Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz cir? Coraz bardziej lubię Cię czytać - przywołuje to wspomnienia z dzieciństwa:

poczytaj-mi-mamo-50-bajek-do-czytania-na-glos-b-iext6123660.jpg

Zresztą nie tylko Twoje wpisy zaczynają je przywoływać... ;)

Wersja audiofilska:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

SlawekR,,..

co miałeś namyśli odpisując mi,....>>> Bo tutaj wcinasz się w paradę komuś :)>>.

Miałem na myśli fakt, że zadałeś pytanie dotyczące programu pod MAC OS w wątku dotyczącym programu pod Windows.

kto to jest ten ktoś?,

"Ten ktoś", to są ci wszyscy którzy tam rozmawiają o tymże windowsowym programie. I jest wielce prawdopodobne, że pojęcia bladego mieć nie będą na temat softu pod Mountain Liona. Skoro nawet do Windowsów potrzebują protezę zastępującą wiedzę na temat ręcznej konfiguracji tegoż systemu operacyjnego.

chyba Ty,...jak widzę nie wolno mi pisać? widzę że wziąłeś się za fest,... rządzenie,

I dlatego zwróciłem Twoją uwagę, że trafiłeś w niewłaściwy wątek, bo zadałeś pytanie na temat Skody w klubie użytkowników Trabantów, podczas gdy klub użytkowników Skody był zaraz obok, a nawet dwa takie kluby :-).

i Ty nie będziesz mną rządził i pisał gdzie mi wolno pisać, po prostu zadałem pytanie i szukałem porady.

http://www.audiostereo.pl/jplay_89052.html/page__st__1620

I dlatego też weź wrzuć na luz. Jak dla mnie możesz pisać sobie gdzie chcesz, a wątek Jplayowy mi wykwintnie powiewa Jak dla mnie mógłby przepaść w czeluściach internetu, bo uważam go za czysto marketingowo-reklamowy.

Chciałem Ci tylko pomóc znaleźć wątek właściwy, bo jak wspomniałem wcześniej, próżno szukać porady na temat Skody, u zagorzałych użytkowników Trabanta ;-). Ale Ty widzę, zaperzyłeś się na dzień dobry. Może napij się wody dla ochłody i wyluzuj. A jeśli masz coś do mnie to pisz na priva. Śmiało, na pewno odpowiem. Bo w tym przypadku to kompletnie nie trafiłeś.... Człowiek usiłuje pomóc, to zostaje zrugany. Ech, upały widać doskwierają konkretnie niektórym.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Zaszło nieporozumienie i chyba trochę z mojej winy. Nie sądzę, by Sławek chciał kogoś rozstawiać po kątach.

Dokładnie tak, nie miałem absolutnie takiego zamiaru.

Zadałeś pytanie o program typu player w wątku o komputerkach audio, więc to ja żartobliwie nieco cię zmyliłem, mówiąc, że bardziej właściwy byłby wątek o jplay, który też jest programowym odtwarzaczem. Przepraszam, nie miałem złych intencji.

A fe, właśnie znalazłem Twoją wypowiedź kierującą Kolegę Azusa do wątku Jplayoego. Czyli to Twoja wina :P. On to potraktował poważnie, myśląc że to właściwe miejsce. Czyli oberwało mi się po łbie za Ciebie ;-). Na przyszłość stawiaj ze 3 emotki na końcu takiej "porady", żeby jasno było widać że to żart. Obędzie się bez takich nieporozumień.

Sławek z kolei zwrócił uwagę na coś innego. Wątek o jplay jest wątkiem usera Stasiop, który jest bardzo uczulony na tym punkcie, że jplay jest najlepszy w całej galaktyce, a może i dalej. I nie sądzę, by Sławek chciał tobą rządzić.

Dokładnie to miałem na myśli. Ktoś przyszedł z zewnątrz i śmiał zmącić spokój i wizję "najlepszości Jplaya jako softu na jakiekolwiek komputery", którą to wyznaje Kolega Stasiop", A po tym Jego wyznaniu, zapytałem dość racjonalnie właśnie czy przypadkiem słuchał kiedyś cokolwiek z softu na MACa. A Jego odpowiedź wtedy była taka, że po co ma słuchać, skoro Jplay jest najlepszy, a na MACa go nie ma.

Mając w pamięci tę naszą dyskusję ze Stasiem, napisałem Azusowi o "ktosiu" któremu chce zmącić spokój :).

Ok, ale można w normalny sposób zwrócić uwagę.

I dupa,...zostanę przy tym co mam, jak mam się prosić o pomoc to ja dziękuję za taka pomoc.

Azus, naprawdę nie miałem złych zamiarów i nie widziałem wcześniej Twojego pytania gdzie zostałeś "wkręcony" w wątek Jplayowy, tak że Peace :).

A żeby było na temat i merytorycznie, specjalnie dla Twojej wygody odnalazłem wątki, które Cię zainteresują:

http://www.audiostereo.pl/music-player-na-mac-os-x_101104.html

http://www.audiostereo.pl/audirvana-kontra-amarra_99570.html

A w tym drugim polecam Twojej uwadze posty Kolegi StasiaP. Zrozumiesz wtedy moją drobną zgryźliwość odnośnie "wcinania się w paradę komuś" w wątku o Jego ulubionym programie :-) W każdym razie jeszcze raz, Sorry.

Gość partick

(Konto usunięte)

Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej do 16.08.2013.

a jednak, da się ustawić konkretną datę.

Ostrzeżenie dodane przez cir za Inne w Profil.

Tylko ostrzeżenie słowne.

zdjecie kolejki moderacyjnej

ręce i nogi się uginają...

;-D

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Wskaz chociaz jedna moja wypowiedz na temat tego , ze slysze wplyw tych rzeczy na dzwiek.

Naprawdę tego chcesz?

Wrecz przeciwnie . Oficjalnie twierdzilem na forum , ze dla mnie to bzdury.

Tak? Na pewno?

Wiec nie wmawiaj mi rzeczy , ktore nigdy nie mialy miejsca .

Ależ nie wmawiam. Sam przecież napisałeś to, co jest poniżej.

Ja w przeciwienstwie do ciebie slysze zmiany w dzwieku spowodowane wpieciem okreslonych kabli np. AC.

A więc jednak to nei są bzdury, tylko półtora metra kabla AC czyni cuda po kilkudziesięciu kilometrach drogi prądu ordynarnymi kablami... i srebro różni się od miedzi, a o złotych kablach nie myślałeś?

Ty twierdzac , ze nie slyszysz wplywu kabli na dzwiek piszesz po prostu bzdury i dorabiasz do tego pseudoideologie i wywody naukowe.

A ty jakie masz pooparcie na twoje teorie o kablach AC? To są dopiero bzdury, bo nie usłyszysz żadnego kabla, którego nie widzisz.

Nikt powazny nie napisalmby takich twierdzen , ze kabel srebrny brzmi tak samo jak miedziany.

Naprawdę? Nagroda Randiego czeka.

Na koniec mojej polemikim z toba przypomne tobie o twoim infantylnym blogu o uzytkownikach tego forum

Uważasz, że użytkownicy tego forum są warci tego, by poświęcać im cały blog? To załóż taki, bo ja tak nie uważam.

Jakos zadnym slowem nie skomentowales tego faktu i wcale sie temu nie dziwie bo jest on kompromitujacym ciebie

Nie wspomniałem, bo gdybym wspomniał, to piekliłbyś się, że reklamę sobie robię. Jak ktoś chce, to sobie adres znajdzie. I znajdzie wiele rzeczy. Ty potrafiłeś tam znaleźć tylko jedną.

O czym chcesz tutaj jeszcze dyskutowac?

Z tobą o niczym. Dołączasz do listy ignorowanych. Nie mam zwyczaju dyskutować z kimś, kto dyskutuje ze swoimi urojeniami zamiast o faktach.

Wracajac do tematu fanatyzmu wystarczy policzyc tzw. kolejki stawiane sobie na wzajem przez czlonkow wspomnianego klubu , przy kazdej okazji za kazda , nawet najbardziej niedorzeczna wypowiedz.

Jesli to nie fanatyzm to co? Narcyzm.

Aha i te siedem i pół tysiąca to mam od swoich paru kolegów z nieistniejącego już dziś klubu? A w Smoleńsku był zamach i Polską rządzą obce siły? Dobrze się czujesz?

Narcyzm? To znaczy, ze teraz uważasz, że te punkty sam sobie dodawałem?

Właśnie dlatego dodaję cię do ignorowanych. Masz urojenia.

Ostrzeżenie dodane przez cir za Inne w Profil.

Tylko ostrzeżenie słowne.

zdjecie kolejki moderacyjnej

ręce i nogi się uginają...

;-D

masz wpisaną taka date , nie moja robota

proba nadpisania tej daty czyli zdjęcie kolejki -/to jest to niby ostrzezenie które dostałeś / nie skutkuje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ale nie wysilaj sie bo twoj intelekt jest na poziomie zdjec golych panienek i watku o nich.

Tam mozesz swoje madrosci z piaskownicy wypisywac i blyszczec swoimi komentarzami na poziomie przedszkola.

Gdzie widzisz zdjęcia gołych panienek? Może w tym wątku, o którego istnieniu ja nawet nie wiem? :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Naprawdę tego chcesz?

Tak? Na pewno?

Ależ nie wmawiam. Sam przecież napisałeś to, co jest poniżej.

A więc jednak to nei są bzdury, tylko półtora metra kabla AC czyni cuda po kilkudziesięciu kilometrach drogi prądu ordynarnymi kablami... i srebro różni się od miedzi, a o złotych kablach nie myślałeś?

A ty jakie masz pooparcie na twoje teorie o kablach AC? To są dopiero bzdury, bo nie usłyszysz żadnego kabla, którego nie widzisz.

Naprawdę? Nagroda Randiego czeka.

Uważasz, że użytkownicy tego forum są warci tego, by poświęcać im cały blog? To załóż taki, bo ja tak nie uważam.

Nie wspomniałem, bo gdybym wspomniał, to piekliłbyś się, że reklamę sobie robię. Jak ktoś chce, to sobie adres znajdzie. I znajdzie wiele rzeczy. Ty potrafiłeś tam znaleźć tylko jedną.

Z tobą o niczym. Dołączasz do listy ignorowanych. Nie mam zwyczaju dyskutować z kimś, kto dyskutuje ze swoimi urojeniami zamiast o faktach.

Aha i te siedem i pół tysiąca to mam od swoich paru kolegów z nieistniejącego już dziś klubu? A w Smoleńsku był zamach i Polską rządzą obce siły? Dobrze się czujesz?

Narcyzm? To znaczy, ze teraz uważasz, że te punkty sam sobie dodawałem?

Właśnie dlatego dodaję cię do ignorowanych. Masz urojenia.

Na prawde ? Zrobiles taki desperacki krok i dodales mnie do ignorowanych?

Jestem po prostu zdruzgotany.

Zapomniales chyba tylko , ze juz wczesniej cale forum ( z wiadomymi wyjatkami) dodalo ciebie do ignorowanych , do czego i ja sie przylaczam.

Życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Pozdrawiam

Gość partick

(Konto usunięte)

masz wpisaną taka date , nie moja robota

proba nadpisania tej daty czyli zdjęcie kolejki -/to jest to niby ostrzezenie które dostałeś / nie skutkuje

właśnie z tego "niby ostrzeżenia" się śmieję ;-D

Zapomniales chyba tylko , ze juz wczesniej cale forum ( z wiadomymi wyjatkami) dodalo ciebie do ignorowanych , do czego i ja sie przylaczam.

Zapomnieliście chyba wy wszyscy (m.in. z Tobą, Sławkiem i Starym na czele) że całe forum ma głęboko w zadzie

wasze prywatne żale, pretensje i porachunki. W dwa dni nabiliście cztery strony bzdetów, które nikogo nie obchodzą

i nikt tutaj nie ma ochoty tego wszystkiego czytać w wątku o propozycjach i uwagach dotyczących forum.

Zadzwoń jeden do drugiego, wyjaśnijcie sobie co trzeba i po temacie, chyba dorosłe chłopy jesteście, nie? No.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

- "Ja w przeciwienstwie do ciebie slysze zmiany w dzwieku spowodowane wpieciem okreslonych kabli np. AC." -

moja żona też gada że słyszy coś inaczej, i somsiad z somsiadkom, ale ja ich o teorie nie wypytuję, zwłaszcza że to humaniści

lepiej się z głuchotą nie obnosić

Zadzwoń jeden do drugiego, wyjaśnijcie sobie co trzeba i po temacie, chyba dorosłe chłopy jesteście, nie? No.

no właśnie nie :(

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość partick

(Konto usunięte)

właśnie z tego "niby ostrzeżenia" się śmieję ;-D

Ostrzeżenie dodane przez audiostereo.pl za Inne w Profil.

Moderowana zawartość za 1 godzin

Brak notatki

ten silnik forum mnie zadziwia ;-D

ale grunt, że działa :)

Ooo, jak miło popatrzeć. Jak zwykle na forum.... ciepło, miło, rodzinnie, tolerancyjnie, aż się serce kraje.....Moderacja umrze z nudów lub pójdzie na bezrobocie. To jak tam Panowie, grają te kable, czy nie grają......

wszystko sie zgadza kiedy to pisalem temat był zamkniety od 6 godzin

obecnie jest ukryty z powodu sprzatania w zwiazku ze zgloszeniami do moderacji /ataki personalne/

pewne problemu z wątku musza iśc niestety pod glosowanie w moderacji

wczesniejsze ubytki to prawodpodobnie wczesniejsze zgloszenia do moderacji

tyle w temacie -ot i cala sensacja - sami do siebie zgłoszeń nie pisalismy w tym temacie :)

Cir co z "niezależnym" głosowaniem moderacji. Boicie się moich wątków czy prawdy?

Takie prymitywne kasowanie wątków nie pozostaje zapomniane, w kuluarach i innych stronach audio chyba nie muszę pisać z jaką reakcją się spotyka. Waszym wodzem powinien zostać Kim Dzong Un, cenzura na podobnym, żałosnym poziomie...

Gość

(Konto usunięte)

Cir co z "niezależnym" głosowaniem moderacji. Boicie się moich wątków czy prawdy?

Takie prymitywne kasowanie wątków nie pozostaje zapomniane, w kuluarach i innych stronach audio chyba nie muszę pisać z jaką reakcją się spotyka. Waszym wodzem powinien zostać Kim Dzong Un, cenzura na podobnym, żałosnym poziomie...

Przecież czasu nie mają...

Ważne, że przez 100 tys. postów dyskutują, czy "kompletny system Reimyo" wypadł zadowalająco, czy też nie?

Co tam forum! Co tam forumowicze! Co tam Site!

Nie przeszkadzaj chłopakom... ;)

... kable nie graja!!!

Grają, graja nawet coraz głośniej ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Graja!!!

Nie graja..... !!!

Przeciez prad plynie kilometrami nedznych drutow, jak wiec ostatnie 2 metry moga poprawiac dzwiek...???

Moga, sieciowka dziala jak filtr...

Ty naukowy troglodyto....pacanie

Sam jestes tepy, masz smieciowy sprzet ty smierdzacy biedaku...z wystawki!

To ty masz smieciowy i do tego masz urojenia

Jakie urojenia, zona w kuchni slyszala przy dzialajacej sokowirowce!!

Jestes gluchy i masz miod w uszach....i hemoroidy....

I tu pojawia sie moderacja!

Panowie, bo wyleci ten, kto NIE slyszy!! i dostanie bana na 2 lata

Skandal, zdrada stanu, niesprawiedliwosc, moderacja stronnicza!!!

Ooo tak, tak wlasnie rozmawiaja dorosli faceci o swojej pasji!!

Brakuje mi tego, wiec postanowilem sie poklocic sam ze soba :)

Jakkolwiek tak to wygladalo, dzis nic nie jest juz takie same! Watki pelne emocji wyladowaly na bocznicy, moderacja spi, ludziom nic sie nie chce, nuda jak diabli. Jest mniej wiecej tak:

To jak Jarku, obnizymy podatki?!

Czemu nie Drogi Donaldzie, dajmy odetchnac ludziom.

A co pan o tym sadzi drogi Palikocie..??

Ja od siebie obnize im akcyze na wodke, niech sie smieja i wesela!

A pan panie Miller?

A ja zniose vat na czerwone koszule, niech Polska soczystym makiem zakwitnie...

Wyobrazacie sobie cos takiego na Wiejskiej? Panowie! Zachecam do klotni!!

Mario, nie podniecaj się, ostatnio nikt już tak nie rozmawia odkąd wyjaśniło się ostatecznie, że kable wpływają na brzmienie systemów audio. Teraz już wszystko jasne, więc i dyskusja nie ma sensu.

odkąd wyjaśniło się ostatecznie, że kable wpływają na brzmienie systemów audio. Teraz już wszystko jasne, więc i dyskusja nie ma sensu.

Tak jest, kable wplywaja na brzmienie i w Smoleńsku był zamach. TAK JEST !!! ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mario, nie podniecaj się, ostatnio nikt już tak nie rozmawia odkąd wyjaśniło się ostatecznie, że kable wpływają na brzmienie systemów audio. Teraz już wszystko jasne, więc i dyskusja nie ma sensu.

Racja, zgadzam się! Kable wpływają na brzmienie w sposób niezauważalny i niesłyszalny :) Zaraz dostanę bana :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.