Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

stary audiofil, 25 Cze 2010, 17:56

>melomam62

>To kupuj-bedzisz kierowca Jozwy,bedziecie miec piekne auto[bo jednej jestescie opcji politycznej],

>oraz do tego altorytet-JOZWA SIEDZI Z TYLU.

1. Nie mam 70 tysięcy

2. Za słabo jeżdżę, żeby być czyimś kierowcą

Może Ty byś kupił ? to dobry samochód, a ponieważ był w rękach bardzo bogatego człowieka na pewno ma wszystko w środku wymienione na nowe.

Jak pokażesz swoje wpisy na forum, to może właściciel wycofa się z licytacji i Ci ustąpi auto w uznaniu zasług dla partii...

meloman62

Po kim jak po kim,ale po Kurskim w zyciu nie-obaj dobrzy sa jeden redaktor w wyborczej,drugi w

europarlamencie-i sobie zyja z ciazko zarobionej kasy-to sa pasozyty,i dlatego nie chodze na wybory.

Taki samochod to moze chcialbym miec,ale.......po wsiarzu nigdy bym nie wsiadl za kolko.

Widzisz dwaj bracia,niby przeciwnicy polityczni,a wszystko wiedza i sie z ludzi smieja.

Polityka piekny temat-a historie rajdowca Karskiego co szarzowal na Cyprze znasz-takze widzisz my

delikatnie dyskutujemy,a od czasu transformacji tzn.od 1989 tylko biedny kurier RYWIN-jeszcze siedzi,

a poza tym to wszyscy sa nietykalni nawet autorytet Jozwa nie potrafi nic zmienic,badz tez

naprawic-tylko czeka,a potem-to zobaczysz sam,albo bedzie plaster,albo magnes-umie to na pewno!!

stary audiofil, 25 Cze 2010, 18:35

>Po kim jak po kim,ale po Kurskim w życiu...>

Pieprzyć "będziesz miał wydatki" - umyj Mesia na niedzielę i idź na rower, zdrowie ważne

kogo by nie wybrali i tak do kasy będzie próbował Ci się dobierać

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

stary audiofil, 25 Cze 2010, 18:35

>meloman62

>Po kim jak po kim,ale po Kurskim w zyciu nie-obaj dobrzy sa jeden redaktor w wyborczej,drugi w

>europarlamencie-i sobie zyja z ciazko zarobionej kasy-to sa pasozyty,i dlatego nie chodze na

>wybory.

>Taki samochod to moze chcialbym miec,ale.......po wsiarzu nigdy bym nie wsiadl za kolko.

>Widzisz dwaj bracia,niby przeciwnicy polityczni,a wszystko wiedza i sie z ludzi smieja.

>Polityka piekny temat-a historie rajdowca Karskiego co szarzowal na Cyprze znasz-takze widzisz my

>delikatnie dyskutujemy,a od czasu transformacji tzn.od 1989 tylko biedny kurier RYWIN-jeszcze

>siedzi,

>a poza tym to wszyscy sa nietykalni nawet autorytet Jozwa nie potrafi nic zmienic,badz tez

>naprawic-tylko czeka,a potem-to zobaczysz sam,albo bedzie plaster,albo magnes-umie to na pewno!!

Jak kupujesz używany to nigdy nie wiesz kto nim jeździł. Gdybyś kupił ten kurskiego to przynajmniej mógłbyś go dokładnie "odkazić" - zwróć uwagę, że na samochód po Stalinie było wielu chętnych. Tak byś się mógł wyróżnić i słysząc że ktoś jeździ np. samochodem po PolPocie mógłbyś mu powiedzieć - a ja mam samochód po kurskim; od razu by wymiękł z zazdrości, że Twoim jeździł ktoś gorszy od PolPota.

Czasem podłość poprzedniego właściciela jest atutem...

Akurat za wyborczą nie przepadam, ale tego, że to aż taki szmatławiec nie wiedziałem( jeżeli rzeczywiście kurscy to bracia) Rywin myślę że się podniesie, ale Michnik jest skończony; nikt go już nie będzie uważał za człowieka przyzwoitego po tej całej aferze z podsłuchiwaniem.

Michnik może sobie napisać na ścianie "miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór..."

Tak więc namawiam Cię całkiem poważnie na kupno tego BMW - samochód za parę lat ( gdy na wierzch wyjdą zbrodnie pisu) może być wart fortunę na rynku kolekcjonerskim. Zresztą prawdopodobnie kurski dlatego chce go licytować...

meloman62

Prosze CIE -nie pij sam w piwnicy,bo najpierw adolfek,potem jozek,a na koncu to juz melanz masz

w glowie dobry bo polpot pomerdal Ci sie chyba z palikotem-idz dzieciaku spac-nie tworz juz b.prosze.

Jeszcze cos chlapniesz i bedzie ban i wakacje!!!!!!!!!

stary audiofil, 25 Cze 2010, 20:07

>meloman62

>Prosze CIE -nie pij sam w piwnicy,bo najpierw adolfek,potem jozek,a na koncu to juz melanz masz

>w glowie dobry bo polpot pomerdal Ci sie chyba z palikotem-idz dzieciaku spac-nie tworz juz

>b.prosze.

>Jeszcze cos chlapniesz i bedzie ban i wakacje!!!

Napiłbym się chętnie - ale muszę być na chodzie i trzeźwy. A Ty piłeś czy coś wziąłeś ? - tak z ciekawości pytam, bo PolPot i Palikot to jednak dość odległe postacie.

Jeżeli kurski się zorientuje w Twoich sympatiach to naprawdę może Ci pozwoli kupić ten samochód; wtedy za parę lat będziesz milionerem (o ile oczywiście kaczyński nie wygra wyborów - bo wtedy świadkowie zbrodni kaczystowskich mogą zniknąć i rzecz nie wyjdzie na jaw). Tak więc kupując go pomógłbyś sobie i innym - Ty byłbyś bardzo bogaty, a nie głosując na kaczkę zmniejszyłbyś szansę jego wygranej

Trudno się dziwić - pewnie zaraz podbiegłby do niej jaruś i podskakując uderzał głową w rękę pani sekretarz mówiąc "no, pochwal mnie, pogłaszcz":

"W planach przyszłotygodniowej wizyty Hillary Clinton w Krakowie nie ma złożenia kwiatów na grobie Lecha i Marii Kaczyńskich na Wawelu - podaje radio RMF FM."

meloman62

pierdzielisz o zbrodniach kaczystowskich-to niedorzeczne wrecz.

Pytasz czy cos wzialem-tak Ciebie na celownik,wiec poszukaj szybko i napisz wszystkim jak to bylo

z WSI i z Komorowskim,bo za ten przekret zostal marszalkiem[tylko sejmu].

Pietrek - załóż kalosze po pacy bo utopisz się w jadzie jaki tu leją z obu stron

normalny to dziś siedzi na grzędzie na kasce z cingciarstwa i zajady leczy

lepiej pomysl kto nim bedzie tzn.zostanie po wyborach-masz faworyta??

Nowy prezes bedzie bez wzgledu na wynik tego wyscigu o mozliwosc mieszkania na koszt narodu i

utrzymywania kosztownej kancelarii-po co to komu potrzebne do szczescia??

teraz tez panstwo funkcjonuje-a najlepiej to ma Pawlak-jak cos to powie-a sio!!

pojedzie sobie do pozaru-,bo w resorcie malo roboty,bo przemyslu to prawie nie ma.

• Redaktorzy

Przynajmniej od 2005 nie ma czegoś takiego, jak "po wyborach". Partia wygrana natychmiast wczepia się w przegraną, a przegrana na wygraną, i tak w koło Macieju. Zafundowano nam wybory w permanencji. Ciekawe czy wystarczy, aby wymarło jedno pokolenie, żeby Polacy mogli spokojnie mieć w dupie, kto jest w rządzie a kto w opozycji, czy też potrzeba będzie całych 40 lat, jak u kumpli Mojżesza. Zresztą, po mojemu tylko połowa w tym winy polityków, zaś połowa mediów, które w którymś momencie stwierdziły, że od relacjonowania każdego wygłupu biznes im rośnie.

• Redaktorzy

Przynajmniej od 2005 nie ma czegoś takiego, jak "po wyborach". Partia wygrana natychmiast wczepia się w przegraną, a przegrana w wygraną, i tak w koło Macieju. Mamy wybory w permanencji. Ciekawe czy wystarczy, aby wymarło jedno pokolenie, żeby Polacy mogli spokojnie mieć w dupie, kto jest w rządzie a kto w opozycji, czy też potrzeba będzie całych 40 lat, jak u kumpli Mojżesza. Zresztą, po mojemu tylko połowa w tym winy polityków, zaś połowa mediów, które w którymś momencie stwierdziły, że od relacjonowania każdego wygłupu biznes im rośnie.

stary audiofil, 25 Cze 2010, 21:41

>meloman62

>pierdzielisz o zbrodniach kaczystowskich-to niedorzeczne wrecz.

>Pytasz czy cos wzialem-tak Ciebie na celownik,wiec poszukaj szybko i napisz wszystkim jak to bylo

>z WSI i z Komorowskim,bo za ten przekret zostal marszalkiem[tylko sejmu].

A jak nazwiesz doprowadzenie do śmierci tysięcy tych, którzy nie doczekali leczenia dzięki ziobrze i kaczyńskiemu albo doprowadzenie do samobójstw popełnionych pod wpływem niesprawiedliwych wyroków sądowych z nakazu kaczystowskiego czy nagonki ? Znam też przypadek pewnego wydawcy, który podpadł Kościołowi i kaczyńskim - tak mu dopiekli, że się powiesił. Jeżeli dla Ciebie doprowadzenie kogoś do śmierci nie jest zbrodnią to przypomnę Ci przypadek Eichmanna, który przecież podobnie jak kaczyści nikogo własnoręcznie nie zabił i podobnie jak oni był tylko urzędnikiem. A mimo to cały świat uznał go za zbrodniarza.

ted125, 25 Cze 2010, 22:37

>meloman 62

>

>Może zajmij się lepiej barokiem a jak znajdziesz czas to może trochę renesansu...?

Bardzo często dyskutując na forum słucham muzyki; to łagodzi obyczaje; inaczej napisałbym o tym, czego kaczystom szczerze życzę...

meloman62

Popros kogos zaufanego o opieke w najblizszych dniach,bo juz masz nadszarpnieta psychike,takze

chlopie pilnuj sie,a tak spytam lubisz pieczona kaczke,czy wolisz z nadzieniem,a moze dzika

upolowana przez Bronka bys zjadl-to Ci przejdzie moze-bo widze ze szczegolny przypadek jestes.

meloman 62, 25 Cze 2010, 23:41

Ty ten potok żółci nazywasz dyskusją?

to co by było jak byś nie słuchał ... strach pomyśleć

Jozwa

Zresztą, po mojemu tylko połowa w tym winy polityków, zaś połowa mediów, które w którymś momencie stwierdziły, że od relacjonowania każdego wygłupu biznes im rośnie.

Jozwa, mów mi Yunnan. Nie można było tak od razu.

Witamy w Spoleczenstwie.

Natomiast, jezeli brak ogonkow w mojej klawiaturze, to znowu twoja sprawka, bede sie dalej gniewal. Wybieraj.

To do wszystkich sądzących, że piszę głupoty o kaczystach. Nie myliłem się tu, nie mylę się w ich ocenie:

"W TVP1 20-sekundowe oświadczenie Kaczyńskiego, czytane przez lektora, ukazało się o 19.24, tuż po dobranocce i reklamie soczków Tymbark. W tym czasie w TVN trwały jeszcze "Fakty". Zanim zaczęły się "Wiadomości", w TVP były jeszcze reklamy, zapowiedź niedzielnej debaty prezydenckiej oraz... reklamówka wyborcza Jarosława Kaczyńskiego"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jarosław wielu rzeczy nie rozumie (albo udaje,że nie rozumie).Cała Polska leczy się w prywatnych gabinetach lekarzy rodzinnych ( oczywiście bezpłatnie) i nikomu to nie przeszkadza.

Zresztą temat ochrony zdrowia w tej kampanii wyborczej to jak zwykle temat zastępczy tak jak wczesniej aborcja,kara śmierci czy związki homo.Kandydaci powinni wypowiadać się w tematach na które ma wpływ władza prezydenta.I wtedy podział jest jasny.Prezio chce więcej państwa(patrz więcej biurokracji,służb itp.) a Bronkiem,który chce go mniej.W sprawach światopoglądowych to obaj kandydaci tak bardzo się nie różnią.Charakterologicznie Jarek jest autokratą a Bronek liberałem.

wojciech iwaszczukiewicz, 26 Cze 2010, 11:04

>Jarosław wielu rzeczy nie rozumie (albo udaje,że nie rozumie).Cała Polska leczy się w prywatnych

>gabinetach lekarzy rodzinnych ( oczywiście bezpłatnie) i nikomu to nie przeszkadza.

>Zresztą temat ochrony zdrowia w tej kampanii wyborczej to jak zwykle temat zastępczy tak jak

>wczesniej aborcja,kara śmierci czy związki homo.Kandydaci powinni wypowiadać się w tematach na które

>ma wpływ władza prezydenta.I wtedy podział jest jasny.Prezio chce więcej państwa(patrz więcej

>biurokracji,służb itp.) a Bronkiem,który chce go mniej.W sprawach światopoglądowych to obaj

>kandydaci tak bardzo się nie różnią.Charakterologicznie Jarek jest autokratą a Bronek liberałem.

Dla mnie głosowanie na komorowskiego to tylko wybór mniejszego zła - lepszy będzie on od oczywistego psychopaty, jakim jest jaruś. Światopoglądowo oni są bliźniakami, więc na zmiany zbliżające Polskę do państw demokratycznych będzie trzeba jeszcze długo poczekać

Ale niech sobie leczą w prywatch gabinetach,tylko niech sobie zbudują od podstaw,a nie zawłaszczają to co państwowe,również wyposażenie powinno być ich własne,wiem jak to wygląda na dzisiaj i tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.