Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, jezz napisał:

A to doprowadzenie do ruiny było oznaką luzu?

Myślisz że to coś innego zadecydowało o doprowadzeniu tamtej firmy do ruiny? Cały PiS to luzaczki nastawione tylko na grabienie kasiorki. Mogą wykonywać każdy zawód gdzie się bierze, nie kradnie tylko bierze. W komunie też byli tacy uniwersalni "fachowcy" od brania. Potrafili robić wszystko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ze ci sie chce jezz, przecie to strata czasu, Bobik ewidentnie musial miec kogos w partii:), za czesto jedzie ta retoryka, zeby bylo inzczej, typowa projekcja

Zaraz wyjedzie z jakims elaboratem komunopodobnym, tzn ja bede komuchem:)

A na dowod rzuc "udowadniam" ala mulsik:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

bubusia udawadniam jest pienkniejsze od udowadniam tak jak cós jest pienkniejsze od cus.To tak marginesie.Troche luziku PICownicy.Natomiast tak tak ze tez jeezik jeszcze ci sie chce  zeby poczuc drut w du..ie jak bubusia.Ale jak tam chcesz.

5 minut temu, muls napisał:

bubusia udawadniam jest pienkniejsze od udowadniam tak jak cós jest pienkniejsze od cus.To tak marginesie.Troche luziku PICownicy.Natomiast tak tak ze tez jeezik jeszcze ci sie chce  zeby poczuc drut w du..ie jak bubusia.Ale jak tam chcesz.

A pisz se co chesz, udawadniam, czy jak ci tam wyjdzie, mnie to akurat lotto, marginesy tez. Tylko ta sloma z buciorow jak cie cos podgrzeje - nie zaladna:)

Druty, dupy, takie lekkie prostactwo wylazi, ala jaki moher:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziś rano funkcjonariusze CBA zatrzymali sześć osób podejrzanych m.in. o powoływanie się na wpływy i czerpanie z tego korzyści materialnych. Wśród zatrzymanych jest były rzecznik prasowy MON Bartłomiej M. oraz b. poseł PiS Mariusz Antoni K., który w poprzedniej kadencji Sejmu zasiadał w komisji obrony – poinformowało TVP Info. CBA potwierdziło zatrzymanie sześciu osób, w tym byłego rzecznika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

To co, pokazowka dla ciemnego ludu, czy takie uczciwe mulsik, jak to widzisz?

Zaskocz mnie:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

52 minuty temu, jezz napisał:

Udowodnij:)

Bo te wasze zagrywki są już żałosne.

Udowodnij albo się nie ośmieszaj.

Jednym z podstawowych zadań funkcjonariuszy frontu propagandowego jest pójście w zapartego w każdej sytuacji gdy zostaną zdemaskowani. Dowody? "Po owocach ich poznacie". Więc poznaliśmy.

5 minut temu, muls napisał:

bubusia sam ocen.Mnie to malo interesuje .To twoi idole.Musisz ich znac bo inaczej to po co na nich glosujesz.

No coz, Ty na PO glosujesz, tez nie lepiej z tymi idolami:)

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Jednym z podstawowych zadań funkcjonariuszy frontu propagandowego jest pójście w zapartego w każdej sytuacji gdy zostaną zdemaskowani. Dowody? "Po owocach ich poznacie". Więc poznaliśmy.

A ten znowu pzperem jedzie,  o ja cie pier.....:)

Ilu tam u ciebie siedzialo, przyznaj sie bez bicia?:)

52 minuty temu, jezz napisał:

Ciągle wracasz do tych porównań

To z dośwoadczenia wszystko?

Z wiedzy, gdyż zgłębiałem tamtą tematykę. Wiem że wiedza w środowisku PiS jest rzeczą niemile widzianą.

Kasta glupich, lykajacych wsio kontra kasta madrych i myslacych, chyba nie musze ci mulsik pisac gdzie nalezysz:)

3 minuty temu, muls napisał:

masz jakis odnosnik ?

Wszystko co piszesz, gorliwosc w zwalczaniu, jednostronnosc i ostatnio nawet chyba lekka obrona pana S:)

Plus prenumerata GW, malo?:)

To trzeba byc nawiedzonym, zeby to prenumerowac, albo wiernym:)

11 minut temu, bubusia napisał:

To co, pokazowka dla ciemnego ludu, czy takie uczciwe mulsik, jak to widzisz?

Dowód walk frakcyjnych w kierownictwie PiS. Dobrano się do grupy Maciarewicza który za bardzo rósł siłę i zaczął zagrażać innym.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Z wiedzy, gdyż zgłębiałem tamtą tematykę. Wiem że wiedza w środowisku PiS jest rzeczą niemile widzianą.

Nie generalizuj Bob

28 minut temu, muls napisał:

Natomiast tak tak ze tez jeezik jeszcze ci sie chce  zeby poczuc drut w du..ie

Wracasz mulsik do formy, to dobrze.

Dowód walk frakcyjnych w kierownictwie PiS. Dobrano się do grupy Maciarewicza który za bardzo rósł siłę i zaczął zagrażać innym.

Macierewicz az tak rosl w sile, nie zauwazylem.

... i dziadka w Wehrmachcie.

Nie dosc ze czerwony, to jeszcze faszysta:)

10 minut temu, bubusia napisał:

A ten znowu pzperem jedzie,  o ja cie pier.....:)

Ilu tam u ciebie siedzialo, przyznaj sie bez bicia?:)

Gdzie wymieniłem słowo PZPR? 

Natomiast to PiS stał się obecnie przytuliskiem byłych członków tamtej partii. Lista długa, z towarzyszem Piotrowiczem na czele.

Ale kase im zabrali, tzn wiesz co mam na mysli, a twoje zbarac nie chcialy.

9 minut temu, bubusia napisał:

Kasta glupich, lykajacych wsio kontra kasta madrych i myslacych, chyba nie musze ci mulsik pisac gdzie nalezysz.

Natomiast Ty do pierwszych.

Natomiast Ty do pierwszych.

A Ty do ktorych?

:)

Dobra funkcjonariusze frontu poprawnego myslenia, zostawiam was

5 minut temu, bubusia napisał:

Macierewicz az tak rosl w sile, nie zauwazylem.

Nie dosc ze czerwony, to jeszcze faszysta:)

Za drugą część zdania powinieneś wylądować w Moderacji. Pierwsza mnie nie obraża.

Teraz, Bobcat napisał:

Za drugą część zdania powinieneś wylądować w Moderacji. Pierwsza mnie nie obraża.

Druga czesc jest zartem, mowiles cos o wiedzy, lingwistycznej za duzo nie masz

20 minut temu, Bobcat napisał:

Dobre, nie zaskoczyłeś mnie.:)))

Czas iść na sanki.

Ironia mulsik, mimo nekajacej Boba obsesji, nie podejrzewam go o hitlerostalinizm

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.