Skocz do zawartości
IGNORED

Śmieciowe hifi contra Densen 400+

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Usher 1.5 (mocne rozczarowanie), AA Maestro (wielki kloc jak dla mnie mało ciekawy brzmieniowo, jedyny plus to kontrola basu), Rouge audio (integara za ok.8 kzł.), Naim dzielony (10kzł).

Plinius SA100/3 czy Pass Aleph 3 uwazam za lepsze wzmaki. W wielu aspektach nawet MF A3 nie ma sie czego wstydzić.

Żeby nie było to moje zdanie i ja tak usłyszałem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

lancaster zacytował:

Śmieciowe hifi nie gra i koniec. Nie moze grać, bo ludzie którzy zapłacili za swoje marzenia grubą kase nie moga sie mylić :D

Bardzo podoba mi się takie zdanie. Jednocześnie mam śmieciowy sprzęt z przed blisko 20 lat z którego sączy się muzyka (nie ma prawa grać w/g definicji). Wcale z tego powodu nie czuję się zdołowany. Nawet podoba mi się taka terminologia.

Jestem zadowolony z sygnału wytwarzanego przez moje śmiecie. Rozglądam się za kolejnym odpadkiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.