Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Testu harcerzykowatej moderacji ciąg dalszy;) Wyrzucam bluzgi, zostawiam meritum, obaczym, co się będzie działo...

No nie jest dobrze i tyle powiem. Czy tego Wielebna Redakcja nie widzi? Mój ulubiony dział MUZYKA leży i zdycha. Śladowa ilość nowych wpisów, najzacniejszych userów wymiotło, motyla noga, a tak tu bywało fajnie...

Mam chociaż nadzieję, że tego co 'się' uzbierało do tej pory nikt nie usunie, toż to prawdziwa kopalnia wiedzy i rekomendacji - czy to w jazzie, klasyce czy każdej innej muzyce 'mniej popularnej' (no ale i tej bardziej popularnej przeca też). Póki co - zrobiło się z tego forum (wciąż mówię przede wszystkim o zakładce muzycznej) coś między biblioteką a muzeum (po lekkim 'przemeblowaniu', z którego prawie nikt nie jest zadowolony). O ile ktoś i tego jeszcze bardziej nie spapra...

To pisałem ja, aTom. Ciekawe czy w końcu dostanę bana ;)

>aTom

I jak? Czy już dostałeś bana? ;)

Sądzisz, że ktoś się przejmuje naszym wołaniem o pomstę do nieba za zepchnięcie zakładki muzycznej do roli jakiegoś podrzędnego, wirtualnego zaścianka?

A było to chyba naciekawsze miejsce do wymiany muzycznych myśli i wrażeń w całym naszym cudnym kraju. Trzeba mieć naprawdę talent, żeby zepsuć takie zjawisko jak to forum.

Może ja też zostanę teraz skazana na banicję? ;)

Ł.A. Woman

• Redaktorzy

X1000, wklejam ponownie informację w odpowiedzi na twe pytanie:

"Poinformowano mnie, że stronicowanie będzie mogło być wprowadzone dopiero po przejściu na nowy "silnik", co zacznie być niedługo robione. Obecny, dźwigając pozostałe wprowadzone zmiany, nie jest w stanie tego wytrzymać (przeprowadzono próby). Tak, że kolegów forumowiczów, potrzebujących tej funkcji do śledzenia wątków, przepraszam za niedogodność, która potrwa jeszcze pewien czas, zaś ci, którzy mają zwyczaj kopiować całe wątki do domowych archiwów, będą na razie jeszcze niestety musieli robić to po stronicy."

Jednemu mało, drugiemu dużo - wszystko zależy, *co* pali?

I byle się nie zaciągać, jak p. Donek, bo w przyszłości można zostać premierem, albo innym dostojnikiem państwowym - tfu!

anatol, 7 Kwi 2008, 23:45

>dlaczego stare wątki znajduja się tak "wysoko"?

>z ostatnimi wpisami np. z 2004 roku?

>czyżby usuwano z nich świeże wpisy?

>w jakim celu?

właśnie? odpowiedzi nie było.. dlaczego sortowanie tematów wątków w dziale stereo jest tak dziwnie "regularne"- patrz nicki założycieli topic'ów

• Redaktorzy

Mieliśmy kolejny atak trolla na forum, podobnie jak kilka dni temu. Rutynowo wyciągnął dużo niekatualnych wątków, w przypuszczalnym celu zaduszenia aktualnie prowadzonych dyskusji. Troll jest już zablokowany. To, że ostatnie wpisy w wątkach są stare jest wynikiem usunięcia trollowych wpisów, które "wydobyły" wątek. W imieniu serwisu przepraszam za kłopot.

• Redaktorzy

"Redakcja", jak już parę razy wyjaśniałem w odpowiedzi na pytania, jest kontem redaktora naczelnego Serwisu Audiostereo (czyli całej strony Audiostereo.pl). Redaktor jest jeden i nazywa się Alek Rachwald, czyli ja. Nikomu innemu z tego konta nie pozwalam pisać, a żadnego vice jeszcze nie mam. "Administrator" jest kontem, jak sama nazwa wskazuje, administracyjnym, używanym przez każdego, kto w danym momencie ma coś do zrobienia czy przekazania związanego z zarządzaniem forum. Najczęściej spod tego konta piszą moderatorzy, natomiast niżej podpisany korzystał z niego tylko w okresie bezpośrednio po rozruchu nowego layoutu strony. Obecnie z konta "Administrator" nie korzystam w ogóle. W zwiazku z tym, zgodnie z najlepszą wiedzą talmudyczną wyjaśniam, ze jeśli na forum znajdzie się wpis od Redakcji, to pochodzi on na pewno od red.nacza., zaś jeśli od Administracji, o również na pewno pochodzi od kogoś innego. Dziękuję, dziekuję, dziekuję za uwagę zebranym... :-)

Horst, 14 Maj 2008, 11:54

>Franz Kafka mógłby tu zebrać sporo materiału do swoich książek.

Jeszcze więcej Freud, Jung, Adler tudzież Maslow i paru innych.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.