Skocz do zawartości
IGNORED

catholic girls

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

twonk, 30 Gru 2007, 15:17

E tam, twonk, a jakie fajne są takie przyczernione dzieciaki :-)

Ale pewno nie miałbyś nic przeciw, by takie kobiece 'czarne' rączki robiły Ci koło d... ;-)

McGyver:

Ta sytuacja nie dotyczyła tylko CD z muzyka arabską. Dotyczyła prób wyjścia poza rolę wyłącznie nauczycielki angielskiego i promowania swoich memów przez nauczycielkę. Co nie zostało dobrze przyjęte przez matkę - zwłaszcza że pozostałe memy nie wyglądały w jej oczach zbyt zachęcająco.

PS. Bardzo lubię kuchnię arabską - dobry kebab na ostro to jest to.

>jar1

Jeśli chodzi o kobiety nie mam żadnych uprzedzeń rasowych... Ba! Jestem w tej kwestii wręcz skrajnie tolerancyjny... ;-))) Ale matki dla swoich dzieci szukałbym raczej wśród białej części populacji... Cóż, spróbuj mi wybaczyć tę pewną ciasnotę poglądów... ;-)

tu należy się wyjaśnienie:

Pani od angielskiego dała Kasi płytkę w nagrodę za pracę na lekcji, żeby jeszcze bardziej zmotywoać catholic girl do nauki. Nauczycielka znała tę muzykę i jej zdaniem była bardzo oryginalna i pełna energii.

Z tego, co wiem kobieta nie pomyślała w ogóle że może zostać odebrana jako indoktrynująca, nie miała też w ogóle takich intencji.

misiomor, 30 Gru 2007, 15:39

>McGyver:

>

>Ta sytuacja nie dotyczyła tylko CD z muzyka arabską. Dotyczyła prób wyjścia poza rolę wyłącznie

>nauczycielki angielskiego i promowania swoich memów przez nauczycielkę.

To już jest nadinterpretacja. Przeczytaj pierwszy post w tym wątku, powoli i ze zrozumieniem. Wynika z niego że płyta była zwyczajnym prezentem, nagrodą za dobre wyniki w nauce.

>Co nie zostało dobrze

>przyjęte przez matkę

Nazywajmy rzeczy po imieniu. Reakcja matki była histeryczna. Podobnie jak Ty dokonała daleko idącej nadinterpretacji: Słucha muzyki arabskiej->czyli muzyki pogańskiej->podoba jej się pogaństwo->popiera pogaństwo->propaguje pogaństwo->a skoro żyje z chłopem bez ślubu, to i niemoralność i rozpustę uznaje->i będzie do tego namawiać swoją uczennicę->ratuj się kto w Boga wierzy-> a w ogóle to na stos z nią, saraceńską heretyczką i nierządnicą.

>- zwłaszcza że pozostałe memy nie wyglądały w jej oczach zbyt zachęcająco.

Tylko co to ma do rzeczy? Prywatne życie człowieka jest jego prywatną własnością. Jeżeli zawodowo zajmuje się udzielaniem korepetycji, to gówno kogo obchodzi z kim i wjaki sposób śpi. O ile nie robi tego na oczach uczniów.

Nauczycielka powinna być rozliczana wyłącznie z metod i efektów swojej pracy. Jedną z zastosowanych przez nią metod było DANIE NAGRODY ZA DOBRE WYNIKI W NAUCE. Jeżeli zdaniem matki sama nagroda była niewłaściwa, to powinna o tym porozmawiać z nauczycielką, a nie rozpętywac krucjatę. ZABOBONNY CIEMNOGRÓD.

>PS. Bardzo lubię kuchnię arabską - dobry kebab na ostro to jest to.

Ja też lubię dobry kebab, z tym, że zawsze sądziłem że jest to potrawa turecka a nie arabska. Czyżbym się mylił?

Wczoraj wieczorem w Warszawie grupa misiów Koala została zgwałcona przez grupę niezidentyfikowancyh legwanów.

Misie zostały okradzione z czci oraz skradziono im torby.

Co sądzicie na ten temat ?

Czy legwany powinny zwrócić torby ?

kalimorfa, 30 Gru 2007, 19:13

Droga redakcjo,

Wczoraj wieczorem zauważyłam, że na moich nogach pojawiło się owłosienie.

Powiedz, droga Kali, czy to oznacza, że zamieniam się w faceta ?

Czy powiedzieć o tym swojemu chłopakowi ? Nie wiem czy on to zaakceptuje.

Może zacząć stosować jakieś kosmetyki ?

Droga Kali, pomóż.

pozdrawiam

Małgosia, lat 17

camle, 30 Gru 2007, 19:50

>Gustaw, lepiej mi powiedz jak powinien się zachować prawdziwy facet spotykający jutro rano w pracy

>sk***iela dymającego jego byłą k**wę...

Jeżeli na 100% była to uśmiech na twarz i bez problemu.

Jak nie na 100% to prawy sierpowy.

McGyver, 30 Gru 2007, 19:15

>Tylko co to ma do rzeczy? Prywatne życie człowieka jest jego prywatną własnością.

A dziecko jest własnością rodziców!

> Jeżeli zawodowo

>zajmuje się udzielaniem korepetycji, to gówno kogo obchodzi z kim i wjaki sposób śpi. O ile nie robi

>tego na oczach uczniów.

>Nauczycielka powinna być rozliczana wyłącznie z metod i efektów swojej pracy.

A gówno!!!

Nauczycielka może być rozliczana nawet z koloru włosów!

Jeśli jako rodzic uznam, ze ruda nie ma prawa uczyć moich dzieci - to ruda WON!

>ZABOBONNY CIEMNOGRÓD.

Total, kajdany, kibuc (=w nowomowie: Postęp).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.