Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki pod kompa plus ew. wzmak

Szubrawiec

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do Panow takie pytanie: mam budzet 700 zeta i audigy 2 zs

I teraz wlasciwie rysuja sie 3 opcje:

1. Sluchawki

2. Sluchawki plus wzmak sluchawkowy

3. Sluchawki plus wzmak stereo

Prosilbym o jakies propozycje, albo inne rozwiazanie mojej trudnej sytuacji.

pozdrawiam

Szubrawiec

https://www.audiostereo.pl/topic/37775-sluchawki-pod-kompa-plus-ew-wzmak/

Wiem ze ja za tyle wyrwales, ale nie wydaje mi sie zebym mial tyle szczescia :D chociaz rodzi sie opcja sprowadzenia czegos z US. Wciaz wysylaja z Ebaya gifty czy nasz kraj to ukrocil?

No to poluj na używane lub nowe SR225 z opcją "prezentu". Aha, zaraz tu na mnie naskoczą, ale nie zaprzątaj sobie głowy AKG K701. ;) Jest tyle dobrych słuchawek, lepiej grających i łatwiejszych do napędzenia, chociażby Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT880 Pro, Grado SR325i i wyżej.

josef, 18 Lis 2007, 20:38

>lepiej wcześniej posłuchaj 701-ek żebyś nie był później niemile zaskoczony...

zgadzam sie absolutnie.........

zreszta sluchawki bez wzmaka to bezsens, szczegolnie dobre sluchawki, k701 na byle czym nie zagraja.....jak dla mnie kup pioneer se-a 1000 plus wzmak , pamietaj ze musi to byc cieply wzmak, te sluchawki kosztuja 250-280zl a razem ze wzmacniaczem polaza nie jeden dobry sprzet za wielokrotnosc jego ceny, zreszta sporo osob chwalilo pionery na pokazie slawka as, ze slawkiem zagraly dla mnie lepiej niz hd595, napewno bardziej zadziornie, z wiekszym kopem i przestrzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.