Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

foxbat, 23 Lut 2010, 17:47

>specjalne pozdrowienia dla moderatorow, ktorzy maja uzytkownikow w d... zamykajac watki, bez slowa

>wyjasnienia....

przyłączam się z uprzejmościami

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

jacch, 27 Mar 2010, 22:54

>Jakiś pierdolnięty świadek/moderator zamknął wątek o jehowych, a dlaczego nie o KK?

bo na tym forum dowalamy KK - inne sekty sa pod ochroną

Dlaczego wątek szkalujący KK wisi na forum a ten dotyczacy jehowych zniknął?!!!!!

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

apropo wyglądu,

odkąd forum zmieniło właściciela (ok 2 lata temu) tak wyglądają niektóre strony w Safari (Mac OS-X)

Poza tym, często dodając ogłoszenie wybieramy kategorię produktu, a już po zamieszczeniu jest to zupełnie inna kategoria niż wybrana.

Zdjęcia ładują się w odwrotnej kolejności, zdjęcie nr 1 jest zdjęciem ostatnim w ogłoszeniu.

Może to błahostki, ale bugi!

Skoro są takie, to zapewne jest ich wiele więcej, które nie ujawniają się "wizualnie"

Skoro ktoś bierze kasę za utrzymanie i moderowanie serwisu, powinien się zabrać za optymalizację kodu (html/css/czy co tam jeszcze)

czy naprawdę nikt nie potrafi prawidłowo zoptymalizować kodu strony?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-26044-100008385 1269939641_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

stereoMac - trwają prace nad migracją forum. Modernizacja obecnej wersji nie jest przewidziana.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

a jak juz wyewoloujecie to na tym nowym silniku tez bedzimy sie mogli tak pieknie banowac w watkach?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Witam,dodałem do bazy danych w ''wzmacniacze stereo'' model Technics SU-C1000/SE-A1000 bo chciałem skrobnąć opinię ...dodało tylko,że nie można pisać bo wyskakuje

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?

Dlaczego od kilku dni AS nie chce otworzyć się do końca?

AS nie otwiera się do końca, przy wpisach jak najedzie się myszką na danego użytkownika nie wyskakuje opis, czyżby jakieś kłopoty techniczne?

jozwa maryn

Dodałem do listy wzmacniaczy model Techincs SU-1000/SA-1000(nawet niepotrzebnie dwukrotnie)bo chciałem skrobnąć opinie,po kliknięciu na ten model zamiast ''dodaj opinię''wyskakuje spis treści także jakby nawet ktoś miał ochotę napisać opinię o tym wzmaku to kaplica.

PZDR

?

Od paru tygodni Forum "ledwo chodzi" i "ładuje się godzinami"

Powód: JavaScripty się zawieszają, pożerają zasoby że aż [nie]miło

Rozwiązanie dla użytkowników: Wyłączyć obsługę Javascriptu dla tej strony, Ja to robię w FF przy użyciu webdevelopera ale to chyba ciężkie i niepotrzebne zwykłemu użytkownikowi narzędzie. Tu instrukcja na różne przeglądarki

Ukryta Zawartość

Do Adminów: sprawdźcie czy JSy nie wpadaja w jakąś pętlę nieskończoną? może jakaś reklama próbuje pobierać i odpalać JSy na stronce bo czasem strona się ładuje szybciej a czasem wolniej. Może coś AJAXem pobieracie i funkcja coś przywiesza? nie wiem nie oglądałem kodu ale tak mi to wygląda...

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Barteque: dzięki za cynk. Przekazałem naszemu programiście - zobaczymy co da się zrobić. Obecnie trwają pracę nad przeniesieniem forum na nowy silnik.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

>przeniesieniem forum na nowy silnik.

czy to bedzie dizel?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Administratorzy

Zapewne phpBB, albo coś podobnego.

>albo coś podobnego.

no to zycze powodzenia w pracach... albo cos podobnego ;)

• Administratorzy

Wybór jeszcze nie padł ostatecznie.

PS. Strona powinna już się ładować do końca. Gdyby były jeszcze jakieś problemy z tym to zgłaszajcie.

jozwa maryn

Dodałem do listy wzmacniaczy model Techincs SU-1000/SA-1000(nawet niepotrzebnie dwukrotnie)bo chciałem skrobnąć opinie,po kliknięciu na ten model zamiast ''dodaj opinię''wyskakuje spis treści także jakby nawet ktoś miał ochotę napisać opinię o tym wzmaku to kaplica.

PZDR

?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.