Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiórka na pokaz senicza w Las Vegas

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

>Audio1

Przecież pisałem już że istnieje inna opcja.

Problem tylko w tym, że w trakcie lotu międzykontynentalnego w luku bagażowym temperatura spada do -50szt.C.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Re: gagacek, 13 Lis 2007, 09:40

>>Audio1

>Przecież pisałem już że istnieje inna opcja.

>Problem tylko w tym, że w trakcie lotu międzykontynentalnego w luku bagażowym temperatura spada do

>-50szt.C.

myślę, że dla sensei senicza to żaden problem - wystarczy trochę dykty i da radę :-)

Graaf ale w Vegas tez maja internet zdaje sie wiec nie rozumiem logiki, chyba ze Ci przeszkadza na codzien w jakis inny sposob...

najlepsze w tym temacie jest ze niektorzy pisza to z rzeczywista pogardą, Ci sa najsmieszniejsi, mali ludzie :)))

ale ogolnie bywaja smieszne wpisy, no nic lece do kiosku kupic nowe 'what hi-fi' wydanie brytyjskie - ponoc jest plakat Senicza :P

>kopaczmopa

To że postawiłeś na złego konia to tylko Twój problem. Słuch też jest tylko Twój. Reszta bez komentarza:)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

>nie jest to do końca smaczne co tu Panowie wyczyniacie

zanim zaczniesz estetycznie sarkać sprawdź lulu jak często się teraz wpisuje na forum użytkownik "Vlad"

potem przypomnij sobie co robił wcześniej

niestety czasem trzeba osobnika ostro wyregulować

Swietna inicjatywa. Dolaczam do sponsorow:

1. Elberoth

2. Rochu

3. byca

4. titan

5. gagacek

6. dymu73

7. kangoo

8. cloudior

Proponuje 50 zł zamienić adekwatnie do realiów w 50 USD.

W zwiazku z tym ze oprócz Włodka (Senicza) chcecie również do Las Vegas wysłać mnie Rafaela podaję nr konta na który należy wpłacać dla nas wpłaty zadeklarowane na forum

Bank BPH SA Kraków rachunek nr 66 1060 0076 0000 3260 0136 6140

W przelewie należy wpisać Odbiorca Rafael, nr konta ,w przekazie należy napisać "na pokaz w Las Vegas" należy napisać przynajmniej; nick nadawcy ! dobrze jakby były pełne dane.

Ponieważ zadeklarowane kwoty są zawarciem umowy cywilnej informuję jajcarzy, że w wypadku niewpłacenia bedą one ściągane w procesach cywilno prawnych wraz z: odsetkami za czas niewpłyniecia, kosztami wytoczenia i przeprowadzenia procesu,kosztami dojazdów do sądów rejonowych w miejscu dla pozwanego. oraz kosztami ściągniecia przez komornika lub firme windykacyjną. Tak że dobrze zastanówcie się że coś deklarujecie a nie macie zamiaru wpłacić.Kolega Rochu jest prawnikiem i może was uświadomić że to nie jaja.

Kolegę graafa informuję że czekam na te 1000 zł + dodatkowe jego deklarowane kwoty nie popuszczę jemu jak i pozostałym jajcarzom .

Pozostałym sympatykom proponuję wolne datki według możliwości elberoth to sa Twoje możliwości te 50 złoty ? Ja Ci bilet na przejazd do Krakowa i !!! z powrotem do Warszawy na Intercity chcę kupić żebyś posłuchał sobie sprzęt u typowego "kowalskiego" będącego w cenie bardzo budżetowej i że taki sprzet może miło zagrać .

Osoby wpłacajace bedę podawał publicznie chyba że sobie zastrzegą anonimowość na dowodzie wpłaty

Za datki dziękuję w swoim imieniu i kol Włodka (Senicza)

Zastrzerzenie !

W wypadku nieuzbierania wystarczajacej kwoty na przeloty,przejazdy wynajęcie porzadnego pokoju wystawienniczego; przynajmniej takiego jak sala Kościuszko w Bristolu no i koszty wokół wystawowe, przejazdy tłumacz,tłumacze, hostessy, zastrzegam sobie że kwoty nie zostana zwrócone ! Nastąpi równy podział pieniędzy pomiedzu mną i Włodkiem i każdy z nas zainwestuje je we własne badania nad dobrym przekazem dzwieku według swojego uznania

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Re: Vlad, 13 Lis 2007, 10:33

>Uważaj żebym ja Ciebie graaf zaraz POWAZNIE nie wyregulował !

>(bo kolejny raz będziesz się żegnał z forum)

ok Vladziu - tylko zeby Ci gumka nie pękła bo głupio będziesz wyglądać z tymi wywalonymi gałami, wydętą dolną wargą i opadłymi gaciami

jeszcze Ci się nie daj Boże przypomną te okropne "nadużycia" na Twojej osobie (wywalone gały i wydęta dolna warga to pewnie pamiątki po nich) w sułtańskim haremie, które zrobiły z Ciebie takiego żałosnego monstera

>W zwiazku z tym ze oprócz Włodka (Senicza) chcecie również do Las Vegas wysłać mnie Rafaela podaję

>nr konta na który należy (...)

Bla, bla, bla...

A dokąd mam wysłać te moje stare kapcie?

Re: Rafaell, 13 Lis 2007, 10:42

>Kolegę graafa informuję że czekam na te 1000 zł + dodatkowe jego deklarowane kwoty nie popuszczę

>jemu jak i pozostałym jajcarzom

chcesz się umawiać? :-))

zatem deklarujesz, że zapewnisz by senicz nie wrócił z Vegas? bo taki byl warunek tego 1000 zł z mojej strony

wiedz, że jeśli zostaniesz razem z nim na przemieściach Vegas bez dostępu do internetu to chętnie dam 2000

>Nastąpi

>równy podział pieniędzy pomiedzu mną i Włodkiem i każdy z nas zainwestuje je we własne badania nad

>dobrym przekazem dzwieku według swojego uznania

tj. na dyktę? :-))

graaf, 13 Lis 2007, 10:48

Kwota 2000 zł została zadeklarowana czekam do piatku na przekaz na wczesniej podany rachunek

Z Poważaniem

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Arku to nie ja:) To Kangoo.

1. Elberoth

2. Rochu

3. byca

4. titan

5. gagacek

6. dymu73

7. arekgrabowski (jeśli w jedną stronę to i moja żona się dorzuci)

8. Kangoo

9. cloudior

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.