Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

(dot. tematu Blady99)

Brawo!!!, dziękuję za wysłuchanie mojego zdania, chciałbym podziękować za szybkie zdecydowanie i konsekwentną decyzję.

Brawo ZARZĄDZAJĄCY FORUM, Tak trzymać.

Propozycja/sugestia:

Zawsze można założyć drugi temat dotyczący tej sytuacji ale z wpisami że sprawę zakończono pomyślnie i nie żywią do siebie urazy, oboje się przeproszą.

Wątek nie będzie widoczny dwa dni i do kosza.

Lepiej się będzie takie tematy czytać, jest pewien.

Pozdrawiam

Jacek.

Na niezbyt szybkim łączu klikając dwa razy niechcący w "Dodaj wpis" dostajemy dwa takie same wpisy. Zdarza się, ze klikniemy, nic się nie dzieje, klikamy drugi raz i bach - dwa takie same wpisy.

Jestem Europejczykiem.

jacch, 28 Lip 2009, 11:39

>Spróbuj kliknąc szybko 5 razy...zgadnij co sie stanie ?;p

Napisałem debilu, że powyżej 2 razu mnie się nie udało. Za pierwszym razem niczego nie jesteś w stanie pojąć?

Jestem Europejczykiem.

Nie mogę zakładać wątków ! Dostaje wiadomość że nie mineło jeszcze 800 czy 900 sekund od założenia przez ciebie ostatniego tematu.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

U mnie permanentnie "dodaje się" zakładka DIY do "wybranych" w profilu, a przy wyborze większej liczby robi się chaos, wyświetlając w wybranych nie te zakładki co trzeba. Oczywiście za każdym razem klikam "zapisz". Jest jakaś rada?

Nie mogę zakładać wątków ! Dostaje wiadomość że nie mineło jeszcze 800 czy 900 sekund od założenia przez ciebie ostatniego tematu. Ostatni założyłem kilka mc. temu.

Co jest do cholery!!!!

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Tylko te problemy są już od kilku mc. i nic nie można było przez ten czas z tym zrobić :/

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Mimo zgłoszenia problemu z zakładaniem wątków dwa tygodnie temu nic się nie zmieniło. Najwidoczniej osoby prowadzące forum mają wszystko w d...

sygnalizowalem juz kilka razy wiadomoscia prywatna problem niemozliwosci zalozenia nowego tematu, wysweitla sie bzdurny komunikacik "nie minelo jeszcze 900 sekund od zalozenia przez ciebie ostatniego tematu".

ile czasu jeszcze mam czekac zanim problem ten zostanie wreszcie zalatwiony i ta idiotyczna blokada usunieta?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.