Skocz do zawartości
IGNORED

Szmacąc autorytety, szmacisz Ojczyznę!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawiają się tu różne durne wpisy za którymi kto wie czy nie stoją jakies obce służby. Zadanie ich jedno - umniejszyc znaczenie Polski, poprzez zeszmacenie polskich autorytetów jak np. JPII, Lech Wałęsa, Władysław Bartoszewski z którymi zawsze liczył się świat. Cóz warci są ci, którzy nie szanują wlasnej historii, wlasnych bohaterów narodowych, osób powszechnie uznanych za autorytety? Komu zależy na zafałszowywaniu najnowszej historii Polski i oszczerowaniu postaci, które w swiadomości świata odegrały i nadal odgrywają pozytywną rolę w dziejach Polski a także w ogóle tej części świata? Ktoś kto nie szanuje wlasnej historii i narodowych bohaterów potem nie szanuje swojego kraju, potem swojego miasta, w końcu przestaje szanowac wlasnych rodziców a potem to już nikogo nie szanuje!

CZY TO NIE DZIWNE, TĘ PONURĄ ROLĘ ZAFAŁSZOWYWANIA HISTORII NAJNOWSZEJ POLSKI ORAZ NISZCZENIU POZYTYWNIE SIĘ KOJARZĄCYCH W SWIECIE WIELKICH POLAKÓW NAJLEPIEJ WPISUJE SIĘ PIS? Czemu środowiskom sympatyzującym z PISem i panem Rydzykiem tak bardzo zależy na niszczeniu wlasnego kraju? Na czyich oni są usługach?

trochę noster masz rację z tym wychodzeniem na zewnątrz,

my tu na miejscu możemy autorytety "weryfikować" ale obcym nic do tego,

mają nasze autorytety szanować, a i my nie powinniśmy obcym mówić, że np. Wałęsa to ...taki czy siaki

Oczywiście i ja mam niesmak,gdy nasze brudy oglądają inni, ale jak to było po wyborach w 2005 ? Zapomniałeś, noster ? Tusk ,Wałęsa, Kwaśniewski w obcych mediach, słynny list b. ministrów spraw zagr. itd ?

No wlasnie. Dobrze że to przypomniano! PIS oskarżył o to że agentami są byli ministrowie spraw zagranicznych. I taki sygnał idzie w swiat. Świat zdębiał, bo oto okazało się że świat sądząc że rozmawia z Polską nie wie juz w ogóle z kim gada, skoro wszyscy ministrowie spraw zagranicznych to byli agenci. PIS dał światu sygnał że z Polską nie ma o czym gadac, bo nie jestesmy wiarygodnym partnerem.

Dziękuję że przypomniana została sprawa ministrów spraw zagranicznych! To bardzo dosadny przykład szmacenia przez PIS Polski.

• Redaktorzy

Niezupelnie PiS. Przoduje w tym np. dudi, ktory (werbalnie) od PiS sie odzegnuje, i wypisuje okrobpne rzeczy o prezydencie Kaczynskim. Oczywiscie, kiedy takie rzeczy wypisuje kto inny, dudi wybucha. Licho wie, dlaczego. Ale ogolnie powiedzialbym o tych panach jedno: nie poczuwaja sie ani do tych autorytetow, ani do tej ojczyzny. Oni se ojczyzne dopiero zrobia. Powodzenia.

Noster, zamiast bdurzyć bez składu proponuję zacząć ab ovo.

Co to takiego: AUTORYTET?

Jak się nim zostaje?

Kto mianuje autorytety?

I na podstawie jakich kryteriów?

A później możemy porozmawiać o owych "autorytetach".

noster, 21 Lut 2008, 16:25

>No wlasnie. Dobrze że to przypomniano! PIS oskarżył o to że agentami są byli ministrowie spraw

>zagranicznych.

Napewno agentami byli: Olechowski, Skubiszewski prawdopodobnie (wkrótce się wyjaśni) Geremek ("Profesor").

BYLI.

Mówić o tym, czy nie mówić?

ONI i tak wiedzą.

>I taki sygnał idzie w swiat.

A lepszy sygnał jest gdy podobno wolny i demokratyczny kraj rżnie głupa trzymając w charakterze charge d'affair po kolei - kapusty?

> Świat zdębiał

A tam... patrz wyżej.

Ks. Isakowicz-Zalewski, p o tym jak zamknięto dostęp do IPN, zaczał jeździć do pastora Gaucka.

Tam mają teczki jeszcze lepiej zaopatrzone niż u nas.

>bo oto okazało się że świat sądząc że

>rozmawia z Polską nie wie juz w ogóle z kim gada, skoro wszyscy ministrowie spraw zagranicznych to

>byli agenci.

WSZYSCY? A kto tak powiedział?

dudivan, 21 Lut 2008, 18:06

>Noster, zamiast bdurzyć bez składu proponuję zacząć ab ovo.

>Co to takiego: AUTORYTET?

>Jak się nim zostaje?

>Kto mianuje autorytety?

>I na podstawie jakich kryteriów?

>A później możemy porozmawiać o owych "autorytetach".

jasne, tylko że to można robić w poważnym wątku a nie u nostera,

ten człowiek jest stukniety, gdzie tam kaczorom do niego

więc powiedzmy to szczerze, nie wolno się z tym obnosić zagranicę,

ale między sobą powinniśmy ich jebać ile wlezie, bo to co nam się przedstawia

jako autorytety to są kapusie na które służby mają kwity i można ich szantażować,

najpierw to byli ci których papiery przejeło NKWD od Gestapo patrz 17-ty odcinek Klossa),

a teraz już wyhodowali swoich nowych kapusiów:

jebać kapusiaktórego UBek nazywa autorytetem,

słyszysz noster gnido antypolska?

Bartoszcze-wski to jest kapuś z gestapo!!!

precz z UB-eckimi autorytetami

Niemcy zatapiają skrzynie,

po krótkiej wojnie wywiadów, skrzynie trafiają do bolszewikow.

Kapitan Hans Kloss a w rzeczywistości oficer sowieckiego wywiadu i tę partię rozegrał bezbłędnie.

Co było w skrzyniach?

Dane współracowników i konfidentów gestapo, takich jak np. Cyrankiewicz.

Ci ludzie trafili do nowych władz, można było nimi łatwo kierować, to chyba oczywiste.

Ta sprawa śmierdzi do dzisiaj.

Czy były tak też akta Bartoszcze-wskiego? Tego na dzień dzisiejszy jeszcze na pewno nie wiemy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-16476-100009492 1203623553_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

CZEŚĆ PISOMATOŁKI !

Aura tegorocznej zimy nas nie rozpieszcza. GDZIE MOGĘ ZROBIĆ SZYBKI KURS 17 DNIOWY METEOROLOGII ZAMIAST CIĘŻKICH STUDIÓW I LAT PRAKTYKI???

PYTAM BO U WAS JEST TO PODOBNO MOŻLIWE...

>noster, 22 Lut 2008, 01:43

Przez jakiś czas pracował u mnie w firmie koleś po studiach. Miły, ale jakiś trochę taki dziwny.

Robiłem z nim kilka projektów jako starszy i bardziej doświadczony pracownik.

Sprawdził sie tak sobie. Miał swoje "lepsze pomysły", nic nie powiedział, tylko robił po swojemu,

zostawiał niedoróbki. Ogólnie zawsze trzeba było robotę po gościu sprawdzić, a prawie zawsze

poprawić. Czyli nieakceptowalne, bo lepiej zrobić samemu.

Zwolnił się sam (na szczęście). Po jakimś czasie dzwoni, że pracuje w Wawie.

Pytam co robi, a on, że instaluje serwery i takie tam różne. Gdzie? W ABW.

Myślałem, że z krzesła spadnę!

Czyli chęć szczera wystarczy!

Jestem Europejczykiem.

Nie mam dzieci i chyba juz sie nie stanie ale ciekaw jestem panowie jesli macie pociechy to czy uczycie ich czegos wiecej niz wspolnego opluwania sie . Gdzies , kiedys trzeba przerwac to bledne kolo.

Juz po wyborach . Zawodowa opozycja niech sie opozycjonuje a reszta wolontariuszy powinna zajac sie pomnazaniem majatku i powszechnej narodowej szczesliwosci. Za kilka lat znowu przyjdzie czas na wyciagniecie sztandarow festyny i kielbase .

Polska to naprawde maly i nic nie znaczacy kraj. Nikogo na swiecie nie obchodza ani Polacy ani ich autorytety ani bzdury gloszone przez owe autorytety. Nie zdajecie sobie sprawy jak cholernie przeszkadza balast polskich kompleksow za granica.

Marzy mi sie dzien kiedy obywatele naszego kraju pieknego przestaja zupelnie interesowac sie tzw. zyciem politycznym Republiki. Nagle nikt nie oglada wywiadow z wodzami partii , nie kupuje gazet ani nie jest zainteresowany opinia tego czy owego "jasnowidza" Ludzie po prostu jada na wies , na ryby albo zaczynaja budowac wzmacniacze lampowe i kolumny tubowe. Czyz to nie byloby piekne ?? Wyobrazam sobie panike naszej pozal sie felek "klasy politycznej" hehehe .

Aha , moze mi ktos przypomni dlaczego JPII jest autorytetem? (jako byly aktywista ZSMP zawsze uwazalem go za odpowiednik tzw. partyjnego betonu ) cala ta mocherowa histeria dookola kanonizacji jakos nie zacheca mnie do zglebienia przedmiotu.

pozdrawiam, L

noster, 22 Lut 2008, 01:43

>CZEŚĆ PISOMATOŁKI !

Witamy POjebów!

>Aura tegorocznej zimy nas nie rozpieszcza.

Mrozy jak w '43 pod Stalingradem!

> GDZIE MOGĘ ZROBIĆ SZYBKI KURS 17 DNIOWY METEOROLOGII ZAMIAST CIĘŻKICH STUDIÓW I LAT PRAKTYKI???

Tylko w "Der Dziennik"!

W ofercie Kurs Szybkiego Czytania Bez Zrozumienia - gratis!

>PYTAM BO U WAS JEST TO PODOBNO MOŻLIWE...

"Wszystko się może zdażyć... Marchewkowe pole rośnie wokól mnie..."

limono, 22 Lut 2008, 03:29

>Aha , moze mi ktos przypomni dlaczego JPII jest autorytetem?

Może dlatego, że w odróżnieniu od stawianego w nim w jednym rządzie W. Bartoszewskiego, nigdy nikogo nie określił mianem "bydła" czy "matołków"?

>(jako byly aktywista ZSMP

PIERWSZY który się tu otwarcie przyznał!

Jest to imponujące, chapeau bas!

> zawsze uwazalem go za odpowiednik tzw. partyjnego betonu ) cala ta mocherowa histeria dookola kanonizacji

>jakos nie zacheca mnie do zglebienia przedmiotu.

Każda koalicja czci swoich. My - JPII,m ty - Stalina!

imono, 22 Lut 2008, 03:29

>Nie mam dzieci i chyba juz sie nie stanie ale ciekaw jestem panowie jesli macie pociechy to czy

>uczycie ich czegos wiecej niz wspolnego opluwania sie . Gdzies , kiedys trzeba przerwac to bledne

>kolo.

lekarzu lecz się sam:

nic nie przebije czarnej rzeki jadu i rzygowin jakimi merdia i POpaprani aktywiści zalali wybrane demokratycznie (choć wbrew mediom) władze po 2005

a i teraz główne działania urzędów państwowych, ministerstw to tworzenie czarnego pijaru, węszenie porażających afer laptopicznych itp

Poza tym to co napisał limono jest POrażająco naiwne.

Spokojni ludzie zajmą się budowaniem wzmacniaczy i tub a czym w tym czasie i komfortowych warunkach zajmą się ONI?

Ech, gdyby tak w Związku Radzieckim czy PRL-u cały ludek zamował się tylko budowaniem wzmacniaczy...

Wszystko przez cholerne braki w zaopatrzeniu!

• Redaktorzy

"Polska to naprawde maly i nic nie znaczacy kraj."

W pewnej mierze jest to p[rawda, ale to na wlasne zyczenie. Mam mozliwosc uczestniczyc w miedzynarodowej dzialalnosci Polski, i w dziedzinie ktora sie zajmuje, pzrebijaja nas (z Europy): Slowenia, Niemcy (jedni i drudzy o dwie glowy), UK, Austria, Holandia, Szwecja, Norwegia, Dania, Portugalia (o dwie glowy), Francja, i jeszcze paru innych. Polska jest reprezentowana na co drugim-co trzecim spotkaniu, i to przez max 2 osoby, tamci na kazdej i po piec-siedem osob, i zawsze maja pelne rece roboty. Nie mowiac o Brazylii, z ktorej jest osob 13. My zas mozemy tylko probowac nie stracic ich z oczu. Slowency czy Portugalczycy wybijaja sobie miejsce w swiecie, i w gruncie rzeczy to oni inicjuja i nadaja tresc wielu inicjatywom, do ktorych my jako kraj bedziemy musieli sie dostosowac. My zas najwidoczniej nie mamy takich ambicji. Ale powtarzam - to jest na nasze wlasne zyczenie.

widzicie?

józwa wam pokazał

więc ... ręce precz od Bartoszewskiego i Wałęsy!

tylko oni mogą nadgonić Europę i cywilizację

bez ich Auto-Rytetu nie damy sobie rady

dudi,

nie lekceważ siły bat-manów

na razie się uśmiechają, ale ....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.