Skocz do zawartości
IGNORED

Dokąd idziesz audiostereo?...

Marduk

Rekomendowane odpowiedzi

przyjaciele kroliczka -to by wiele tłumaczyło

ale podstawa to ilosc wejsc na forum w ciagu doby i to chyba zwieksza tolerancje admina

ostatnio mam wrazenie ze serwer jest jakby bardziej przychylny zwykłym czytelnikom /bez logowania na forum /--co potwierdzałoby ze liczy sie licznik wejsc i tyle

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

tako jest prowda, że nie ma moderatorów, nie ma porządku,są swawole

są fora gdzie nie akceptuje się tego typu wycieczek i tego typu trollowania,

zostaje się wyrzuconym poza forum bez możliwości zalogowania ,uczestniczenia i czytania tegoż

senicz jak sam mówi już sobie tam podjadł, ale tutaj swoboda i nikt nic nie zrobi, więc hulaj dusza

lancaster, nie znam senicza osobiście, dokąd chce zajść senicz, dokąd prowadzi?

jeśli robi to co robi swoimi wpisami z premedytacją, to jaki ma cel? jeszcze mi nie odpowiedział;-)

zmartwiło mnie, że znalazło się kilku kolegów którzy nie wiem czym powodowani (ciekawością?) zasponsorowali seniczowi

wycieczke i prezentację na AS, czy może z tych samych powodów dla których powstają kolejne wątki?

jesli to forum byłoby płatne czy znaleźliby się chętni zasponsowrować abonament seniczowi ? jeśli byłoby płatne, to czy

wtedy mielibyśmy takie różne zjawiska?

ale nie chodzi tez o samego senicza, bez wsparcia tego typu sformułowaniami, jak już wspominałem

bez podsycania ogień sam by wygasł

nie irytują setne zapytania jaki wzmacniacz do 3 tys itp.

to jest oczywiste

jeżeli Lukar wprowadziłby formę logowania (czyli brak możliwości oglądania zawartości forum z zewnątrz)

akceptację uczetników nim będą mogli dokonać wpisów, weryfikację usuwanie zgłoszonych trolli i zakaz wstępu

na forum, likwidację tym samym grup interesów,

jak sądzicie jakby to forum wyglądało?...

czy chcielibyście takiego forum?

Marduk - to są procesy społeczne w wirtualu

tego się nie da zatrzymać inaczej jak tylko banem...

ale powinny być 2 rodzaje banów:

- społeczne, oddolnie nadawane przez grono (nie chcemy cię teraz tutaj) - i jeśli w danej chwili 50 proc czytających kogoś banuje - to on nie może nic napisać....

- bany moderatora na dany czas, wątek itd...

a tak w ogóle Panowie to tutaj - to sofcik

macie czas? duuużo czasu???? wrzućcie w google hasło arnoldoza

poznacie prawdziwą historię polskiego internetu....

wszystko już było, nawet więcej niż myślicie

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Marduk,

27 Lis 2007, 21:45

(...)

jeżeli Lukar wprowadziłby formę logowania (czyli brak możliwości oglądania zawartości forum z zewnątrz)

akceptację uczetników nim będą mogli dokonać wpisów, weryfikację usuwanie zgłoszonych trolli i zakaz wstępu

na forum, likwidację tym samym grup interesów,

jak sądzicie jakby to forum wyglądało?...

czy chcielibyście takiego forum?

a tak, chciałbym takiego forum ;-D no i co z tego? dokąd to ma zmierzać? myślisz, że co? że forum nagle by upadło, zmarniało? zniknęło? nic bardziej mylnego... co najwyżej, nie byłoby tu tak tłoczno i śmierdząco jak na Centralnym na dzień przed świętami... ;-)

x.

Społeczne czy antyspołeczne. Senicz to chory pajac który tutaj jest zaledwie wszechwiedzącym konstruktorem, a na innym forum zdrowotnym podaje się za Doktora i udziela porad dietetycznych ludziom chorym na łuszczycę.

Mam zamiar wyrwać tego internetowego chwasta. I podejmę działania żeby pomyleńcowi zablokować swawole nie tylko w wirtualu. Choć w realu pewnie od dawna ma już żółte papiery i licencję na gadanie głupot.

na mnie juz rzuciłes klatwe /cytuje powyzej/ mimo ze cie niczym nie obraziłem stad domyslam sie zes katolik, a co zrobisz seniczowi użytkowniku vernen ???

wernen - a ty sprawiedliwy do końca, z licencją na prawdę....?

daj spokój, nie o to w tym chodzi.....

grupa musi mieć głos w tej - i każdej innej - swojej sprawie...

a że ogół nie ma racji z definicji?

life...

:-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Cir

Nie jestem katolikiem, ani nawet chrześcijaninem. Co do ciebie mozna przypuszczać że jesteś debilem.

Jeszcze raz ci tłumaczę, że to co senicz wypisuje na forum zdrowotnym ludziom chorym na łuszczycę, nie jest porównywalne z masowaniem cycków znudzonym gospodyniom domowym pod pretekstem nauczania medycyny alternetywnej. Widocznie Jesteś z głupi żeby to pojąć, dopóki sam nie zapadniesz na tę chorobę. Wtedy zrozumiesz co tym ludziom robi "Dr Senicz" swoimi pseudoporadami.

A tak sobie czasami czytam inne-bratnie forum i stwierdzam, że u nas nie jest jednak tak źle.

Porównajcie sobie, w wolnej chwili wątki, o AudioShow 2007.

P.S.

... a że nic tak nie uspokaja nastrojów jak debilne wklejenie fajnej kobitki to tym razem sobie znowu

pozwolę :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

przepraszam za oftopa

tu użytkownik wernen udziela kolegom na forum fachowych porad lekarskich

/////////////////////////////////////////

>lancaster

jeżeli powstaje boczna przepuklina dyskowa wtedy zawartość dysku uciska na nerwy. Jeżeli to jest nisko w odcinku lędźwiowym może tylko drętwieć udo i podudzie (ucisk na nerw kulszowy i udowy). Dalej powstaje bólowe skrzywienie kręgosłupa i usztywnienie, przykurcz mięśni zmiana objętości. Po pewnym czasie może opadanie stopy. Nie pomogą żadne ćwiczenia. Nawet zwykły zastrzyk w tyłek gościa powali na ziemię.

Lekarz przepisze leki psychotropowe zmniejszające napięcie mięśniowe i być może sterydy przyspieszające gojenie.

Ból uda i drętwienie może utrzymywać się potem przez całe lata. To znaczy ze nerw został uszkodzony. Więc trzeba bardzo uważać i się oszczędzać. Taka przepuklina jest podobno łatwa do zoperowania i występuje najczęściej.

Jeżeli nie kwalifikuje się od razu na stół to niech leży na twardym, bierze prochy i unika wysiłku. Kiedy objawy przejdą i kręgosłup się wyprostuje ("urośnie" o kilka centymetrów) będzie mógł się zająć poprawą kondycji. Wtedy dobre jest rozciąganie i nawet zwykłe przysiady bez obciążenia (można sobie ściany w domu pomalować, połączyć przyjemne z pożytecznym). Oczywiście trzeba zmienić spanie, na twardsze. Unikać wysiłku bez przygotowania. Zwłaszcza dźwigania.

>BeerFan

rok się z tym męczyłem. Wiem co piszę. Przy dłuższym leczeniu podają leki antydepresyjne. Podobno jako przeciwbólowe, ale kto tam zgadnie - były wiceminister zdrowia (przez chwilę minister), ten który popełnił samobójstwo, chorował na dyskopatię i podobno wywołaną tym depresję. Wiem że nie pocieszam.

Nie wydawaj na prywatnych lekarzy bo to długie leczenie i zanim wyzdrowiejesz możesz przez nich umrzeć z głodu ;-)

pokaż cały temat wiztya w przychodni - czy warto? wernen 22 Gru 2004, 20:13

///////////////////////////////

tak jak kiedys pisałem lekarzy w tym kraju wiecej niz p..w

a co z watkami Lukara ktore były niedawno o moderacji forum???

rzucił jakis ochłap bo mu pewnie liczba wejsc spadała i tyle

macie serwer gadu-gadu o tematyce audio

Marduk, 27 Lis 2007, 22:10

>xanax nie negowałem tego:-)

rozumem, nie przeczę izgadzam się z Tobą. Ja też chciałem wyrazić swoją opinię o forum, a cytat z Twojego posta pasował mi do mojego, czyli ogólnie - dla "padzierżenija razgawora" ;-D

x.

Znalazłem też cos takiego.

Ukryta Zawartość

Czy senicz jest tym pacjentem z 30 letnim stażem ? I udziela porad na podstawie własnych doświadczeń ?

SENICZ - przyznaj się, sam to masz dlatego radzisz innym ?

Bo jeśli podajesz się tylko za "doktora", to spotkasz się ze smutnym urzędnikiem państwowym.

Ukryta Zawartość

no i kolejny watek o Seniczu, ludzie opamietajcie się i stworzcie inne forum na którym poruszać bedziecie sprawy personalno audiofilskie, od pewnego czasu to forum jest poniżej krytyki.

Re: rochu, 28 Lis 2007, 12:28

>Krótki przegląd dzisiejszych wpisów utwierdza mnie w przekonaniu że to Forum upada.

to tylko przykre złudzenie rochu - nie upadnie póki mi nie upadniemy! :-)

co Ci się nie podoba np. we wpisach w wątku o tym jako to upadnę na kolana - całkiem sensowna i kulturalna oraz ciekawa wymiana uwag i opinii IMHO, rzekłbym, że w tamtym wątku we're finally getting somewhere

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.