Skocz do zawartości
IGNORED

Kable do Totem Staff+Nad 720+325bee

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomi z Kanady kupili zestaw j.w. Do tego dodano kable Monstera z niskiej półki - jak sądzę - koszmarne. Chciałbym zrobić im gwiazdkową siurpryzę podczas ich przyjazdu do kraju. Mam w zanadrzu jedną parę i/k Sonusa Oliva - to jak sądzę będzie absolutnie bezpieczny wybór ?? Jako głośnikowe mam nowiutkiego DNM stereo. Czy tu nie będzie wpadki ?

https://www.audiostereo.pl/topic/38350-kable-do-totem-staffnad-720325bee/

umpel miał kiedyś monstera z niskiej półki...nie wiem jaki model...taki szary :)

...to był jedyny kabel jaki do tej pory słyszałm ktory grał sporo słabiej od zwykłego OFC !:) Jak oni w tym monsterze to zrobili ?

To nie żart niestety....kup znajomym jakigoś Gothama, albo Codiala za pewnie 200zł(z konfekcją własną:)) i zrobisz im wspaniały prezent.

Pozdawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.