Skocz do zawartości
IGNORED

Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie..?

wojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś zetknął sie z poniższym odtwarzaczem? Wygląd bojowo, "papiery " ma w porządku (np waga 7,5 kg) a i cena ciekawa. Na forum cisza a w necie sporo pochlebnych opini o cdkach Scherwooda (np CD 980-ponoc lepszy od Arcamów CECa5100 i pary innych uznanych zawodników )...

strona producenta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ebay

Ukryta Zawartość

pozdrawiam

post-664-100006991 1197513101_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy później...

Widziałem dziś w media ten egzemplarz za 800 zł wygląda elegancko tylko sklep oraz marka nie zachecają w zagranicznej prasie oceniany jako doby/bardzo dobry więc może wart sprawdzenia .

oczywiście, że to nie jest sprzęt z górnej półki, ot zwykła, użytkowa budżetówka w Saturnie te CD "chodzi" koło 700 sł

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• 5 miesięcy później...

Dzisiaj widziałem ten CD w MM. Jak na budżetówkę wygląda solidnie. Cena to 499 zł. Według forumowej szukajki siedzi tam AD1852, o której ta sama szukajka mówi, że wkładają ją do zacnych urządzeń. Ciekawe jak z aplikacją tego DAC'a w tym konkretnym przypadku.

Mógłby ktoś z posiadaczy wrzucić rozbierane zdjęcia tego CD-ka?

ano mam ,niestety nie mialem okazji porownywac go z cd z wyzszej polki,jedynie stare sansui , denon(dcd315)i dvd onkyo. Bioroc je pod uwage to 772ka to przeskok o kiklka klas w gore. Nie jestem zadnym znawca ale najwieksza zaleta tego cd. jest srodek pasma moze lekko ocieplony ale przynajmniej nie meczacy a na tym mi najbardziej zalezalo. Jak dla mnie jedyna wada jest pilot,po prostu jest paskudny,chodz na obsuge nie moge narzekac. Zdjecia "rozbierane" postaram sie zrobic w niedlugim czasie (sam jestem ciekaw co tam siedzi).Niewiele zapewne wnioslem ale coz .Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku fomulowiczom.

Ja posiadam model zamieszczony poniżej, ale nie powiem nic więcej oprócz tego, że cały czas działa bezproblemowo, chociaż np. nie chce mi czytać paru płyt Kata z boxu - podejrzewam, że to wina gównianego wydania.

Trochę za długo wczytuje płyty DVD-Audio, ale jak już zaskoczy to nie ma do czego się przyczepić. Napęd jest w miarę cichy, chyba że wrzuci się do tacki jakiego CD-R, wtedy bywa różnie. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wnetrznosci

Ukryta Zawartość

post-21062-100006399 1262449280_thumb.jpg

post-21062-100006400 1262449280_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzisiaj z powodu "dni bez VATu" w MM ten odtwarzacz (Sherwood CD 772 T) można było dostać za około 410 zł, aczkolwiek szkoda mi było wydać tę kwotę w ciemno :/

Obecnie mam trzy CD plus polecane na Forum do roli transportu DVD (może kiedyś trafi się jakiś przyzwoity DAC), więc... chciałbym kupić coś co nie będzie tylko stało na półce. Jak wróci natchnienie na zakup tego CD to można i za 499, różnica nie porażająca ;) Może do tego czasu ukaże się jeszcze jakaś opinia bądź dostanę obiecane fotki wnętrza w lepszej jakości :)

Przydało by się poprosić moderację o zmianę tematu wątku na taki, który pozwoli powiązać go z zawartością. Może odezwał by się jeszcze jakiś użytkownik tego odtwarzacza.

Jeśli interesuja Cie wnętrznosci - to możnaby uderzyć do producenta z prośbą o dokumentacje techniczną. Przy odrobinie szczęścia powinni udostepnić.

Ja poprosiłem o takie dane producenta mojego CDka (MYRYAD) i przysłali mi pełny schemat elektryczny i dokładne instrukcje serwisowe :)

• 3 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.