Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Dla odmiany napiszę co mi się podoba ;)

Podoba mi się ilość czarnych prostokątów z zaokrąglonymi rogami (nad tymi zaokrągleniami boleję - rogi powinny być w tym przypadku wyeksponowane).

Forum staje się mroczne - bardzo słuszny kierunek. Jeśli mogę zasugerować aby ten majtkowy beż zmieni ć w krwistą czerwień... ;)

Przyczyna pewnie ta co zwykle.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Redaktorzy

Wątek został zamknięty i przeniesiony roboczo na razie do zakładki Njusy. O co chodzi? Otóż na AH ichnia bocznica pełna jest wątków poświęconych Audiostereo, gdzie kilku ex-tutejszych kolegów roztrząsa przewagę swojego forum nad naszym. To jakiś sierocy syndrom. Doszliśmy do wniosku, ze nie należy powielać tego schematu i że chyba wystarczy dyskusji o błędach innych. Przyszłość rozstrzygnie, prawda? Póki co wątek sobie wisi i każdy może sobie popatrzeć.

Redakcja

Już nie są, ale przez pewien czas byli. I to w dodatku niezgodnie z etykietą, bo bez uwidocznienia tego faktu dla innych, co jest chamstwem.

Redakcja, 20 Kwi 2008, 14:27

>Sprawdź w drugim wątku, wymienieni userzy nie są zbanowani.

Czy jak ktoś zapomni wstawić słowo "JUŻ" do swojej wypowiedzi, to to jest błąd językowy, czy manipulacja?

>jar1, 20 Kwi 2008, 13:33

>To miało byc tu:

>

>"Coś sie chyba pier... bo znikają wątki. Był taki niedawno o exodusie z AH. Jakieś problemy?"

Żadnych. Na koniec Piotr Ryka zalecił mi abym zrobił kupę, co jest jak wiadomo rozwiązaniem trywialnym ale skutecznym i jakby powiedzieć... ostatecznym. Być może Redakcja zatem uznała że w kwestii exodusu z AH nic więcej już zrobić się nie da ;-)

Panowie!!!

Zamiast kłócić się między sobą i zastanawiać, które forum lepsze, a które lepszejsze może ktoś w końcu doda ten zas... guzik rozwijający cały temat na jednej stronie????

Szukałem godzinę jednego schematu w wątku GC... i nie znalazłem!!!

• Redaktorzy

Przepraszam. Ostatnio funkcja miała być aktywna pod koniec zeszłego tygodnia, ale widzę, ze nadal są kłopoty z wydajnością. To jest jedyny powód ograniczający jak dotąd przywrócenie tej funkcji, wiem, ze wiele osób się skarży, mnie to też czasem przeszkadza.

Proszę o usunięcie z forum błędu natury,sygnalizowanego jako Mojo wirus ten potrafi umieścić w PW na przykład takiem informacje:

PSI SYNU - TO W CUDZYSLOWIE TO BYLO TWOJE STRASZENIE, DOPIERO TERAZ ZOBACZYLEM, ZE TO DO MCGYVERA NIE DO MNIE.

IDZ PSYCHOLU SIE WYPLACZ MAMUSI I MNIE LEPIEJ NIE ZACZEPIAJ. NO I SKOPIUJ TO NA FORUM NIEDOJEBIE.

Sądzę że takie wirusy wykończą to Audiostereo szybciej niż okres czasu od jego przejęcia z rąk Lukara

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Także dostałem tygodniowego bana.

Bo napisałem, z pełnym przekonaniem, że to forum zrobiło się kompletnie do dupy.

Napisałem tak, bo sprawia mi to przykrość.

Ale wróciłem.

I widzę, że nic się nie zmieniło !

Czesc

Dostales bana za zywoplot ? ;) Zastanawialem sie ostatnio co jest grane, ze cie nie ma. Mi tez przykro, ze forum zmienilo sie na gorsze.

Co myslisz o przeniesieniu na audiohobby ? Tam na razie posucha panuje w zakladce muzyka, ale wraz z przyjeciem paru osob mogloby sie to zmienic.

Pozdrawiam serdecznie

Bartek

No nie Mc iek. Dostałeś bana? Za co? Prawdę mówiąc nie chciałam nigdzie przenosić się z tego forum, bo zgromadzona jest tu niepospolita wiedza o muzycie i nie da sie ukryć, że zostawiłam tu trochę różnych swoich emocji, ale czy to ma w tej chwili jeszcze jakieś znaczenie?

Pozdrawiam.

PS. Sorry, że tak swego czasu skomentowałam Twój osobisty wpis na temat forum, ale ja po prostu się wygłupiałam, natomiast banujący chyba nie mają poczucia humoru.

Ł.A. Woman

>Żadnych. Na koniec Piotr Ryka zalecił mi abym zrobił kupę, co jest jak wiadomo rozwiązaniem

>trywialnym ale skutecznym i jakby powiedzieć... ostatecznym.

Gwoli ścisłości napisałem w odpowiedzi na to, że kolega w "ciepłych" słowach Zbig zasugerował mi, iż moja obecność na tym forum jest niepożądana

"E, Zbig, nie tego po tobie się spodziewałem, obniżasz loty. O psach pisałeś całkiem z sensem, a tu taka lichota. Oczywiście, że ci podsrywam, bo kiedyś, dawno temu, sam mi pierwszy podesrałeś, to się teraz nie dziw i nie zżymaj. Natomiast zwracając się ku meritum, czyli kwestii zmiany właściciela Lukarlandii i jej traktowaniu przez nowych wielmożów, bądź łaskaw zauważyć, że ja na moderowanie nigdy nikomu zgody nie dałem, nawet osobom zaprzyjaźnionym, a już zwłaszcza nigdy sam tej roli za żadne gratyfikacje bym się nie podjął, ponieważ cenzurowanie czyichś wypowiedzi uważam za czynność uwłaczającą. Tak więc, że użyję twojej figury retorycznej, nie pieprz mi tu łaskawco o jakichś zgodach czy honorowych zaproszeniach, bo doskonale wiesz, że nie o to chodzi.

Wreszcie co się tyczy mojej wizyty u psychologa, całkiem się już pogubiłeś, bo ja nie o skierowaniu pisałem, tylko o braku ewentualnego efektu takowej. Tak więc następnym razem pisząc coś do mnie skup się bardziej, by kupa wyszła ci efektowniejsza."

A ponieważ "kupa" kojarzy się Zbigowi najwyraźniej jedynie z czynnością odbytu (trzymajcie się zatem z dala gdy będzie miał na przykład kupę roboty), przeto istotnie zesrał się ze złości i mnie zbanował, co jozwa maryn musiał potem odkręcać.

No i kto tu obniża loty ;-)? Pi aR na poziomie Qubrica, kto by pomyślał. Tylko finezja jakby nie ta. Niech Pan się nie zapuszcza w analne rejony Panie Piotrze bo to nie Pańska domena i wypada cokolwiek groteskowo. To tak jakby Kaczyński na konferencji prasowej wyciągnął wibrator :-)))

Wbrew Pańskim nadziejom ja tu nikogo nie banuję ani nawet nie zgłaszam do moderacji. Jak mawiał porucznik Rżewski, gówno gdy wyschnie samo od butów odpadnie, więc proszę się nie trudzić ;-)

Swoją drogą zabawne, że PR uznał iż nazywając go "Nieproszonym Guru" sugeruję mu że jest niepożądany na forum. Czy to znaczy że nie wyobraża sobie siebie w innej roli niż guru?

Audiohobby - już się zarejestrowałem.

Jeśli nic się tu nie zmieni ( a nic się nie zmienia, więc szanse na dalsze niezmienianie rosną ) to spotkamy się tam na pewno.

A mi dzisiaj coś takiego wyskoczyło podczas dodawania wpisu. Tak ma być?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Witam,

otrzymałem PW, przeczytałem. Wróciłem do komputera po kilku godzinach, byłem wylogowany (nie wylogowuję się nigdy). Po zalogowaniu w skrzynce odbiorczej nie ma ostatniej wiadomości.

Jurek

może ktoś w

>końcu doda ten zas... guzik rozwijający cały temat na jednej stronie????

popieram, to sie bardzo przydaje, tez juz o tym pisalem i nic

Czy dałoby się zrobić, żeby linki w pierwszym wpisie w wątku były aktywne? Po prostu obecnie konieczne jest stosowanie ctrl+c/ctrl+v, które w przypadku niektórych, dłuższych linków, nie działa prawidłowo.

-> atopos

Ta pierwsza fotka (z felietonem) bardzo sympatycznie zrobiona. Trochę chyba nad nią posiedziałeś.

W wielu wątkach,zamiast zdjęć są tylko jakieś sygnaturki !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.