Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Nie wiem, co się zacięło w tym mechanizmie. Zgłoszę to znowu. Nieststy, w ciągu najbliżeszgo tygodnia nie bardzo mogę osobiście to pilotować, bo jestem odpowiedzialny za przygotowywanie dużego projektu i w żaden sposób nie jestem w staniu zajmować się czymś innym. Tak że przepraszam.

to samo..od wczoraj usiłuje zadać pytanie dotyczące bi-amp i lipa...ciągle te zakichane 900 sekund mi się wyświetla...

Kuźwa..to może tu zapytam: czy można zmostkować wzmak technics su-ch7 bi-amp Lo i Hi razem czy nie?

Do pioruna ten brak jakiejkolwiek reakcji na zglaszany po wielokroc problem zaczyna byc juz denerwujacy! Czuje ze bedziemy musieli skrzyknac sie i seryjnie blokowac watki, moze wtedy ktos z szanownej administracji serwisu raczy CID zrobic.

Niewisrygodne, cos co na innym forum zostaloby zalatwione w pare minut tu trwa dlugie tygodnie I zadnej zmiany.

Zrobię dzisiaj kolejny test mimo, że obiecałem tego już nie robić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

czy naprawdę nie można zrobić tak, że jeśli ktoś otrzymuje bana na tydzień, to jest to ban na tydzień i po tygodniu się odblokowuje?

natomiat tutaj to tak wygląda, że usuwa się konto, które trzeba aktywować, co nie zawsze jest możliwe, a pozniej sie jeszcze prosić? bo ban jest na 30 lat?

czy wy szkoły kończyliście w leningradzie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ban na ponad 30 lat, to jeszcze mechanizm Lukara, on był do tego zdolny - nawet ludzi sprzedawal - ale pan panie redaktorze? uczony? przyrodnik? audiofil?

nie wierzę, że popiera pan kneblowanie na 30 lat i mordowanie wirtualnych tożsamości?

• Redaktorzy

Czy wciąż powtarza się problem niektórych userów z zakładaniem wątków? Przypominam, że blokada pomiędzy zakładaniem nowych wątków powinna normalnie trwać kwadrans. Na prośbę nowych zarządzajach stroną zbieram takie i inne uwagi i informacje o defektach.

Te reklamy przyniosą odwrotny skutek dla reklamowanych tam firm...ale to nie mój cyrk i nie moje małpy. W tym kraju wszystko na mordę leci, nawet odrobina szacunku do tutejszej forumowej społecznosci.

B R A W O!!!!!

CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Dążenie do poprawy kultury osobistej na forum powinno dotyczyć również zarządzających.

Nieprwdaż? Chyba, że się mylę.

kolego xniwax, to jest porządne komercyjne forum, jak chcecie undergrundu to spadajcie na AH...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja myślałem, ze tu jest porządny under - biorąc pod uwage spore zagęszczenie inteligencji...na 1 wątek kwadratowy.

under, to jest jak jozwa buszuje za nietoperzami po jaskiniach..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.