Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz lampowy Magnat RV1.

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Taki wzmak jest w Media Markt za 7000 zł.

Znacie może to coś ze słyszenia?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/39065-wzmacniacz-lampowy-magnat-rv1/

po kilku latach w całości opanowanych przez KD, do sklepów typu saturn, media - bardzo.....bardzo powoli powraca prawdziwy sprzęt audio. W Saturnie w Katowicach pojawiła się all in one Kenwood RK1 - ale moim zdaniem w rzeczywistości jest brzydszy niż na zdjęciach, drogi i w obowiązkowym zestawie z konkretnymi kolumnami.

• Redaktorzy

w okresie przedświątecznym któregoś wieczora miałem okazję posłuchać tego Magnata (grało toto z kolumnami albo Magnata, albio Heco - nie pamiętam) i było znośnie. Cena w MM ( 6999)jest oficjalną ceną w jakiej ww wzmak pojawił się na naszym rynku, dla tego też dziwi mnie polityka dystrybutora -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Drobna różnica 2kzł robi wrażenie.

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Co ciekawe w wiadomościach prasowych (audio/Video, HFiM) podawano cenę 6999 a już na www HFiM (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) już wprowadziło "drobną korektę" ceny zgodną z polityką polskiego dystrybutora.

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 7 miesięcy później...

niestety mogę tylko podłączyć się do pytania, też mnie interesuje jako jedna z lamp oprócz almarro 318B, i produktów mystere, jego przewagą dla niektórych będzie pilot (dla mnie odwrotnie),

w recenzjach prasowych dostaje super oceny za budowę, ale do do dźwięku już nie jest tak różowo tzn. pisżą że niby dobrze ale w taki sosób że coś mi to podpada, wiadamo że rodzima i zagr. prasa o niczym nie napisze źle (reklamy), najwyższa ocena w prasie niemieckiej ale oni wszystko mają poukładane, tzn. oceniają wg cen + niemieckie a potem angielskie prod. dlatego dołożyli referenzklasse, żeby średniaki były w hi-end klasse, a totalne budżetówki w oberklasse.

hazardzista5, 4 Sty 2008, 09:13

>rzeczywiście, to niesamowite, w takim razie to MC1 (all in one) też powinno być jakieś 800 zł

>tańsze (ich cena 4800 zł).

W niemieckim Saturnie 999 euro natomiast w Conradzie w Hamburgu stoi za 699 sluchalem w zestawieniu z magnat quantum 603, a takze z quadralami rondo calkiem niezle jak na urzadzenie all in one ale dla mnie moja tania lampka z taniutkim dvd brzmi lepiej.

Co do lampiaka RV 1 cena w Saturnie 1999 euro ale widzialem w MM za 1699.Niestety nie sluchalem.

Elcoexim troche z cenami przegina tak wiec warto sciagnac z Niemiec przesylka ok 25 euro do Polski.Lub samemu sie pofatygowac bilet w dwie strony busem 60-70 euro .

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Byc moze w Dortmundzkim ja wrocilem godzine temu z Saturna w Hamburgui cena byla jaka byla.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

Moze to ten

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.