Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, bubusia napisał:

Poza wszystkim, to chyba jednak PO bylo prekursorem netowym, co dawalo im duza przewage, a potem sie po prostu wyrownalo.

I tyle

Tutaj tez nie dostrzegasz symetrii?

Jak słyszę i czytam tych wszystkich symetrystów to rzygać mi się chce. To pieprzenie że "wszyscy tacy sami".

Otóż nie, nie wszyscy tacy sami. Jakoś w sprawozdaniach innych partii nikt nie doszukał się faktur za "wpisy automatyczne", a jestem pewny że szukano bardzo pilnie.

45 minut temu, Dominic2509 napisał:

ponownie obłuda fałsz i zakłamanie. 

jaro dobiera sobie fakty tak aby pasowały, reszte pomija. 

przynajmniej śpi spokojnie. 

O - następny krętacz. Jak mu się pokaże że czarne jest czarne to płacze i coś pieprzy o dobieraniu faktów.

Fakty są jakie są.

Jestem Europejczykiem.

Pewnie sa swieci i hejterow nie zatrudniaja, albo lepiej to ukrywaja:)

Udajesz naiwnego, czy nim jestes?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 minut temu, bubusia napisał:

Udajesz naiwnego, czy nim jestes?

udaje bubus ale lepsze to niz udawac durnia.

znajdz sprawozdanie, znajdz swiadkow i przybadz.

nikt nie bedzie walczył z twoja umyslowa pierdziawka.

Czyzbys doswiadczyl? 

PO po prostu nie zatrudnia hejterow, nie ma sprawozdania, nie ma hejterow:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

No przykro mi

pietrzak, a mnie nie zapomniales polajkowac:)

tu dla bubusia specjalnie.Cekamy na jego mondre co Ty, Hameryke odkryles, wszystkie to robia

Paweł Adamowicz był w minionym roku ponad 100 razy atakowany w programach TVP. Zarzucano mu złodziejstwo, zdradę polskich interesów na rzecz Niemiec czy zakłamywanie polskiej historii – czytamy w artykule Cezarego Michalskiego w najnowszym numerze tygodnika "Newsweek". Autor powołuje się na monitoring programów telewizji publicznej, który prowadzi Krzysztof Leski.

Autor artykułu pisze, że po zdobyciu władzy w 2015 roku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zbudowało całą sieć instytucji propagandowych, która używa języka nienawiści o natężeniu nieznanym w Polsce po roku 1989 (nawet jeśli życie polityczne III RP nigdy nie było sielanką).

Fabryka nienawiści
Jego celem jest zohydzenie, odczłowieczenie, a w konsekwencji uzyskanie społecznego przyzwolenia na ostatecznie zniszczenie nie tylko politycznej opozycji wobec PiS, ale także środowisk sprzeciwiających się władzy lub choćby przez władzę niekontrolowanych, takich jak np. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dużo piany na ustach a brak nawet jednego przykładu na poparcie swojej teorii. A fakty, orzekł to sąd, są takie, że dopuścił się przestępstwa ale prokurator uznał że można see odpuścić. Zmieniła się władza, zmieniono ocenę, że jednak nie można warunkowo odpuścić i to się nazywa wściekłym atakiem na prawego uczciwego czlowieka, a media które to podają to czyste zło i mordercy. 

ps. a Cejrowski to gdzie się myli w swojej ocenie sytuacji? 

ps.2. orzeka to sąd on wyraził swoją opinię. Kto łyka takie banialuki? Myślałem, że tu dorośli, którzy na takie tanie chwyty się nie nabierają...no cóż. 

świnka dobrowolnie nie odejdzie od koryta. koleś który obrażał swoich pracowników śmie wytykać innym złe zachowanie.

obłuda fałsz i zakłamanie. 

polityczna poprawność nie pozwala wam nazywać rzeczy po imieniu. 

dopuścił się Adamowicz przestępstwa? co orzekł sąd? nie ja, niezawisły sąd. oczywiście, że to tragedia ale to nie znaczy, że nie wolno o tym mówić. 

49 minut temu, muls napisał:

jakby to powiedział Himilsz..bach.To jest ponizej mojej godnosci....nawet jak leze pijany w trupa.

pijany w trupa i godność???

57 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jest kategoria ludzi którzy nie zasługują ani na polemikę ani nawet na szacunek. Dlatego odpuszczam sobie.

brak argumentu. gdybyś miał jaja nic byś nie napisał tylko się zachował z honorem jak na mężczyznę przystało.

No coz, mamy swoj Smolensk, trzeba to wykorzystac, moze teraz damy rade. Oni dali, to i my damy.

Tu masz program dzialania:

"Co? Boli? Niech boli. Czym mocniej tym lepiej. Myślałeś, ze tylko wy macie monopol na robienie polityki na trupach? Właśnie się skończył. A, że kaliber wydarzenia i w sensie politycznym i medialnym bardzo znaczący, hucpa Smoleńska już zdechła, to i opozycja i w tej dziedzinie przejmuje inicjatywę i zdobywa ogromną przewagę. Że kampania wyborcza już w toku to będą i miesięcznice (może nawet i tygodnice), będą milczące (przynajmniej na początku) marsze ze świecami, ulice Adamowicza, jego pomniki i te wszystkie cuda wianki, które wyprawiał PiS. Tak, zabójstwo Adamowicza, to cios dla pisiarstwa jakiego od bardzo, bardzo dawna nie dostało, czego wasze rozpaczliwe popiskiwanie i żałosne próby odwracania kota ogonem najlepszym dowodem. Nie da się tego wydarzenia i jego skutków niczym, po pisiarsku "przykryć", zamaskować, zmarginalizować. Po raz kolejny sprawdza się porzekadło, że kto mieczem wojuje, od miecza ginie.Jest jeszcze gorzej nisz myślisz. Gorzej, bo wszelkie metody i sposoby "gry trupami" już pisołki przetrenowały, nie trzeba niczego nawet wymyślać, wystarczy skorzystać z gotowych wzorów. Że pisiołki jak pisiołki mało generalnie lotne i wyrafinowane to wystarczy tylko nieco te metody "podrasować" i "grać" ile wlezie. I będzie się grało, tak grało, ze aż wam pójdzie w pięty. Tak, masz się czego obawiać... "

Kumasz kolego iwaszczukiewicz, i inni od szacunku i Himilsbacha, czujecie jadzik

Kolego bubusia.Trzeba być naprawdę niegodziwcem aby nie widzieć różnicy pomiędzy katastrofą lotniczą cynicznie i kłamliwie wykorzystaną dla intrygi politycznej a morderstwem dokonanym przez psychopatę,który nasiąkł pisowską nienawiścią.

Tu nie ma nic do kumania kolego bubusia.Tu trzeba mieć zasady.

Szczur z którym nie mam zamiaru rozmawiać próbuje mnie podpuszczać. Już mu odpowiedziałem, jak nie zrozumiał to trudno.

Na dobranoc niech sobie przeczyta bajkę o wężu.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kolego bubusia.Trzeba być naprawdę niegodziwcem aby nie widzieć różnicy pomiędzy katastrofą lotniczą cynicznie i kłamliwie wykorzystaną dla intrygi politycznej a morderstwem dokonanym przez psychopatę,który nasiąkł pisowską nienawiścią.

Tu nie ma nic do kumania kolego bubusia.Tu trzeba mieć zasady.

Tylko tyle zrozumiales z tego cytatu, a moze tylko tyle chciales zrozumiec, obstawiam to drugie, bo jednak wierze w twoje myslenie

Zabawne jak ludziska sobie interpretuja, tak dla wygody i wlasnego swietego spokoju.

Bubek płacze że ktoś uwierzył w propagandę uprawianą w reżimowych mediach że opozycja to samo zło.

Chociaż nie, on  nie płacze nad tym, że zginął człowiek tylko nad tym, że PiSowi spadną z tego powodu notowania.

Jestem Europejczykiem.

Kumasz kolego babusia, że w Smoleńsku był wypadek, a w Gdańsku publiczny mord o podłożu politycznym? Kumasz kolego babusia, że kaczorek i szalony Antek z pełnym rozmysłem i na zimno wymyślili i od lat, całkowicie zresztą nieskutecznie usiłują wmówić, że WYPADEK w Smoleńsku nie był wypadkiem, a zamachem za którym stoi Tusk, PO, i kto tam się jeszcze nawinie. Ale cieszę się, że to co z taką lubością po raz już któryś cytujesz dotarło i wryło się w pamięć. Wydrukuj sobie i powieś na lodówce celem jeszcze lepszego zapamiętania i przyswojenia. Tak, tak do wyborów będzie wyglądać to co się będzie działo w polskiej polityce i żadne wasze popiskiwania o mowie nienawiści i inne nieudolne propagandowe zagrywki pisiarstwa tego nie zmienią. Żadne. 

To raczej ten co uwierzyl nie placze, tylko sie raduje, z duza dawka podniety, ze w koncu bedzie mozna grac trupami i odzyskac wladze.

Nie wiem kto to napisał i właściwie nie obchodzi mnie to.Nie podoba mi się założenie ,że druga strona ma czy będzie miała podobne motywacje czy chęci jak PiS po Smoleńsku.Natomiast zgadzam się,że PiSowi to bardzo zaszkodzi.

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem kto to napisał i właściwie nie obchodzi mnie to.Nie podoba mi się założenie ,że druga strona ma czy będzie miała podobne motywacje czy chęci jak PiS po Smoleńsku.Natomiast zgadzam się,że PiSowi to bardzo zaszkodzi.

no kto to napisal, to ci nie powiem, ale mu wyszlo:)

A zacytowalem, bo prosiles o analogie

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Bubek płacze że ktoś uwierzył w propagandę uprawianą w reżimowych mediach że opozycja to samo zło.

Chociaż nie, on  nie płacze nad tym, że zginął człowiek tylko nad tym, że PiSowi spadną z tego powodu notowania.

On płacze z dużo bardziej prozaicznego powodu. Otóż biczyk którym PiS od lat okładał opozycję się złamał ze starości, a tu nagle opozycja dostała w rękę nie biczyk, a solidne biczysko. I płaczę, bo nie może uwierzyć, że teraz nie on, a jego będą okładać.

3 minuty temu, bubusia napisał:

no kto to napisal, to ci nie powiem, ale mu wyszlo:)

A zacytowalem, bo prosiles o analogie

A ja uprzejmie proszę o podanie autora.

Jestem Europejczykiem.

No bardzo placze kolego adalbert, ja mysle, ze moja sytuacja zyciowa teraz ulegnie tak diametralnej zmianie, ze nie wiem czy przetrwam:)

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

A ja uprzejmie proszę o podanie autora.

Przepraszam, ale nie moge, moze sam sie poda:)

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

bubusia

jak tych analogii nadal nie widzę.

nie wierze

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.