Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W ten sposób można dywagować bez końca.Że pogoda nie dla Prezesa to banał od ilu już lat.Zadar z WSI i są skutki.Inżynieria socjotechniczna to dziś bogata wiedza i taka na czasie - więc niszczyć można mając prasę dość skutecznie.Programu Ziemkiewicza dzisiaj w info nie było antysalon .

W ten sposób można dywagować bez końca.Że pogoda nie dla Prezesa to banał od ilu już lat.Zadar z WSI i są skutki.Inżynieria socjotechniczna to dziś bogata wiedza i taka na czasie - więc niszczyć można mając prasę dość skutecznie.Programu Ziemkiewicza dzisiaj w info nie było antysalon .

Banałem jest, że najskuteczniej Prezes niszczy sam siebie. Przeciwnicy, spiski, KGB, GW, żydokomuna to tylko dodatki do efektownej autodestrukcyjnej pasji Prezesa. Powodzenia na tej drodze!

Jestem Europejczykiem.

juz po tej gnidzie migalskim...

No się chłopak wpakował po uszy. Platforma go nie chce, PiSowska frakcja talibów ostrzy na niego noże - chyba jedyną swoją szansę widzi we wzmocnieniu liberalnego skrzydła i pod tym kątem łechce Prezesa. Może i mu się to uda - o ile wcześniej nie wsadzą go do rakiety i nie wystrzelą na Księżyc.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

moim zdaniem nie kazda gnida musi byc do konca zycia utzrymywana za panstwowe pieniadze i jak sie mu skonczy ten lukratywny 'mandat' europejski jak kazdy zdrajca powinien usunac sie w cien....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ja tam byłbym radykalniejszy - żadna gnida nie powinna być utrzymywana z państwowych pieniędzy.

Partie polityczne tak jak wszystkie grupy wyznaniowe powinny byc finansowane na zasadzie dobrowolności obywateli. Jak zwiazki zawodowe.

• Redaktorzy

"No się chłopak wpakował po uszy. Platforma go nie chce, PiSowska frakcja talibów ostrzy na niego noże - chyba jedyną swoją szansę widzi we wzmocnieniu liberalnego skrzydła i pod tym kątem łechce Prezesa."

Migalski ostatnio ponowił swój apel do PO, aby NIE namawiali go do przejścia do nich. Tym razem apel wzmocnił nawet grubym słowem. Zaklinanie rzeczywistości ani chybi. Czy też może prezes poprzedniego apelu nie zauważył i nie docenił tego popisu straceńczej wierności?

No się chłopak wpakował po uszy. Platforma go nie chce, PiSowska frakcja talibów ostrzy na niego noże - chyba jedyną swoją szansę widzi we wzmocnieniu liberalnego skrzydła i pod tym kątem łechce Prezesa. Może i mu się to uda - o ile wcześniej nie wsadzą go do rakiety i nie wystrzelą na Księżyc.

Wy tutaj mlb z jozwą się nie produkujcie,tylko oddajcie mi PW.

Bombowiec.

Geniusz Mazowsza błysnął kolejny raz wiedzą. Od wczoraj jest specjalistą d/s lotniczych.

"Trzeba odpowiedzieć na pytanie, dlaczego bombowiec, bo TU-154 to przecież przerobiony bombowiec, który spada bez rozbijania z 80 metrów (...), w tym wypadku się kompletnie rozsypał" - mówił Kaczyński.

Już wczoraj specjalista Tomasz Hybki zauważył, że to iż Tupolew produkuje również bombowce, nie oznacza, że każdy Tupolew jest bombowcem.

Ja się zastanawiam, kto prezesa podpuszcza do gadania takich głupot?

Jak dla mnie, to w tej sytuacji prezes jest najbardziej "bombowy".

dziwne tylko , ze Wielki Strateg takie cos jak ten 'naukowiec politolog' za szczekanie w roznych programach, wychwalanie PIS-u na poziomie niewiele ambitniejszym niz pisowcy tutaj na forum nagrodzil europarlamentem i jeszcze do jakiegos czas tolerowal autopromocje gnidy we wszelkich programach i osmieszanie , i tak juz wystarczajaco smiesznej i bezideowej partyjki....

Korzystając z okazji wybrałem się dzisiaj pod krzyż. Wygląda to wszystko dość komicznie bo tzw. "obrońców" jest pewnie z 10 osób, czyli mniej niż straży miejskiej i policji. Również turystów i ciekawskich jest ze trzy razy więcej. Większość robi sobie pamiątkowe zdjęcia. Biznesowo strasznie się to wszystko marnuje - można by przecież sprzedawać jakieś pamiątki albo certyfikaty potwierdzające pobyt. Mogłaby HGW jakiś przetarg na obsługę ogłosić.

no i wpadłem do "Zakąski-Przekąski" na piwo. Był "Kasztelan" i to w dodatku jakiś rozwodniony - porażka. Ogólnie rzecz biorąc - bieda z nędzą. Starowinki zmieściły by się w jednej kabarynce, plotki zdemontować albo oddać graficiarzom, krzyż do kościoła i po sprawie.

p.s.

Jeden jakiś dziwny gostek był - na oko koło czterdziestki, bystre oczka, na wszystko filował. Albo jakiś aktywista pilnujący staruszek albo tajniak, ale raczej to pierwsze.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Platforma Obywatelska chce kuć żelazo póki gorące. Politycy tej partii chcą zaproponować start w przyszłorocznych wyborach do Senatu Henryce Krzywonos - podaje wprost.pl. Bohaterka rocznicowych uroczystości z okazji 30 lat od Porozumień Sierpniowych twardo odpowiada: Nie pójdę do polityki."

Twarda baba.. :)

"bohaterka" (plująca na opozycję bobatersko)

Ostatnio dało się zauważyć no.. że nie lubi polityki. Tak nie lubi aż się pcha komentować Kaczora.

POlityki zwłaszcza.

Ja tam widzę duże szanse, że pan Migalski się za POsenatora będzie. W zasadzie uważajcie wy tutaj, bo wysraczy POwiedzieć "a Kaczor jest guupi!" aby was za senatora PO ciągało. I PO co wam to?

Ech Polska, wystarczy kopnąć opozycję a człowieka zaliżą. Nie lubisz POlityki a na senatora cię pchać będą.

Czy za PZPR też zostawało się członkiem KC za to?

Krzywonos= Albin Siwak?

Ukryta Zawartość

Ot koło historii się obróciło.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

migalski to sie wspaniale ustawil i lepiej mu nie trzeba, na senatora to on chyba nawet lat nie ma...najwiecej głupów wchodzi zawsze do koryta z bezideowych partyjek vide PIS, Samoobrona, paria emerytow itd. facet wykorzystal swoja szanse w 100 procentach bo byl po prostu nikim, a ustawil sie finansowo na jakis czas...mnie dziwi tylko jak zaslepionym i krotkowzrocznym musi byc Wielki Strateg kiedy takiego wiernego żołnierza jak Piecha postawil na liscie nizej niz 'politologa naukowca', jak musi byc wrazliwy na lizanie d.py i pochlebstwa w tv , ktorych mu migałskij nie szczedzil przez te 2-3 lata wydeptywania sobie sciezek kariery....

Tak to jest nawet GETTO Polityka na psy spadło

Nędza zaraza Pełowska jak rdza na d*pie niegdyś ważnych dziś na pomnikach zastygłych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

migalski to sie wspaniale ustawil i lepiej mu nie trzeba, na senatora to on chyba nawet lat nie ma...najwiecej głupów wchodzi zawsze do koryta z bezideowych partyjek vide PIS, Samoobrona, paria emerytow itd. facet wykorzystal swoja szanse w 100 procentach bo byl po prostu nikim, a ustawil sie finansowo na jakis czas...mnie dziwi tylko jak zaslepionym i krotkowzrocznym musi byc Wielki Strateg kiedy takiego wiernego żołnierza jak Piecha postawil na liscie nizej niz 'politologa naukowca', jak musi byc wrazliwy na lizanie d.py i pochlebstwa w tv , ktorych mu migałskij nie szczedzil przez te 2-3 lata wydeptywania sobie sciezek kariery....

Jak na razie to PO proponuje Henryce senatora.

PO a nie twoja obsesja- PIS. Byłoby świetnie gdyby się skonfederowała z Paligniotem i Niesiołem- ech byłaby trójca nie"głupów". Jak senator, sorry członek KC Albin Siwak.

Ja tam widzę duże szanse, że pan Migalski się za POsenatora będzie. W zasadzie uważajcie wy tutaj, bo wysraczy POwiedzieć "a Kaczor jest guupi!" aby was za senatora PO ciągało. I PO co wam to?

Kolega Markowski posiadł niezbędną cechę PiSSmana, tj. przerabianie czarnego w białe z lekkością Brudzińskiego.

Po pierwsze PO Migalskiego nie chce. Po drugie i pewnie ważniejsze Migalski dalej liże Prezesowi tyłek, ale teraz lizanie przeplata lekkimi uszczypnięciami i klapsami. W zamyśle Migalskiego miałoby to ożywić partyjny krwioobieg, ale zamiast napływu świeżej krwi nastąpiło oderwanie się starych skrzepów które wszystko zablokowały. Ponieważ zator ma miejsce w mózgu PiS objawy są dość widowiskowe.

Jestem Europejczykiem.

Pani Krzywonos u pana Lisa - bohaterka tamtych dni - zatrzymał jej się tramwaj z braku prądu - i kariera medialno biznesowa gotowa po 30 latach ale zawsze.

Nic do niej nie mam ale dużo ludzi cierpiało i nic z tego nie ma.

Uwaga sekty.

Wyznanie wiary.

Wciąż wierzę w Jarosława Kaczyńskiego, jako tego jedynego, który może skończyć gnuśne rządy PO - mówi w Kontrwywiadzie RMF FM Marek Migalski.

On, jeden, jedyny... bombowiec.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pani Krzywonos u pana Lisa - bohaterka tamtych dni - zatrzymał jej się tramwaj z braku prądu - i kariera medialno biznesowa gotowa po 30 latach ale zawsze.

Nic do niej nie mam ale dużo ludzi cierpiało i nic z tego nie ma.

Jak rozumiem masz pretensje do Krzywonos że nie zrealizowała któregoś z poniższych scenariuszy:

-na zasiłku

-na Śniadka, czyli przewodnicząca NSZZ "S" z pensją 16 tys. od związkowców (czy od pracodawców - nie wiem)

-na Guzikiewicza, czyli zadymiara/palaczka opon

tylko poszła swoja drogą i sama zarabia na życie. Nadzwyczaj ciekawe podejście

Jestem Europejczykiem.

Jak rozumiem masz pretensje do Krzywonos że nie zrealizowała któregoś z poniższych scenariuszy:

-na zasiłku

-na Śniadka, czyli przewodnicząca NSZZ "S" z pensją 16 tys. od związkowców (czy od pracodawców - nie wiem)

-na Guzikiewicza, czyli zadymiara/palaczka opon

tylko poszła swoja drogą i sama zarabia na życie. Nadzwyczaj ciekawe podejście

Co jest z wami 747...dodaliście się?Czy odwrotnie?

Jak dzieci.

Macierewicz zapowiedział ponadto, że zwróci się do sejmowej Komisji Etyki Poselskiej o ukaranie posła PO, rzecznika rządu Pawła Grasia za jego niedzielną, zdaniem posła PiS niestosowną, wypowiedź w Radiu Zet. Graś, odpowiadając na pytanie szefa klubu PiS Mariusza Błaszczaka o to, dlaczego w wyniku zderzenia z "czterdziestocentymetrową brzozą" odpadło skrzydło samolotu prezydenckiego, ironicznie powiedział, że "ktoś je nadpiłował".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak dzieci.

Macierewicz zapowiedział ponadto, że zwróci się do sejmowej Komisji Etyki Poselskiej o ukaranie posła PO, rzecznika rządu Pawła Grasia za jego niedzielną, zdaniem posła PiS niestosowną, wypowiedź w Radiu Zet. Graś, odpowiadając na pytanie szefa klubu PiS Mariusza Błaszczaka o to, dlaczego w wyniku zderzenia z "czterdziestocentymetrową brzozą" odpadło skrzydło samolotu prezydenckiego, ironicznie powiedział, że "ktoś je nadpiłował".

Mogłeś znależć bardziej atrakcyjne zdjęcie Pana Antoniego Macierewicza.To by było wtedy działanie z klasą , a tak tania prześmiewczość wyszła, demaskująca niespecjalną półkę zachowań.

Nie dostrzegam w zachowaniu pana Grasia powagi znanej z dni bezpośrednio PO katastrofie.

Degeneracja systemu ujawniła się w tej wypowiedzi całą pełnią i krasą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.