Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

może wziąłby się któryś dzielny moderator za przywrócenie jakiego takiego ładu w zakładce Hi-end

durnoty z kefirem w tytule biegają już w kilku wątkach a i starszym się też udzieliło

zawsze gdy pojawia się hasło "kabel" lub "abx" jak sępy pojawiają się te same nicki

masakra :(((

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Zaraz pojawią się propozycję powołania forumowego ORMO ;-).

popaprańców już wystarczy

rydzu z patrykiem, to nie są rozmowy na luzie, nie ten wątek

ciekawe, że właśnie Wy protestujecie, tradycyjnie, obaj udający niesłyszących

Gość rydz

(Konto usunięte)

Mamel,ja tylko zwróciłem uwagę na to,iż kilku kolegów sprzeczających sie na podwórku,a jeden przysłuchujący się tylko,nie zabierający głosu, biegnie do mamusi i krzyczy,zrób z tym porządek! to takie jest,be.

P,s ja nie udaję,wiesz o tym:)

• Administratorzy

Informujemy, ze na naszym forum pojawiła się nowa funkcja ułatwiająca nieco życie. Dostęp do niej zyskacie klikając w rozwijane menu obok Waszego nicka i wybierając pozycję znajomi. Opcja pozwala na stworzenie książki kontaktów.

Na pewno docenią ją osoby korzystające często z PW, czy też zaglądające na profile wybranych osób. Dzięki temu małemu udogodnieniu zyskają szybki dostęp do profili będących na liście.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Mamel,ja tylko zwróciłem uwagę na to,iż kilku kolegów sprzeczających sie na podwórku,a jeden przysłuchujący się tylko,nie zabierający głosu, biegnie do mamusi i krzyczy,zrób z tym porządek! to takie jest,be.

może pasuje Ci zabawa w chlewie, mnie nie

do niedawna próbowano to opanować na bocznicy, teraz zakładki tematyczne zaczynają wyglądać podobnie

syf nie hobby

Gość partick

(Konto usunięte)

rydzu z patrykiem, to nie są rozmowy na luzie, nie ten wątek

ciekawe, że właśnie Wy protestujecie, tradycyjnie, obaj udający niesłyszących

nie wiem jak rydz, ale ja jak słyszę brak różnic, to o tym wyraźnie mówię.

;-)

W kwestii czysto technicznej jako inzynier metrolog chcialbym zwrócić uwagę że między niesłyszeniem różnic a słyszeniem braku różnic jest zasadnicza różnica ;-)!

Jestem Europejczykiem.

i tym sposobem dyskusja o braku różnic między Denonem za 1300 a 13 000 zł przeniosła się do Propozycji i uwag dot. forum

congratulations

W kwestii czysto technicznej jako inzynier metrolog chcialbym zwrócić uwagę że między niesłyszeniem różnic a słyszeniem braku różnic jest zasadnicza różnica ;-)!

czy możesz swój wpis bardziej rozbudować , chociażby dla mnie ,ja tylko jestem po technikum :(

Pozdrawiam

Tomasz

Panowie to jest wątek czysto techniczny(bynajmniej nie chodzi o audio), tu skarżymy się adminom na błędy forum oraz na moderację:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

Od jakiegoś czasu nie ma ciekawych tematów, na forum,... czy zauważyliście? nic godnego zainteresowania...

ludzie w O mnie nic nie podają, to z kim tu gadać...

...I'll never look into your eyes again.

This is the end, my only friend, hiend...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

.I'll never look into your eyes again.

This is the end, my only friend, hiend...

niezmiernie mi przykro :(

ale co sugerujesz ze jesteś gejem

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.