Skocz do zawartości
IGNORED

Pokój odsłuchowy 50m2 (11 x 4,5 x 2,5m)?

Gość masterofdeath6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Jak to będzie wyglądało na suficie? A poza tym to nie da się przykleić moich kolumn bo nie mają tylnej ścianki w obudowie. Chciałem się głównie zadowiedzieć, czy taki pokój jest spalony jako pokój odsłuchowy?

Master tempo w jakim powiekszasz swe metraze swiadczy niewatpliwie o tym ze zapowiadany cud irlandzki ziszcza sie wlasnie w dziedzinie audio:)

Ciekaw jestem czy nie "zgina" Ci w takim pomieszczeniu kolumienki.

Witam ponownie :)

Teraz już nieco poważniej: polecam zapoznać się z tym artykułem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wskazane tam rady są dość uniwersalne i myślę, że znajdą zastosowanie również i w tak dużym metrażu.

Ukryta Zawartość

hmm były taki Ushery wielkie... poszukałem i:

Ukryta Zawartość

duże gówna, może wystarczą;D

Ukryta Zawartość

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Ło Matko!!! 236kg to mi strop nie przetrzymie :) tak długi pokój powstał by z połączenia dwóch (mojego 27 i tego obok 22,5m2). Obawiam się, że jednak teraz to już na 100% te kolumny obecne będą za małe. W połowie długości...

Akurat wypadają drzwi :( i piecyk.

oj master do takiego dużego pokoju to juz na bank większe kolumieny.

A po co Ci takie metraże? W takim pomieszczeniu będzie niezły pogłos, żeby to wytłumić...

nagłośnić...

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

A no taka opcja jest możliwa po prostu, chcę zasięgnąć troszku info czy warto o tym pomyśleć.

Przeraża mnie właśnie najbardziej ta proporcja 11x4,5 - żeby było 11x8-9m to nawet bym nie zakładał wątku.

sam czesto slucham w 8m2 :)) ale nasiedzialem sie tez u znajomych w 50m i wiecej, najwiekszym problemem jest zawsze wysokosc pomieszczenia 2.5m to naszczescie normalne ale ludzie maja i po 5m i wszystko ucieka w gore, w takim wypadku zawsze warto zrobic sufit podwieszany z mocnym wytlumieniem kto wie moze w 2.5 te3z mozna to zrobic (szalency pozatym wstawiaja duzo szkla i mocno drgajace panele podlogowe i wtedy juz nic nie da sie zrobic)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.