykiem.

jak nie oni to kto, partie z procentowym poparciem, a może KO czy PSL..?

No fakt, taki jaki taki ponoć bezpartyjny bidula ;-)))

P.S.

Bombofiec: wypuścili czy piguły przestały działać?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

nikt w Polsce jako polityk nie dorównuje Jarosławowi Kaczyńskiemu

Łomatko!!!

Zamachu jakoś nie rozkminił, mimo że wycieczka sie ponoć udała.

Słuchaj taśm klecha.

Zrób kontrolę..

Nie jadam odgrzewanych i podejrzanych ;-)

Można się zatruć jak krzywousty.

Sam jesteś pigułą..gdzie jest moderacja..

Prawdopodobnie szykuje dla ciebie zapasowe lotnisko ze mgłą i przykrótkim pasem...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Jesteś z Zjednoczonej Opozycji..?

Nie, z pomorza, tego tykanego niedobrym dotykiem pisowskiego szpadla.

Polski by już nie było gdyby nie Jarosław Kaczyński.

Weź całą garść.

Znaczy - zaczęły działać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.