Skocz do zawartości
IGNORED

dobry odtwarzacz CD do okolo 12k zl

soso

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym sie raczej tym nie przejmowal, skoro upgrade z modelu Wizard do ZZ-8 kosztuje 9 tys, to ewentualna aktualizacja modelu ZZ-8 do ostatniej wersji tegoz samego modelu musi byc sila rzeczy wyraznie tansza.

pp, 5 Lut 2008, 13:18

>->soso

>

>Może jak go podłączysz to żaden upgrade nie będzie Ci potrzebny.

To jest bardzo prawdopodobne ;-)

Ale na wszelki wypadek by popsuc sobie nastroj dowiem sie czy jest nowsza oferta, ile kosztuje no i czy warto ;-(

pzdrw

soso

pastwa, 5 Lut 2008, 12:58

>Ja bym sie raczej tym nie przejmowal, skoro upgrade z modelu Wizard do ZZ-8 kosztuje 9 tys, to

>ewentualna aktualizacja modelu ZZ-8 do ostatniej wersji tegoz samego modelu musi byc sila rzeczy

>wyraznie tansza.

Nie musi być. Ostatnia wersja upgrade nie musi być rozwinięciem poprzedniej. To może być nowy pomysł.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less, 5 Lut 2008, 13:34

>Nie musi być. Ostatnia wersja upgrade nie musi być rozwinięciem poprzedniej. To może być nowy

>pomysł.

Wowczas nie bylo by fair ze strony producenta wobec nabywcow wyzszej wersji (ZZ-8) by placili tyle samo za ow upgrade, co wlasciciele wersji nizszej (Wizard), tak sobie rozumuje skromnie i pewnie naiwnie :-)

Kiedy kupowałem 2 dysk twardy do komputera o pojemności 250 MB, to zapłaciłem za niego ponad 700 zł w przeliczeniu na nowe złotówki.

Niedawno kupiłem dysk o pojemności 2000 razy większej i zapłaciłem 270 zł. Czy to fair?

Gdzie tu jakakolwiek proporcja?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Sprawa sie wyklarowala - pelen kisiel.

Upgrade (jezeli w to wejde a pewnie tak) da koncowy efekt w postaci 4k euro za ow stary ZZ-8, ktory bedzie 'jak nowy'. Koszt upgradu bez zmian - 2400 euro.

Jezeli jednak sprzedam stary CDP Audio analogue Paganini 24/192 (oby nie okazal sie lepsz!) to ostateczny koszt przeprowadzki nie bedzie taki zly, jakies 12k zl.

pzdr

soso

a ja mam takie pytanie - czy warto w tej kwocie zastanawiac sie nad marantzem SA-1

sprzedawca twierdzi ze odtwarzacz ma 3 lata - ja wyczytalem ze zrobili ich malo i wszystko "poszlo" w 2001/2002

wyczytalem tez o problemach niektorych uzytkownikow z odtwarzaczem

plus jest taki ze moge podjechac na miejsce i posluchac i sprawdzic - tyle ze zawsze istnieje mozliwosc ze podczas krotkiego odsluchu/testu niewylapie sie wszystkiego

nastepny plus to tez taki ze przynajmniej bede mial pewnosc ze sie wpasuje w system - ale to juz co innego

PMD, 5 Lut 2008, 15:26

>Czy BOW nie jest dystrybuowany przez Jasika z Nieporętu? Jak byłem tam około sierpnia wydawało mi

>się, że takowy stał w salonie.

A jakże:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"TomekL3, 4 Lut 2008, 13:30

>nie wiem czemu , ale jak słyszę bitofon to zaraz mam przed oczami papę na dachu:)"

A mnie po odsłuchu Bitofon kojarzył się z Accuphase DP-68 - :-) takiego życia, dynamiki, kontroli i równowagi nie słyszałem w żadnym sprzęcie do 20 tysięcy. Pozdrawiam

• 5 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.