Skocz do zawartości
IGNORED

JBL XTI 100 czy E100 lub ES80

ben0052

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.JBL XTI100 czy E100 lub ES80?? Jaki wzmak ?? Nad?? Może jakiś stary Technics albo Pionierr +odtwarzacz DvD lub komputer na tym mam zamiar słuchać a dokładnie Philips Dvp 3040.Zdrowych Wesołych Świąt dla wszystkich maniaków audio stereo

https://www.audiostereo.pl/topic/38667-jbl-xti-100-czy-e100-lub-es80/

przyjacielu, jesli posluchasz tych modeli to sam bedziesz wiedzial, jako wskazówke moge podac ze xti z resorem z gumy a nie pianki jest na lata, serio. zakladam ze cena podobna, aaaaa jeszcze jaki lokal, muza itp.itd..

mozesz nie obrazac muzyki techno, bo wydaje mi sie ze nie masz pojecia co to jest.

Pozdrawiam, wesolych swiat.

Do zapoznania sie z konkretami zapraszam na forum chocby na forum creamfields polska lub

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Hmm...a co masz na mysli pod pojeciem puszczania techno na 18-stce. Podaj mi paru wykonawcow;) ja tylko dalem przypuszczenie, nie powiedzialem ze tak i koniec!

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ukryta Zawartość

tu jest dosc stare i bardzo trafne okreslenie, takie bardziej na luzie;)

ja powiem tylko ze wiekszosc co slyszymy w polsich radiach czy tv viva czy mtv to dance, czy muzyka taneczna, z muzyka techno nie ma to nic wspolnego.

Ukryta Zawartość

witam.

zdecydowanie XTI100!

miałem e80, a obecnie mam xti100 - bez porównania w każdym zakresie.

xti100 maja wysoką skutecznośc - tak więc i nie wiadomo jakiego wzmaka nie potrzeba do nich, choc wiadomo im lepszy tym lepiej :-)

pozdr.

Łukasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.