Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiostereo.pl zmieniło właściciela

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz sobie czekać. Sposób podejścia do tematu gwarantuje brak sukcesu.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

Gagacek, jacy wy? Masz coś do mnie, to proszę konkretnie, nie przypominam sobie, żebyśmy kiedyś w jakiejś sprawie się skonfliktowali. Chyba że z miłości do forum chcesz tu bagno robić, to faktycznie, nie zgodzimy się.

Oho, uderz w stół! Napisałem tylko że idzie nowe i to, że fajnie obserwować jakie ruchy wykonuje każda z "postronnych" osób oraz czym to się objawia. A czy bagno? Pożyjemy, zobaczymy co zacz:) pozdrowienia

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

Wklejam apel kolegi z innego wątku:

"Do firmy "Sita" i nowych właścicieli:

Mamy bardzo chorego kolegę ("konstruktor-ekscentryk" dłubiący w audio), który w bardzo znacznym stopniu to forum współtworzył. Przypomnę, że chodzi nawet nie tyle o zdrowie ile o życie. Liczy się każdy grosz. Spora rzesza forumowiczów w spontanicznie zorganizowanej akcji na ile mogła to pomogła. Dorzuciły się też różne firmy z branży Audio - m.in. producent kolumn Audio Academy który na ten cel przeznaczył dochód ze sprzedaży pary swoich dość drogich kolumn.

Wierzymy, że kolega z tego wyjdzie i wróci na forum. Jeśli macie Panowie taką możliwość, to prośba o wsparcie. Dane i numer konta podane na początku jednego z wątków dotyczących pomocy dla P. Włodka Senicza."

Przeczytałem wszystkie wpisy i cieszy, że znakomita większość kolegów nie ma wątpliwości lub ma uzasadnione podejrzenia co do intencji nowych właścicieli.

Jozwa Maryn idzie pod prąd. Czy masz już przypisaną rolę w nowym kształcie forum?

Ja również chciałbym serdecznie podziękować Łukaszowi za te wszystkie lata i czas jakie poświęcił prowadzeniu AudioStereo. Dzięki forum uniknąłem wielu błędów przy wyborze sprzętu, poznałem kupę ciekawej muzy, a co najważniejsze również fajnych ludzi.

Zazwyczaj nie udzielam się tu ostatnio za wiele, ale jak coś pisze to mam nadzieję zawsze z sensem i pożytkiem dla innych użytkowników.

Nowym właścicielom strony życzę trzeźwego podejścia, otwartości umysłu, by nie zatracili się w zbyt daleko idących, radykalnych zmianach i nie stracili przy tej okazji użytkowników ;) Wbrew powszechnemu tu czarnowidztwu ja jestem dobrej myśli, trzymam kciuki i oby wszelkie zmiany,

a widać że są konieczne, wyszły tylko na dobre :)

I love the sound of crashing guitars

Ja też chciałbym podziękować Lukarowi za to co było a od nowych włascicieli oczekuję utrzymania niezależności Forum.Daję im kredyt zaufania.A do Forumowiczów apeluję o więcej optymizmu!

widze, ze milosc tuskowa zatacza coraz szersze kola. nasz kochany sejm chcial nam oszczedzic rozterek i niepokoju wiec sam przyklepal podpisanie traktatu. nie bedzie balaganu, no i zadnych kosztow zwiazanych z referendum, ktore przy oporze materii mogloby wygenerowac wielki wstyd wobec calej UE i jakby Tusku z Kaczynskimi spojrzeli w piekne oczy Anielki.

a tu, na forum, puszczona informacja o przenosinach nie spowodowala najmniejszego zapokojenia, bo takowe juz kilka razy przezywalismy, a co niektorzy nawet zyczyli dobrego smigania na nowym serwerze. Po instalacji okazalo sie, ze serwer juz nie nasz. :-( wiadomo, ze Lukar chcial nam oszczedzic rozsterek i niepokoju, wiec sam przyklepal podpisanie traktatu... przyklad idzie z gory.

tera wiadomo dlaczego Walerek, Jumbo i Jar1 tak gardlowali, i jak to oni zawsze o pryncypia. ostatnio Jar1 zupelnie usunal sie z audiostereo, bo sprawa byla juz przeciez przyklepana i pewnie zasluzenie pojechal na Bahamy albo inne Teneryfy

Ziutek

Wstyd mi za Ciebie!

Ja wprawdzie "tylko" skończyłem dziennikarstwo, jednak wstyd mi za Ciebie!

Jesteś obleśną, ogólniedostępną małpą, którą może sobie kupić każdy!

Zapisz się po becikowe! Urodziłeś się po raz drugi w nowym rozdaniu tego forum. Zgłoś się do odpowiedniego urzędu po kasę.

Tfuj!

Mieliśmy tutaj naprawdę różnych ludzi - tych doświadczonych mniej i tych wyskubanych na wszelkie sposoby.

Dla tych mniej obeznanych To FORUM było skarbnicą wiedzy, dla nich był to jedyny jasny punkt w ciemnym tunelu odniesienia do wszechobecnej komercji...

Teraz co?

Gówno?

Teraz jedynie wpisy politycznie poprawne będą miały jakąkolwiek wartość?!

Widzę, że dla jednego młota, który nawet nie zna logiki....a który już marzy o dostojnośnach, obecny układ jest idealny. Wstyd mi....

Czereśniak

o mnie | ignoruj | PW

stat: 10 / 1 / 0

29 Lut 2008, 18:50

> Mieliśmy tutaj naprawdę różnych ludzi...

Czy mógłbyś łaskawie wyjaśnić kto to "my"? Masz 10 dni i drugi wpis na koncie, więc, kto "mieliśMY"? Kogo jeszcze reprezentujesz?

majmaj

Właśnie dla takich jak ty było między innymi to forum. Teraz będziesz miał zestaw reklam i możliwość (ograniczonego) wypowiedzenia się. Jak coś powiesz - nie tak - to cię skasują. I pomyśleć, że ja takiemu durniowi jak ty, chciałem pomóc...

durniowi? czemu tak sadzisz ze nim jestem....? (chyba ze cos zle zrozumialem)

DVHK jest tez prowadzone przez jakas Spółkę.... a mimo to jest mile i kulturalnie. Wasze obawy sa przedwczesne...

alez ten nick pasuje do Ciebie - i wlasnie dlatego dziekuej bogu ze bedzie teraz modernacja.... bo taki czereniak jak Ty dostanie tzw "bana" i bede sie cieszyl razem z innymi. Precz z hamstwem Precz z Czeresniakami!!

:D

majmaj

Teraz moja wiedza będzie odpłatna:) Taki Zulu Gula of audio jak ty, będzie musiał zapłacić za wiedzę lub też skorzystać z gęsto reklamujących swoje produkty wytwórców. Będziesz sobie kupował klocuszki, kolumienki i kabelki - najlepsze z możliwych. Zartuję oczywiście. Kiedyś w jednym z salonów w Polsce, spotkałem się ze stwierdzeniem, że wiedza kosztuje. Sprzedający był bystry jak woda w klozecie. Takich ludzi spotyka się wszędzie. Niestety. Mam nadzieję, że powstanie nowe NIEZALEŻNE forum. Bez chorągiewek typu Jożin z Bażin i ludzi (firm) jemu podobnych.

Czy nie będzie czymś niegrzecznym jak zapytam ZA ILE LUKAR sprzedał prawo do strony?

Twórcy strony "Nasza Klasa" nie mieli nic do ukrycia. Może więc i w tym przypadku cena nie pozostanie tajemnicą?

Może znajdą się chętni zysku ludzie i powstaną nowe atrakcyjne strony o tematyce naszego hobby?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.