Skocz do zawartości
IGNORED

Studio 16 Hertz - niezgodnie z prawem

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym wzywam firmę „ Studio 16 Hertz” do natychmiastowego usunięcia ze strony internetowej www.studio16hertz.pl mojej opinii na temat przeróbki moich kolumn DALI Evidence 470.

Po pierwsze, przeróbka dokonana została przez osoby prywatne , które bynajmniej nie stanowiły ówcześnie firmy Studio 16 Hertz.

Po wtóre opinia to została zamieszczona bez mojej wiedzy i wbrew mojej woli z naruszeniem prawa do cytatu.

Tomasz Skura

https://www.audiostereo.pl/topic/38567-studio-16-hertz-niezgodnie-z-prawem/

T.S.

Po pierwsze i najważniejsze, to nie jest temat we właściwej zakłądce i tym samym świadomie łamiesz regulamin forum.

Po drugie daj sobie spokój z tym użalaniem się na forum, bluzganiem po innych. Śledziłem Twoje wpisy i z nich wyraźnie wynika że nikt nie zrobił Ci nic, bez Twojej zgody, a wręcz przeciwnie.

Po trzecie idź do psychologa jak masz z sobą taki problem a nie "seniczuj" na forum gdzie tylko się da.

Pozdrawiam

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Oj ja specjalnie nie wiem o co chodzi, ale Panie kolego Tomaszu opinie to sie wystawia całkowicie dobrowolnie za wykonana jakaś prace i specjalnie nie ma sie na to wpływu co sie dzieje z taka opinia w późniejszym czasie. Sam korzystam z rożnych opinii i chyba nie można żądać usunięcia jej publikacji, bo sam ja Pan wystawił dobrowolnie na rzecz danej osoby w danym czasie i wtedy ona była zgodna z prawdą. Nie ma czegoś takiego jak wygaśnięcie opinii, bo sam Pan taką kiedyś wystawił. No chyba, ze ktoś sobie ja przywłaszczył, to wtedy juz jest zupełnie inna sprawa. Pozdrawiam

Panie Tomaszu.Każdy nowy wpis bądź temat założony przez Ciebie dotyczący studio 16hz i McGyvera obraca się przeciw Tobie.Może nieświadomie ale obsesyjnie wręcz próbujesz ich atakować.To na pewno Tobie na dobre nie wyjdzie.Wyluzuj . Aaaa i wesołych świąt:)

Witam wszystkich forumowiczów !

Oczywiście że Tomek Skura wyraził zgodę na publikację swoich tekstów na naszej stronie ,w przeciwnym wypadku nie użyłbym ich na stronie www.

Podobnie zresztą jak wszyscy inni w tym lancaster - także wyraził zgodę na ich publikację i wówczas materiały te zostały zamieszczone ,treść zwykle nieco skorygowana pod kątem stylistycznym za wiedzą autora tekstu .

Zawsze można napisać na adres firmy i napisać o swoim problemie , o swoich słabosciach . Tomek tego nie uczynił nawet gdy przestały mu się podobać jego kolumny.

Prosze Państwa i szanowni koledzy.

Ujadanie Tomka Skury z każdej strony przestaje nas nawet bawić . Myślę ze większosć wie że to żałosny sposób odreagowania nienawiści załozyciela wątku.

NIE CHCEMY DŁUŻEJ REKLAMOWAC NASZEGO DZIAŁU -MODYFIKACJE- kolumnami Dali Evidence 470 człowieka takiego jak Tomek Skura .

ZATEM USUWAMY WSZELKI ZNAK I KONTAKT Z NIM .

Ku chwale chyba wielu osób zmęczonych tematem Tomek Skura -McG-Grzegorz-16Hz.

Pozdrawiam

G.Rogala

I brawo Grzesiek. Stare przysłowie "głupszym się ustępuje" i tym razem znalazło zastosowanie :) Natomiast Ja od siebie moge powiedzieć że ile razy słuchałem gotowych, podkreślam gotowych wyrobów 16Hz (nie mam tu na myśli kolumn które dopiero co powstawały i były w fazie zestrajania) te kolumny grały co najmniej dobrze, a cena za które 16Hz je sprzedaje jest poprostu niska !! 100% poparcia dla 16Hz.

16Hz, wsztsrko fajnie tylko zapytanie z waszej strony nie odbyło sie w formie prosby: "czy wyrazasz zgodę ?", tylko w formie informacji, coś ala "zamierzamy wykorzystać:...to tyle mojego komentarza w temacie. Nie mam oczywiscie nic przeciwko samemu zamieszczeniu tak teraz jak i wówczas.

Pozdrawiam

...i jeszcze jeden drobiazg, nie byłem informowany o zadnych "zmianach stylistycznych"...z tego co zauważyłem z mojej recki wyleciał cały akapit, niekoniecznie o charakterze euforycznym :)...nie mam pretensji - dla jasnosci.

Pozdrawiam

senicz, 19 Gru 2007, 11:37

>A czy negatywne opinie tez tam sa?

a czy jakikolwiek producent w swoich reklamach pokazuje negatywne opinie? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wovo, 19 Gru 2007, 11:39

>Przy czym umowa ustna działa tak samo i ma tą samą range co umowa na piśmie.

a umowa na dywanie?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wovo, 19 Gru 2007, 12:02

>Cir, można na przyład dostać w ryj ale to ta najlepsza opcja.

Czy grozby pobicia na forum sa karalne?

foxbat, 19 Gru 2007, 12:12

>Czy grozby pobicia na forum sa karalne?

Już dobrze tej kwestii nie pamiętam, ale chyba aby była karalna to musi być możliwość jej spełnienia.

Jeżeli ktoś ci grozi, że - przykładowo - "Zabije cię" a ma przy sobie chociażby paralizator (i są na to świadkowie, że ma) to taka groźba jest zagrożona karą pozbawienia wolności (chyba - piszę z pamięci) do lat 2 :))

Reasumując, nic z tego foxbat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.