Skocz do zawartości
IGNORED

Tanie płyty DVD ale nie z gazet

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie !!

Mam propozycję może będziemy się informować o przecenach płyt DVD podając tytuł płyty,cenę oraz najlepiej adres sklepu internetowego gdzie można daną pozycję kupić.

Ja polecam Leona Zawodowca (DTS -ES) w ocean.dvd. jest dostępny za 39 zł.

https://www.audiostereo.pl/topic/3988-tanie-p%C5%82yty-dvd-ale-nie-z-gazet/
Gość rozgoryczony

(Konto usunięte)

... nie mowcie kurna o "Media Mark - powinni tego zabronic" jesli ma sie do najblizszego 200 km ... moze byście powiedzieli cos o wydanaich nie MM-kowych ? ja widziałęm Kono Domowe ze świetnym "1492" R. Scotta za 19.99 w kiosku!

Nie zazdroszczę tym, którzy maja daleko do MM.

Nie będę powtarzał tego co inni napisali o filmach w MM, dodam tylko, że kupiłem "Leon Zawodowiec" za 29,99 zł. i "Chicago" (1 DVD) za 34,99 zł.. TAk więc sklepy internetowe wysiadają, ale sam pomysł przekazywania informacji o przecenach POPIERAM.

Nigdy nie kupię płyt ze stadionu oglądałem już kilka takich filmów bo mój kolega kupuje je cały czas ja porównałem oryginał z pierwszym lepszym filmem ze stadionu i nie włoże już takiej płyty do mojego odtwarzacza, dźwięk do bani, tekst wyprzedza sceny lub spóźnia się ,nic nie pasuje. Wolę poczekać aż film o który mi chodzi ukażę się w promocji i wtedy kupuję oryginał za 30-40 zł.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie, Media Mart jest chyba najtanszym zrodlem. Polskie pozycje sa o wiele tansze niz u samego dystrybutora niektorych polskich filmow. Bedac na Okopowej w Best Films, celowo nie poinformowano mnie, ze ich pozycje mozna nabyc wlasnie w MM o 50% taniej, tlumaczac tez, ze ich ceny sa stale. Polska glupia chciwosc. Wszystko zwrocilem nie zaponajac o podzieleniu sie z tym strasznym buractwem swoja opinia.

Niestety znow MM - Sz-n. Gladiator - 44,90, Czerwony smok 2 plyty - 39.90, Hannibal 2 plyty - 29,90, Leon Zawodowiec (DTS) 29,90, 15 minut (De Niro) - 24.90.Spy Game (Redford,Brad Pitt) - 39,90 i sporo innych. Rynek troche psuja Niemcy, ktorzy wykupuja towar jesli sa napisy w ich jezyku. A stadion nie jest taki zly - tylko plyty trzeba kupowac w momencie gdy tytul jest juz u nas na rynku. Dzwiek jak zrodlowy, obraz nieznacznie skompresowany - nie do odroznienia. Brak dodatkow ale cena w wypadku nowosci 25% oryginalu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.