Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, muls napisał:

ale wystarczy popatrzec na pysie zeby zobaczyc z tylu ogonek.

Pokaz moze swoj pys, zobaczymy czy jest ogonek

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Pewnie, wzbudza negatywne emocje, kpina to tez hejt, do niczego dobrego nie prowadzi

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

"Słowa ojca Ludwika Wiśniewskiego o potrzebie zwalczania nienawiści w życiu publicznym wstrząsnęły uczestnikami uroczystości pogrzebowych w związku ze śmiercią śp. prezydenta Pawła Adamowicza. - To nie jest wezwanie do mnie, ale do tych, którzy spowodowali tę sytuację - powiedział po mszy Grzegorz Schetyna"

"Po moich słowach była reakcja prezydenta Andrzeja Dudy. W programie Moniki Olejnik podziękowałem mu za to. Po jego słowach wydaje mi się, że powoli do ludzi zaczyna docierać. Nie można bezpodstawnie mówić, że ktoś zbrodniarzem i złodziejem. Jeżeli ktoś tak mówi, to nie ma prawa zajmować wysokiego stanowiska - podkreślił o. Wiśniewski.

Duchowny skrytykował też Grzegorza Schetynę, który po jego słowach uznał, że są one skierowane przede wszystkim do partii rządzącej. - Jak można było powiedzieć, że to wezwanie było skierowane do innych? A oni są niewinni? Jeżeli ktoś na takim stanowisku uważa się za niewinnego to się kompromituje - stwierdził."

Tak dla poprawy humoru

10 minut temu, pietrzak napisał:

Zawsze śmieszne.

No coz pietrzak, nic nie rozumiesz, i chyba szkoda na ciebie czasu, wklejaj dalej.

Takimi jak Ty net stoi, dlatego ciezko bedzie cos zmienic

18 minut temu, bubusia napisał:

Pewnie, wzbudza negatywne emocje, kpina to tez hejt, do niczego dobrego nie prowadzi

Jeżeli Sasin i Prezes wzbudzają negatywne emocje to ich sobie zmieńcie. Będzie zjazd Partii, będą demokratyczne wybory, można wybrać kogoś innego.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli Sasin i Prezes wzbudzają negatywne emocje to ich sobie zmieńcie. Będzie zjazd Partii, będą demokratyczne wybory, można wybrać kogoś innego.

Jak się przed prezesem (i przy okazji Sasinem również) kłęczy to reakcja nie dziwi.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli Sasin i Prezes wzbudzają negatywne emocje to ich sobie zmieńcie.

Ok, wy na nastepnym zjezdzie wymieniacie Schetyne, a my Prezesa. Pasi?

2 minuty temu, pietrzak napisał:

Najpierw zmień sobie pampersa

Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka

A Ty swoj pusty czerep

Sprawa jest prosta, dopoki w necie bedzie pelno anonimowych trolli, dopoty dobrze nie bedzie

I tyle w temacie

3 minuty temu, bubusia napisał:

Ok, wy na nastepnym zjezdzie wymieniacie Schetyne, a my Prezesa. Pasi?

Ponieważ nie byłem i nie jestem wielbicielem Schetyny jestem jak najbardziej za. Ale dla was Prezes po postać religijna, dacie radę? Tylko nie postępujcie z nim tak, jak komuniści ze Stalinem.

Jestem Europejczykiem.

Nie jestes jego wielbicielem, ale spiewasz jak on zagra. Co do prezesa, nie ma sprawy, dla mnie moga go zmienic.

3 minuty temu, muls napisał:

a co on gra bubusia.Masz jakies informacje z pierwszej reki?

muls, nie za stary jestes na te pyskowki, az tak ci sie nudzi, a moze samotnosc ci doskiwiera, mamy 21 wiek, i z tym mozna cos zrobic, troche inicjatywy.

A moze to sens twojego istnienia?

W dniu 21.01.2019 o 23:30, Jaro_747 napisał:

Ty moje wpisy porównujesz z reżimową szczujnią

Tak.

O dziwo wypadasz jeszcze gorzej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

13 minut temu, bubusia napisał:

Nie jestes jego wielbicielem, ale spiewasz jak on zagra. Co do prezesa, nie ma sprawy, dla mnie moga go zmienic.

Kłamiesz B... . Tradycyjnie. Twoja religia nie zabrania ci tego?

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, xniwax napisał:

Tak.

Sam dobor slownictwa niezly, tzn szczujnia, rezim, taki koncyliacyjny:)

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Kłamiesz B... . Tradycyjnie. Twoja religia nie zabrania ci tego?

A teraz klamiesz. Tez ladne :)

12 minut temu, xniwax napisał:

Tak.

Powiedział towarzysz PiS-bolszewik, arcymistrz odpysku, gdyż odpowiedź przerasta go intelektualnie.

Cześć Bobcat.
Skoro ja bolszewik, Ty faszysta znaczy się na zachodzie bez zmian, a od północy, wschodu i południa wiatry.
Tylko z tego powodu moje zrozumienie dla ciebie i odwzajemniona miłość.

Poza tym idzie nowe, wiwat Biedroń.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Co do prezesa, nie ma sprawy, dla mnie moga go zmienic.

Problemem to, że za bardzo nie ma na kogo, a czas nagli.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bob, zmien plyte

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Nieważne że z sensem - ważne że coś udało się odpysknąć. Nic nowego.

Widze, ze Ty wolalbys bez sensu

Oj Bob Bob

19 minut temu, bubusia napisał:

Sam dobor slownictwa niezly, tzn szczujnia, rezim, taki koncyliacyjny:)

A teraz klamiesz. Tez ladne :)

Twoje gówniarskie zagrywki mnie nie interesują.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Twoje gówniarskie zagrywki mnie nie interesują.

No twoje sa wyjatkowo na poziomie, a i interesuja caly swiat

6 minut temu, bubusia napisał:

Widze, ze Ty wolabys bez sensu

Bez sensu właśnie jest. Każda odpowiedź xniwaxa.

3 minuty temu, bubusia napisał:

No twoje sa wyjatkowo na poziomie, a interesuja caly swiat

Jaro po prostu musi dostosować się do poziomu Interlokutorów i ich wypowiedzi. Z każdym należy rozmawiać językiem dla niego zrozumiałym.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Bez sensu właśnie jest. Każda odpowiedź xniwaxa.

To tylko twoja opinia, a jak sam wiesz, niewiele ona znaczy

39 minut temu, bubusia napisał:

muls, nie za stary jestes na te pyskowki, az ta

a to była pyskowka.Jest pytanie i jest belkocik.Co to za gra do ktorej trzeba tanczyc. .Panimajesz?

Potrafisz w dwoch zdaniach.czy tylko plodzisz takie poemaciki okazjonalnie.Masz jaka mysl czy na na razie masz tylko cisnienie na mysl.Wpadasz zeby zasmrodzic czy tylko rozpylasz perfuma/

muls, nie chce mi sie, ale ci napisze, kazdy ruch, kazda wypowiedz, kazdy koment, twoj, i nie tylko twoj, to woda na mlyn dla schetyny, dzieki takim kolesiom jak ty, ten malo lotny polityk ma ogromna nadzieje na odsuniecie pisu od wladzy i swoj powrot do zloba. Teraz sie zjednoczyl, bo widzi, ze sam nie da rady. Potem wszystkich ustawi tam gdzie trzeba. A ty bedziesz pial z zachwytu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.